Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Вчера вечерта погледнах пак отчета на дружеството и видях, че инвестициите им са много добри. Balkan Fund-а е донесъл 448 х.лв за 2016 при оценка от 756 х.лв. Отделно Веко в отчета все още е по стойност на придобиване, а в някакъв момент ще го преоценят до справедлива стойност. Там се надявам да видим почерка на инвестиционния гений на г-н Донев
Много интересна ми е Компания за инженеринг и развитие, гр. Добрич. Някой знае ли нещо повече?
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, интересен въпрос.. прилича на типична пазарна манипулация, дори и да приемем че е неволно направена... променили са се плановете..
Обявяват се някакви планове, които естествено надъхват пазара и качват цената, а после... Ама вие не сте ни разбрали, то това няма да е сега, по-натам. Сега няма да купуваме, а даже ще продадем че да паднем под 25%. И удобно през това време цената стана над 2 лв. и ще запишем печалба в баланса на Софарма от тия връткиМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнениеПонеже наистина не съм наясно... Някой може ли да обясни как Софарма уведомява КЗК за концентрация и придобиване и няколко месеца по-късно намлява дела си? Това позволено ли е, че не ми изглежда мн редно...
Обявяват се някакви планове, които естествено надъхват пазара и качват цената, а после... Ама вие не сте ни разбрали, то това няма да е сега, по-натам. Сега няма да купуваме, а даже ще продадем че да паднем под 25%. И удобно през това време цената стана над 2 лв. и ще запишем печалба в баланса на Софарма от тия врътки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЕто и моя принос към комюнитито. Гръмна стопа на модела, който описваше движението по най-добрия начин на 1 часова графика и това провокира рязък спад. Хубавото е, че скоро ще има нов вход, а още по-хубавото е, че на пръв поглед май се задейства вход по дневна графикаЩе лягам сега, но утре ще поработя по въпроса и ще постна картинка.
Съжалявам за лошото качество ама така става като качвам от компютъра снимки и само jpeg-a го дава по-голям и нещо може да се види.
Утре ще е интересноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ето и моя принос към комюнитито. Гръмна стопа на модела, който описваше движението по най-добрия начин на 1 часова графика и това провокира рязък спад. Хубавото е, че скоро ще има нов вход, а още по-хубавото е, че на пръв поглед май се задейства вход по дневна графикаЩе лягам сега, но утре ще поработя по въпроса и ще постна картинка.
Съжалявам за лошото качество ама така става като качвам от компютъра снимки и само jpeg-a го дава по-голям и нещо може да се види.
Утре ще е интересноKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСъщо искам да кажа че и днес и вчера имам направени много сделки на ДОХ и продавачите бяха от много места така че не вярвам Донев да е събрал 10 човека да продават от различни платформи. Правих малки по обем сделки точно да следя спадът!!! И аз имам недоволни коментари днес покрай спадът но сега пак гледам сделките и те са от много различни ИП-та!!!
Коментар
-
Също искам да кажа че и днес и вчера имам направени много сделки на ДОХ и продавачите бяха от много места така че не вярвам Донев да е събрал 10 човека да продават от различни платформи. Правих малки по обем сделки точно да следя спадът!!! И аз имам недоволни коментари днес покрай спадът но сега пак гледам сделките и те са от много различни ИП-та!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
по логично е Софарма да продаде на по ниска цена и на тези купувачи да им е по изгодно та да направят печалба? Принципно те разбирам за пазарните манипулации но тук ми изглежда много по различно.
Все пак имаме заявено желание за търгово пред КЗК което явно няма да е в този момент но да кажем другата година. Имаме Софарма с близо 25%, добри резултати, и някакви фирми които купуват над 1 милион акции на 2.04 лв от Софарма.
Аз съм по склонен да вярвам че натискат цената до реалната пазарна цена според пазара. Тоест цената в която пазара може да поеме определен брой акции. Има нови акционери, част от спекулантите изчезнаха, и т.н
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Това не се ли нарича пазарна манипулация, което е направил Донев чрез Елфарма ... и понеже тогава е минало и сега се прави отново?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Това не се ли нарича пазарна манипулация, което е направил Донев чрез Елфарма ... и понеже тогава е минало и сега се прави отново?
Мисля ,че беше отговорил на Батя или някой друг ,че е направил продажбата на акции от Доверие на загуба за да избегне задължение за търгово,
Който иска може да се порови във форума от тогава ,предполагам ,че го има още.
Дискусията може да е в темата на Софарма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
просто е е имат поне 3 пъти по толкова имат и време да манипулират цената обикновено това става в следобеда когато всичко е заспало -поне за вън е тъка продавача вкарва големи купува и малко продава в даден момент ордените се махат и остават реалните и тъка се продават не желаните акции ,същото е и когато се купува със свързани лица уж се продават много а се купува малко и в даден момент се махат ордерите
Все пак имаме заявено желание за търгово пред КЗК което явно няма да е в този момент но да кажем другата година. Имаме Софарма с близо 25%, добри резултати, и някакви фирми които купуват над 1 милион акции на 2.04 лв от Софарма.
Аз съм по склонен да вярвам че натискат цената до реалната пазарна цена според пазара. Тоест цената в която пазара може да поеме определен брой акции. Има нови акционери, част от спекулантите изчезнаха, и т.н
Коментар
Коментар