Освет това са продали излишен актив.Надявам се да е само началото.Има още поне две дружества, които трябва да продадат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Благодаря...дай боже всеки му...да провокирам те да обсъждаме защото определено си умен и имаш какво да кажеш....на пазара съм откакто и ти не пишех...портфейлите са ни еднакви по големина....запозна ни общ познат на едно събиране в хотел в София...и да по учудих се като ми продаде доверие на 1.48-1.55. Ти си знаеш кога...сложна е схемата тука а залога голям
а да и респект за 16м
добър си всъщност много си луд смел и добър..::но последните три години изоставащ и то много изоставаш....сполай ти... и умната с пиб че там мача е сложен и неясен!
Само да те поправя че изоставам последните 2 години, а не три.. 2017-та убих рибата (91,7% доходност)
И доколкото я познавам тази игра, правиш крачка - две назад за да се засилиш за нов скок напред
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Момчето се опитва да ме провокира и да изпъкне.. Колко такива герои са минали и заминали през тоя форум...
Жив и здрав да е!
а да и респект за 16м
добър си всъщност много си луд смел и добър..::но последните три години изоставащ и то много изоставаш....сполай ти... и умната с пиб че там мача е сложен и неясен!Last edited by Scottie Pippen; 15.09.2019, 22:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Скоти, съжалявам, но и в твойто коментарченце не виждам много творчество
Жив и здрав да е!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВ началото и аз бях на мнение, че ЕТФ е купувача, но заради начина на купуване нещо взех да се съмявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВ началото и аз бях на мнение, че ЕТФ е купувача, но заради начина на купуване нещо взех да се съмявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМного странно нещо...последните шест поста във тази тема са на най интелегентните успели хора на тази борса мнението на които дълбоко уважавам...а най вероятно и с най големите портфейли на бфб ...странна задруга. Се е заформила тук без да иска...мача е доста по сложен от твойто постно коментарче батинка...вложи малко повече творчество моля те!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГледам че ЕТФ-а допълва тук... По добре късно, отколкото още по-късно... и скъпо
Ако са решили да изравнят теглото си в портфейла с това на компанията в Софикс, им трябват още над 40 хил акции.
От нас акционерите зависи на какви нива ще им ги дадем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГледам че ЕТФ-а допълва тук... По добре късно, отколкото още по-късно... и скъпо
Ако са решили да изравнят теглото си в портфейла с това на компанията в Софикс, им трябват още над 40 хил акции.
От нас акционерите зависи на какви нива ще им ги дадем
ЕТФ-а пълни по доста позиции, да не кажа навсякъде, по скоро заради разликата в теглата на излизащите с влизащите. Това на първо четене, а второ още е в зародиш, дано не е недоносче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеТук каква е играта на Софарма/Донев с това продаване и в последните сесии купуване по позицията, според вас? Като маркетмейкър ли се изявява или има някакъв по-дълбок замисъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХубаво нещо са си месечните данни, искам повече наши компании да дават данни всеки месец. А и добър юли месец.
Коментар
Коментар