Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
мда...
Доверие Обединен Холдинг АД-СофияДруга нерегулирана информация 13:21
Уведомление от Донев инвестмънтс холдинг АД по чл. 19 на Регламент (ЕС) № 596/2014 на Европейския Парламент и на Съвета от 16 април 2014 г.
Прикачени файлове:Уведомление
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНищо лично към никого, ама каква е логиката да се плюва по дружества в темите им, където нямаш нямаш акции?
- Загубил си вследствие на лошо преценена инвестиция - Ами да не си!
- Злобар си и се дразниш, когато някой друг печели - Не си виновен, такава ти е природата.
- Имаш поръчка на 2,50 лв. и се надяваш, плюейки, цената да падне? -Надявай се!
- Добър човек си и искаш да предпазиш останалите - Да, бе!
Е сега да ходя в темата на Алтерко и да им викай махнете ги тези....ами честито на хората, какво повече?
Тук си представям какъв вой ще има, когато цената скочи по-значително... /ако скочи разбира се/
Ще трябва от Софармаси да им пращат ваучери с Еконт да си купуват успокоителни.
- 1 like
Коментар
-
Нищо лично към никого, ама каква е логиката да се плюва по дружества в темите им, където нямаш нямаш акции?
- Загубил си вследствие на лошо преценена инвестиция - Ами да не си!
- Злобар си и се дразниш, когато някой друг печели - Не си виновен, такава ти е природата.
- Имаш поръчка на 2,50 лв. и се надяваш, плюейки, цената да падне? -Надявай се!
- Добър човек си и искаш да предпазиш останалите - Да, бе!
Е сега да ходя в темата на Алтерко и да им викай махнете ги тези....ами честито на хората, какво повече?
Тук си представям какъв вой ще има, когато цената скочи по-значително... /ако скочи разбира се/
Ще трябва от Софармаси да им пращат ваучери с Еконт да си купуват успокоителни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
То да беше само съмнение, но е нещо повече от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ аз мисля че трябва повече толерантност и без дребни заяждания. Не са много никовете, които следя с интерес какво пишат, но dddd определено е от тях. Утре да напише например "много интересни компании има на БФБ като Велбъжд АД" (нямам акции и нямам идея как върви това дружество) и аз ще отида да го разгледам. Ако аз знам, че някой вижда нещата като мен/или по-различно от мен, но с предни писания ми е привлякъл интереса и говори за дружество или отчет, на който не съм обърнал внимание - това за мен би било полезно. Може да не си купя щото за мен не е добре, ама ако скочи дабъл ще започна да се питам какво беше видял тогава, което аз не съм можал да видя.
В това виждам смисъла на форума аз, да сме си ползезни по някакъв начин. И без това сме 5 човека на кръст.. Хубаво е нещата да се казват и да няма лицемерие.
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не съм сериозен, цъкам на борсата от скука. По добре не ме чети и си действай както знаеш, но моля без хейт и завист ако в някакъв момент пак се окажеш сред Изненаданите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Батя, мислих те за по-сериозен инвеститор, който не се интересува толкова от послания ... ако може нещо конкретно да кажеш, което да ни "грабне"
- 3 Харесвания
Коментар
-
И аз мисля че трябва повече толерантност и без дребни заяждания. Не са много никовете, които следя с интерес какво пишат, но dddd определено е от тях. Утре да напише например "много интересни компании има на БФБ като Велбъжд АД" (нямам акции и нямам идея как върви това дружество) и аз ще отида да го разгледам. Ако аз знам, че някой вижда нещата като мен/или по-различно от мен, но с предни писания ми е привлякъл интереса и говори за дружество или отчет, на който не съм обърнал внимание - това за мен би било полезно. Може да не си купя щото за мен не е добре, ама ако скочи дабъл ще започна да се питам какво беше видял тогава, което аз не съм можал да видя.
В това виждам смисъла на форума аз, да сме си ползезни по някакъв начин. И без това сме 5 човека на кръст.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Изненадан съм, че смяташ как аз мисля Донев за зло. В други теми масово бивам обиждан на "адепт", "сектант", цитират се мои изречения "In Donev we trust" и т.н. Това ме радва, тъй като дали съм прав или не не знам, но поне е ясно, че нито се доверям сляпо на някой, нито съм просто хейтър. Между другото, моята най-тежка позиция е такава на Донев /за разлика от почти всички, които винаги държат някоя ракета/. По темата за Доверие - аз си изказах мнението и то е, че се търси конкретна цена на увеличението. Защо смятам така - така смятам, защото има 2 неща, които си противоречат. От една страна Донев дава заем от 80 млн. /което представлява 20% от капитализацията на основния му актив/. Този факт е доказателство, че Донев вярва в успеха на Доверие! От друга страна се говори, че усилено продава.Така идва въпроса защо го прави /нищо, ама абсолютно нищо общо с конспирации!/. Аз ненавиждам конспирациите и не вярвам в тях! Доколкото знам, а може и да съм го чувал /не помня/, Донев е казал "няма да ви правим милионери с увеличението при Доверие" или нещо от сорта. Ащ.ко Донев вярва, че Доверие струва 3,20, то той не би им дал огромен заем! Ако вярва, че струва да кажем 6 лева, то той не би продавал. Защо увеличението не е факт все още не знам също. Може би защото в минал период цената тук бе огромна, може би заради пандемията и т.н. Както и да е - времето ще покаже.
Относно агресията ми към теб - тя е породена от това, че завоалирано ти обиждаш доста хора в труден за нас момент. Коментарите ти целят единствено това ти да изпъкнеш пред себе си и да затвърдиш изборите си. Мъчиш се излезне, че уж ни помагаш с тях, но истината е много различна. Ако искаш да помогнеш на хората, които губим, можеш просто да споделяш портфейла си, след като извършиш действията си, за не сме ти конкуренция /продадеш или купиш акциите, които искаш/.
Извинявам се ако съм те се засегнал, но понякога трябва да накараш отсрещната страна да се постави на твое място, за да разбере какво имаш предвид!
Успех!Различни типове характери сме всички и е добре да се разбираме. Дддд казва доста интересни неща и нека казва повече пък ние да можем да го "разчитаме" или "превеждаме"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМай не са много компаниите на БФБ с подобни послания на заглавната си страница..
Доверявам се и вярвам че с времето ще бъдат и факт! [ATTACH=CONFIG]n3685685[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
По спомени - на една от онлайн срещите г-н Донев каза, че сега не е момента да се мисли за увеличение. Вероятно това ще е тема, след като позатихнат нещата с вируса. За мен и предполагам за всички водещият въпрос е -кога ще има физически дивидент от банката. Тогава ще се изтрият всякакви съмнения и ще има фантастично рали/а може и да няма/. Има натрупани печалби от миналата година, от тази също има. Дано по-скоро овършеем този прекрасна молдованска нива! Ще видим, да сме живи и здрави! Засега акцията стои добре, не я виждам да започне да пада под 3 лева.
Коментар
Коментар