Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
А как сладко обясняваше в трейдинга преди да хвърлиш картоните
- 1 like
Коментар
-
А как сладко обясняваше в трейдинга преди да хвърлиш картоните
Ако е вярно, че и той е един от многото избягали от трейдинга, вероятно е близко времето и за там да започне някакъв ръст в хартишките, така че гледай откъм добрата странаКакто каза за там - "много се заседя"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
На никого не дължим обяснения!!! Всеки си има глава, за да преценява!!!Last edited by Спекулант79; 21.03.2024, 16:43.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Ти кажи на трейдинга колко им е печалбата! Баси, как е възможно да има хора /даже и от мъжки пол/ без капка чест и достойнство? Наистина ли не можеш да разбереш, че постъпи отвратително или просто не ти пука? Името ти завинаги е компрометирано. Наслаждавай се на парите и на шапките си от Чичо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Друже, винаги съм ги казвал "тези неща". На последното кафе, дори г-н Донев недвусмислено показа, че е чел словоблудствата ми и че до някъде приема казаното. Не се притеснявай за мен - аз казвам каквото мисля(дори и това да ми носи негативи) - иначе не мога да погледна човека в очите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Другия път като ходите с банкера при чичо ви на кафе му ги кажете тези неща!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Как ли би се приело това за западен емитент, от пазара им? В БГ малките акционери и мажоритарите не винаги имаме еднакви желания и цели за цената на акцията.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Мда, ФФ си расте почти всеки ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
И по 20 на месец да печели, ако чичо ти не отпусне тапата, все тая....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнениеПрез периода 01-02.2024 печалба 14,9 мил лева, в т.ч. януари 9 млн. лева, февруари 5.9 мил. лева..
- 13 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнениеПрез периода 01-02.2024 печалба 14,9 мил лева, в т.ч. януари 9 млн. лева, февруари 5.9 мил. лева.Life won't wait for you.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не е бил по-висок от началото на инвазията досега !
"Благодарение" на спряната помощ от Америка.
Трудно може да има каквито и да е резултати с тази акция при перспективата лятото да има някаква успешна офанзива на бляда.
Хубав индекс ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеНо геополитическият риск си е доста висок
"Благодарение" на спряната помощ от Америка.
Трудно може да има каквито и да е резултати с тази акция при перспективата лятото да има някаква успешна офанзива на бляда.Last edited by danetha; 19.03.2024, 09:02.
Коментар
Коментар