If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оо, напротив.. Има смисъл и то голям На такива прохождащи пазарчета се правят адските печалби.. Е, и загуби ако не си хитър играч, разбира се
Но мисля ще е добра оферта, при положение че съвсем скоро, Доверие дръпвайки си дивидент от банката, ще хапнат добре и миноритарите в нея
Може и така да е Аз съм от 2012 на БФБ така че ранните години на борсата не са ми познати.
Според мен и на БФБ има доста подценени дружества и ако съм прав че предстои пета вълна по Елиът която трябва да е със същият импулс както първа вълна Софикс трябва да скочи до 1,100.
В момента изглежда абсурдно но това показват сметките по Елиът ако дъното на 4-та вълна е 560. Не изключвам и да има малко по голям спад първо до към 530 но за мен това е малко вероятно.
Молдова 20-30 години назад от нас все едно да търгуваш на БФБ през 90-те та поне за мен няма смисъл да търгуваш в Молдова, особено при цената на нашата борса.
Вече близо 78% от печалбата ще е за Доверие след търговото!
Оо, напротив.. Има смисъл и то голям На такива прохождащи пазарчета се правят адските печалби.. Е, и загуби ако не си хитър играч, разбира се
Но мисля ще е добра оферта, при положение че съвсем скоро, Доверие дръпвайки си дивидент от банката, ще хапнат добре и миноритарите в нея
Молдова 20-30 години назад от нас все едно да търгуваш на БФБ през 90-те та поне за мен няма смисъл да търгуваш в Молдова, особено при цената на нашата борса.
Е, как да няма смисъл Soho, та ако там са толкова назад, както гo kазваш, то предстои тепърва цикъла - "увеличението на капиталите"
Не помниш ли, как растеше всичко тук, когато кажеха - увеличение на капитал 1:20 или 1:50 (МЦХ) - със собствени средства !?
...удвояваш за две седмици
Не е препоръка
Рових се но явно тази банка не се търгува публично.. Иначе можеше да се пробвам да си купя акции в нея и директно
Doverie-Invest Bulgarian holding acquired another 13.73% stake in Moldindconbank and increased its share in this bank from 63.89% to 77.62%; the transaction amount exceeded 164.2 million lei 14.06.2019
Пакета на 2.80 е от февруари месец там една част взе ЕТФ вторник ще е ясно кой продава най вероятно ПФ алианц купувач СИС Мисля на повечето състезатели е ясно кой е близък до този посредник....затягайте коланитепакета мина излитаме...готиното е чичо о остави цената след като мина пакета на спекулантите а не я затапи...дерзайте. Следваща спирка 5лв
Аз също мисля че Алианц разпродаде, имаха в 3-та ПФта и са ги продали най вероятно на Донев и приятели.
Според мен разпродаде клиентът на ПФБК който държеше 2.88 лв и останаха Капман и ритейла с малко акции да държат на тези нива.
Пакета на 2.80 е от февруари месец там една част взе ЕТФ вторник ще е ясно кой продава най вероятно ПФ алианц купувач СИС Мисля на повечето състезатели е ясно кой е близък до този посредник....затягайте коланитепакета мина излитаме...готиното е чичо о остави цената след като мина пакета на спекулантите а не я затапи...дерзайте. Следваща спирка 5лв
Коментар