If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти винаги си бил коректен, не си в кюпа Аз пот гаулайтерите питам някой да е недоволен - Скоти да рече нещо, че щеше да изкупува всичко, алчния дали продаде или още купува на 7+, фортифицираният е ясен, че ще се покрие, както винаги, и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не мога да кажа още дали съм доволен или не - каквото и да се каже сега - няма никакво значение, ако имаш и акции и права.
Ако си купил права без акции - логично е да си много доволен. Ако си само на акции - попържваш като за световно.
П.С. Още веднъж да попитам - един поне ще рече ли, че е недоволен? просто ми е интересно? Или пак всички са мега доволни при всички положения - те такива акционери са истинското богатство на всеки чичикак - НАЙ и т.н.
Ба гу, има ли някой, който да не е доволен? особено онези, дето купиха на 7+ лева в очакване на светлото бъдеще! Щели да ми играят с чичикака с белязаните карти, като и банката ( в прекия и преносния смисъл) е в него - буахахаха.
И като се замисля колко гаулайтери се изредиха в темата, то нещата се навръзват, както винаги - предният път слезе от 7 кинта, и сега 7 се оказа върхът и после пак по пързалката (макар че с чичикака никога нищо не се знае). остава да спихне и другият мега балоняк при халтурата, та да си останем с нормалната борсичка, в която има 2 адсица и една заложна къща на кръст, щото другото е или мега талаш, или мега стропланински дирижабъл.
П.С. Още веднъж да попитам - един поне ще рече ли, че е недоволен? просто ми е интересно? Или пак всички са мега доволни при всички положения - те такива акционери са истинското богатство на всеки чичикак - НАЙ и т.н.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар