IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога да увеличаваме тук? Дойде ли времето?

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Идеята ми е, че това може би е максималната цена на акция от увеличението. НО имаме до 100 х.
      Тоест може и да е по-ниска.
      Ще видим. Инрересно е.
      Да, и според мен няма да се опитат да набират 100 млн, а доста по-малко. Ще видим
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Така намираме колко би струвала акцията при капитализация от 100 млн. Ти това ли имаш предвид?
        Идеята ми е, че това може би е максималната цена на акция от увеличението. НО имаме до 100 х.
        Тоест може и да е по-ниска.
        Ще видим. Интересно е.
        Last edited by melon; 03.12.2020, 16:05. Причина: правописна грешка

Коментар

100 000 000/18 736 099(Брой емитирани акции)= 5,33/акция
          Така намираме колко би струвала акцията при капитализация от 100 млн. Ти това ли имаш предвид?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 100 000 000/18 736 099(Брой емитирани акции)= 5,33/акция

Коментар

• Инфото ще излезе когато обявят вдигането и съответните параметри. Сега си улеснява бъдещето.

Коментар

• това добре, но не виждам инфо за какво ще се използват парите? Не е ли редно да пише това?
                Last edited by petyob; 03.12.2020, 15:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Наричаш ме несериозен инвеститор, а искаш да ти снасям безплатни анализи!? Нещо си объркал влака пич. Моля те повече не комуникирай с мен.. играй я както си знаеш.
                  ами видя ми се несериозно да се изтъква страницата на дружеството, като нещо изключително на БФБ и едва ли не като доказателство, че трябва да им се вярва, та затова си позволих да изразя съмнение в сериозността ти ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
                    ....
                    2. Създават се нови ал. 7 и 8 със следните текстове:
                    „(7) Капиталът на дружеството може да се увеличава и по решение на Управителния съвет на дружеството до размер, не по-голям от 100 000 000 лв. (сто милиона лева), чрез издаване на нови акции. Капиталът може да се увеличава по този начин до 5 (пет) години от вписване на това изменение на устава в Търговския регистър....
                    Мда, увеличението чука на вратата. Това за мен е добра новина, защото неяснотата около него спъва акцията.. с помощта и на маневрите на Донев, разбира се.
                    Много се надявам след СПО-то да имаме сценарий подобен на Алтерко.. подсладен и с някой новина и впоследствие банков превод от Молдова

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта
                      Наричаш ме несериозен инвеститор, а искаш да ти снасям безплатни анализи!? Нещо си объркал влака пич. Моля те повече не комуникирай с мен.. играй я както си знаеш.

Коментар

• Доверие Обединен Холдинг АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 15-01-2021г. от 11:00 часа в гр. София 1756, ул. „Лъчезар Станчев” № 5, Партер, Търговски Център „Софарма Бизнес Тауърс”, Софарма Ивент Център., при следния дневен ред:

ДНЕВЕН РЕД:

Точка 1:
                        Приемане на решение за изменения в устава на дружеството.

Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема следните изменения в Устава на дружеството:
                        § 1. Чл. 2, ал. 2 се изменя така:
                        „(2) В търговската кореспонденция и на интернет страницата на дружеството се посочват:
                        1. фирмата;
                        2. седалището и адресът на управление;
                        3. единният идентификационен код;
                        4. номерът на банковата сметка на дружеството.“
                        § 2. В чл. 9 се правят следните изменения:
                        1. Ал. 5 и 6 се отменят.
                        2. Създават се нови ал. 7 и 8 със следните текстове:
                        „(7) Капиталът на дружеството може да се увеличава и по решение на Управителния съвет на дружеството до размер, не по-голям от 100 000 000 лв. (сто милиона лева), чрез издаване на нови акции. Капиталът може да се увеличава по този начин до 5 (пет) години от вписване на това изменение на устава в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ. При извършване на увеличаване Управителният съвет вписва изменения капитал в устава на дружеството.
                        (8) Решението на Управителния съвет по горната алинея трябва да съдържа цялата необходима информация съгласно Търговския закон, Закона за публичното предлагане на ценни книжа и актовете по прилагането им. Управителният съвет избира инвестиционен посредник, който да обслужва увеличението на капитала.“
                        § 3. В чл. 10, ал. 1 второто изречение се изменя така:
                        „Право да участват в увеличението имат лицата, придобили акции най-късно 5 работни дни след датата на публикуване на съобщение за предлагането съгласно изискванията на ЗППЦК.“
                        § 4. В чл. 11, ал. 4 думата „обнародването“ се заменя с „обявяването в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ“.
                        § 5. В чл. 20, ал. 2 думите „на съда“ се заменят с „и регистър на ЮЛНЦ“.
                        § 6. В чл. 25, т. 9 думите „ал. 7“ се заменят с „ал. 9“.
                        § 7. В чл. 27 се правят следните изменения:
                        1. В ал. 1, изр. първо след думите „Търговския регистър“ се добавя „и регистър на ЮЛНЦ“;
                        2. В ал. 3 думата „обнародване“ се заменя с „обявяване в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ“.
                        § 8. Създава се нов чл. 27а със следния текст:
                        „Чл. 27а. (1) Общото събрание на акционерите може да се провежда и чрез използване на електронни средства, посредством една или повече от предвидените в ЗППЦК форми, както и чрез съчетаване на присъствено заседание с някоя от тези форми.
                        (2) При спазване изискванията на ЗППЦК, правото на глас в общото събрание на акционерите може да се упражни и преди датата на провеждането на съответното заседание чрез кореспонденция, като се използва поща, включително електронна поща, куриер или друг начин, определен в приетите от дружеството Правила за гласуване чрез електронни средства и кореспонденция.
                        (3) Независимо от предвидените в този Устав възможности, Управителният съвет определя начина на провеждане на общото събрание на акционерите и начина на упражняване правото на глас за всяко отделно заседание на общото събрание, като съответната информация се предоставя на акционерите в поканата за свикване на общото събрание.
                        (4) Правилата за гласуване чрез електронни средства и кореспонденция се приемат от Управителния съвет.
                        § 9. В чл. 30, ал. 5 и 6 след думите „Търговския регистър“ се добавя „и регистър на ЮЛНЦ“.
                        § 10. В чл. 33, ал. 1 и в чл. 37 навсякъде думите „чл. 116а“ се заменят с „чл. 116а1“.
                        § 11. Чл. 38а се отменя.
                        § 12. Създава се нов чл. 38б със следния текст:
                        „Чл. 38б. Управителният съвет приема правила за гласуване на общо събрание на акционерите чрез пълномощник, с които се уреждат изискванията към съдържанието на образеца за гласуване, начините за получаването му от акционерите и условията за идентификация на акционерите.“
                        § 13. В чл. 39, ал. 3 след
                        http://forexnews.bg

Коментар

1.как разбра кой не притежава? 2. Как път прозря и мотивацията. 3. струва ми се обидно да ги наричаш "злобари"
                          ПП вместо за анализирате/обиждате хората, що не се съсредоточите в/у дружеството?
                          Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта

Ти на горното анализи ли им казваш или съсредоточаване в дружеството?
                          И какво е тогава ако не е злобарство, защото остана опцията да е хейт.?
                          Да взема да те цитирам - "вместо да анализирате/обиждате или дразните хората, защо не се съсредоточите в дружествата, които харесвате???
                          Не е препоръка

Коментар

Кой съм аз да казвам къде и какво да се пише?!

Анализирах мотивацията на пишещите тук, които не притежват акции.
                            1.как разбра кой не притежава? 2. Как път прозря и мотивацията. 3. струва ми се обидно да ги наричаш "злобари"
                            ПП вместо за анализирате/обиждате хората, що не се съсредоточите в/у дружеството?
                            Last edited by petyob; 03.12.2020, 14:38.

Коментар

Значи твоята логика е да пишат само хората които имат акции, т.е. да се пишат само хвалебствия ?!? Ами защо не са я написали темата да е , (оптимистична) и да има една (песимистична)

Кой съм аз да казвам къде и какво да се пише?!

Анализирах мотивацията на пишещите тук, които не притежват акции.

Коментар

• 15%,
                                няма да адвокатствам на никого. Но аз поне съм убеден, че няма човек никъде по земята дето да прави само успешни сделки. Ясно е, че и dddd има куци сделки, даже доколкото помня се обясняваше на някого сравнително наскоро къде бил изгубил. Въпросът е като теглиш чертата на тотала какво показва.
                                Но не мисля че има голям смисъл да си мерим доходностите. Важното е да има повече участници, за да има наистина пазар трябват повече купувачи и повече продавачи. Когато има повече участници и бизнеса може да търси по-често финансиране през пазара.

Коментар

Working...
                                X