Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Тук консолидирания отчет ли беше важен....?
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121575489Last edited by спекуланта; 27.02.2018, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Според мен ще има търгово и се подготвят за удобна цена..играли сме го този филм вече...Не случайно и цената се натиска на тези нива..ако не се лъжа ОД имаше продажби наскоро..
Успех желая! Дано се направят пари от позицията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Според мен ще има търгово и се подготвят за удобна цена..играли сме го този филм вече...Не случайно и цената се натиска на тези нива..ако не се лъжа ОД имаше продажби наскоро..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОпределено е на консолидирана база, без съмнение. Хем са си го написали, хем ... знаем какви са приходите на неконсолидирана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Аз снощи видях ревизия на прогнозите за печалбата от дейността преди данъци с по 70-80% надолу за всяка от следващите 4 години. Ти каква положителна посока си видял?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Грозно за продалите Ревизирани са доста в положителна посока вероятно заради новата придобивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНещо грозно ми се струва че са ревизирали прогнозните печалби за следващите годиниLast edited by Mr.Profit; 23.01.2018, 20:51.Keep going ...
Коментар
Коментар