Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеМного радост тук. Подобни позиции карат човек да се размечтае за повсеместен ръст на борсата и нови висини на индексите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯвно inta няма да чака изменението на ЗУТ
Презастроиха и покрива барабар с терасите, а новия ПЗ не е четен още!!! - луда работа, но Дай Боже повече такива лудости!
Казват, че на тоз Свят Ден думите се сбъдвали!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТо голям глад - голямо чудо за "доверие на туй БФБ" -изпразнихте ме - СПОЛАЙ ВИ !!!
не е препоръка - нямам акции пряко тукfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТо голям глад - голямо чудо за "доверие на туй БФБ" -изпразнихте ме - СПОЛАЙ ВИ !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Дори и банката да разпредели дивидент, той най-вероятно ще отиде за изплащане на заемите (поне първите няколко години). Докато стигне паричен поток до акционерите на Доверие ще минат доста години
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТо голям глад - голямо чудо за "доверие на туй БФБ" -изпразнихте ме - СПОЛАЙ ВИ !!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Дори и банката да разпредели дивидент, той най-вероятно ще отиде за изплащане на заемите (поне първите няколко години). Докато стигне паричен поток до акционерите на Доверие ще минат доста годиниLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе съм съгласен с това твърдение.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе вярвам да вземем дивидент от банката през 2020 и 2021. Със сисгурност имат ангажимент за капитализиране на банката.
Коментар
Коментар