Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
а ковид отчетен ли е "в прогнозата на самата банкова институция"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеОсобено много ми харесва тази част от консолидирания годишен отчет:
В резултат от прогнозираните приходи и разходи очакваме консолидирана печалба на холдинга, която постепенно нараства от 50 млн.лв до ниво от 80 млн. лв. в края на периода.
с това уточнение:
В частта по прогнозата на нетния доход от банкови операции сме изходили от предоставена прогноза от самата банкова институция. Тя е разработена непосредствено в периода преди влизането на ДОХ АД в управлението и се базира основно на исторически данни. С оглед на принципа за максимална предпазливост сме я възприели въпреки, че очакваме новия мениджмънт да реализира реформи, които да доведат до подобряване на финансовите резултати от банкова дейност в следващите години.
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Особено много ми харесва тази част от консолидирания годишен отчет:
В резултат от прогнозираните приходи и разходи очакваме консолидирана печалба на холдинга, която постепенно нараства от 50 млн.лв до ниво от 80 млн. лв. в края на периода.
с това уточнение:
В частта по прогнозата на нетния доход от банкови операции сме изходили от предоставена прогноза от самата банкова институция. Тя е разработена непосредствено в периода преди влизането на ДОХ АД в управлението и се базира основно на исторически данни. С оглед на принципа за максимална предпазливост сме я възприели въпреки, че очакваме новия мениджмънт да реализира реформи, които да доведат до подобряване на финансовите резултати от банкова дейност в следващите години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brassob Разгледай мнениеИ аз се пробвам да допълня още малко с 15К акции...ама надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Големия оборот винаги е добра новина.. Нали това искаме - търговия, ликвидност, обороти.. А иначе и купувача и продавача вероятно си имат своите аргументи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ако,ако, ако..... не се ли питаш кой е купувача и защо купува и колко би купил?Според мен е добър сигнал за акцията.
Коментар
-
Ако,ако, ако..... не се ли питаш кой е купувача и защо купува и колко би купил?Според мен е добър сигнал за акцията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение60 к на тезгяфа на 3,41.....Кой е продавача...Ако са фондовете лошо имат много и бягат ,ако е Донев още повече...?Според мен е добър сигнал за акцията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както е било неразумно да се купува на 7 лв при наближаваща коронавирус криза, така сега е неразумно да се продава на тия смешни цени /не само тук/ при почти възстановен пазар по света. Един ден цените пак ще станат 7 лв, че и много повече, но ти пак ще си наблюдател. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Xaxaxa. Разправяй го на тия, купили на 7лв. Да ги успокоишКак да си купиш банка на 8ми септември 44та. Евала момци
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар