Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Хаха, така ще е с цените, но ...
незнам да ли си гледал сблъсъка между детето чудо и донев. Ако ДА, незнам защо мислиш че донев може да надделее?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така и сега правя същото.....
Никой не чака една година да си докаже Егото...
Сори но утре на чичо Оги може да му хрумне че цената която му е изгодна е левче....
Така че леко с ракетите особено кривите като Доверие....
В момента играете Хоро на гърба на Партниорите във Фармата...
Мисля че скоро движението ще се обърне , най малко щото никой няма да даде търгово повече от 2 лв ТУК...даже и Леман да купите
П.П. Наюй малкото добре звучи Фармата на 3 и Доверие на 3 .....страшно добре..Относно Леман , тях ги няма, но банката на Доверие е има, нали? Разбира се нямам препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Монти , скоро цената на любимата ти Булгартабак и тая на Доверие ще са на едно нивохаха детето чудо срещу Донев
мажо си е мажо
незнам да ли си гледал сблъсъка между детето чудо и донев. Ако ДА, незнам защо мислиш че донев може да надделее?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Прелетеха две.
Не знам дали съм прав, но все още си мисля, че и е силен огиня на скарата- та не пипам от тия кифтета!
Отдруга страна е прав "Ети- от Емирата", че намеси ли се "жокера", - си е за противодействие!
Истинска дилема стана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Монти , скоро цената на любимата ти Булгартабак и тая на Доверие ще са на едно нивохаха детето чудо срещу Донев
мажо си е мажо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНаистина има доста негативизъм, което е добре за позицията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Така и сега правя същото.....
Сори но утре на чичо Оги може да му хрумне че цената която му е изгодна е левче....
Мисля че скоро движението ще се обърне , най малко щото никой няма да даде търгово повече от 2 лв ТУК...даже и Леман да купите
П.П. Наюй малкото добре звучи Фармата на 3 и Доверие на 3 .....страшно добре..хаха детето чудо срещу Донев
мажо си е мажо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Спомням си в началото на годината, в деня когато обявиха новината за банката, акцията достигна 1,80 и Монти поздравяваше успелите да продадат. Няма друг по-сигурен контраиндикатор:
П.П. Наюй малкото добре звучи Фармата на 3 и Доверие на 3 .....страшно добре..Last edited by Монти; 14.06.2019, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ какво стана?Некой да няма сбъркал поръчка?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Къде има кифтета, все се завърта публика!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ какво стана?Некой да няма сбъркал поръчка?
Къде има кифтета, все се завърта публика!
Коментар
Коментар