If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Колко често переш с Веко?
явно не си прочел внимателно какво съм писал в София все още може и да ги няма или поне аз не съм ги срещал
При добра реклама и добър продукт може да се прави много лев в този сектор. Виж Фикосота с перилните марки - Savex, Teo, Tema а също така всякакви други продукти за почистване които предлагат. Savex e на първо място по продажби в България към 2016-та , виж отчета на Фикосата Синтез !!! Времето ще покаже дали могат да вземат голям процент от пазара но пара има много в този сектор а и по магазините на Бриколаж могат да го развият още по бързо.
На пръв поглед без да знаем пълният потенциал на двете фабрики ми звучи много пари.
EBITDA за 2016-та е вече към 950 хил лева спрямо 816 хил за 2015-та. Мисля че има огромен потенциал в този сектор и марката като цяло, а и с този темп на развитие може и да се окаже златна ябълка. Това което чета от потребители е че марката се смята за качествена но аз лично в София не съм я ползвал. Нищо чудно скоро да почна да я купувам от Бриколажа За сравнение марките на Фикосота макар и местни правят огромни обороти и са силна конкуренция на западните но имат и страхотна реклама та времето ще покаже.
Целия капитал е заложен, но в договора пише че 2.4 млн.лв са задатък
ще разберем в следващият отчет през Август. Няма как да знаем колко точно е цената и какви договорки има между двете страни. Явно са проверявали бизнеса няколко месеца преди да го купят.
Ръста е страхотен апотенциала е огромен в този сектор. Целият капитал е заложен още на 19.01.2017 за 2.4 млн лева след което Пелагия Виячева става управител на Веко от 15.02.2017
Целия капитал е заложен, но в договора пише че 2.4 млн.лв са задатък
Отворих отчетите на Веко за 2013,2014 и 2015. Въпреки растящите приходи и ЕБИТДА, нетната печалба е съответно 13хил, 60хил и 60 хил. Незнам колко е за 2016, но не изглежда да промени чувствително резултатите на Доверие
Ръста е страхотен апотенциала е огромен в този сектор. Целият капитал е заложен още на 19.01.2017 за 2.4 млн лева след което Пелагия Виячева става управител на Веко от 15.02.2017
Отворих отчетите на Веко за 2013,2014 и 2015. Въпреки растящите приходи и ЕБИТДА, нетната печалба е съответно 13хил, 60хил и 60 хил. Незнам колко е за 2016, но не изглежда да промени чувствително резултатите на Доверие
В отчета в графа дъщерни дружества и разходи за придобиване на инвестиции седи 3,406 млн.лв. Предполагам, че е толкова. Вие какво мислите?
Пише че това са средствата за "оценка на потенциална инвестиция и частично авансово плащане". Аз го разбирам че това е капарото плюс разходите за консултанти (оценители).
Добре изглеждат тези графики, но трябва да се разглеждат заедно с цената на сделката. Да не се окаже, че цената е калкулирана с допускането за такъв ръст до безкрай .....
Коментар