Абе 10 .... Недейте да летите в облаците
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПитам от каде експат ще намерят 30000бр доверие
ами ако има още записвания в експат???
ракета с номер 10. Да не кажете че не съм ви уведомил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПитам от каде експат ще намерят 30000бр доверие
ами ако има още записвания в експат???
ракета с номер 10. Да не кажете че не съм ви уведомил_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
От гледна точка на продал или притежател?
П.п. чичо Оги не смогва да сложи оферти продаваLast edited by tony1975; 08.01.2020, 12:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕееехаааа!
Тук доста надхвърлят очакванията ми за ръст!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
И то без молдованската перла да е била в короната на холдинга
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВърнах се назад във времето, когато не съм бил на БФБ. Новините казват, че г-н Донев е започнал да влиза в ДоХ януари 2007 и до март 2007г. събира около 15% - цената в този период започва от 3лв и достига до 7лв...а няколко месеца по късно правят и увеличение на 12лв за акция... Реално тук инсайдърите са влизали 2007 и 2008 на не много ниска цена...
- 1 like
Коментар
-
Гинат сестрите коали в Австралия, да се молим, нека вече да спре огнената аномалия.
Аз не баш като мечка, а повече като бик и най-вече с добро намерение,
отдавна пуснах кеша срещу мечото стълкновение, та взех тази артия без някакво омерзение
и тайно да ви призная, че... къртя ако пачки в доверие ...
Такъв е той, живота - понякога, компенсира преживените мъки, с не много смислени борсови сполуки.
из. 132-ри У.Ш. сонет
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВърнах се назад във времето, когато не съм бил на БФБ. Новините казват, че г-н Донев е започнал да влиза в ДоХ януари 2007 и до март 2007г. събира около 15% - цената в този период започва от 3лв и достига до 7лв...а няколко месеца по късно правят и увеличение на 12лв за акция... Реално тук инсайдърите са влизали 2007 и 2008 на не много ниска цена...
Много добре си го спомням това време. Тогава все още търгувахме с COBOS. Помня, че имаше дни, в които от дясно просто нямаше оферти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВърнах се назад във времето, когато не съм бил на БФБ. Новините казват, че г-н Донев е започнал да влиза в ДоХ януари 2007 и до март 2007г. събира около 15% - цената в този период започва от 3лв и достига до 7лв...а няколко месеца по късно правят и увеличение на 12лв за акция... Реално тук инсайдърите са влизали 2007 и 2008 на не много ниска цена...Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Върнах се назад във времето, когато не съм бил на БФБ. Новините казват, че г-н Донев е започнал да влиза в ДоХ януари 2007 и до март 2007г. събира около 15% - цената в този период започва от 3лв и достига до 7лв...а няколко месеца по късно правят и увеличение на 12лв за акция... Реално тук инсайдърите са влизали 2007 и 2008 на не много ниска цена...
- 1 like
Коментар
Коментар