Кога да увеличаваме тук? Дойде ли времето?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Идеята ми е, че това може би е максималната цена на акция от увеличението. НО имаме до 100 х.
Тоест може и да е по-ниска.
Ще видим. Инрересно е.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Така намираме колко би струвала акцията при капитализация от 100 млн. Ти това ли имаш предвид?
Тоест може и да е по-ниска.
Ще видим. Интересно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение100 000 000/18 736 099(Брой емитирани акции)= 5,33/акцияПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Наричаш ме несериозен инвеститор, а искаш да ти снасям безплатни анализи!? Нещо си объркал влака пич. Моля те повече не комуникирай с мен.. играй я както си знаеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение....
2. Създават се нови ал. 7 и 8 със следните текстове:
„(7) Капиталът на дружеството може да се увеличава и по решение на Управителния съвет на дружеството до размер, не по-голям от 100 000 000 лв. (сто милиона лева), чрез издаване на нови акции. Капиталът може да се увеличава по този начин до 5 (пет) години от вписване на това изменение на устава в Търговския регистър....
Много се надявам след СПО-то да имаме сценарий подобен на Алтерко.. подсладен и с някой новина и впоследствие банков превод от Молдова
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта
Коментар
-
Доверие Обединен Холдинг АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 15-01-2021г. от 11:00 часа в гр. София 1756, ул. „Лъчезар Станчев” № 5, Партер, Търговски Център „Софарма Бизнес Тауърс”, Софарма Ивент Център., при следния дневен ред:
ДНЕВЕН РЕД:
Точка 1:
Приемане на решение за изменения в устава на дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема следните изменения в Устава на дружеството:
§ 1. Чл. 2, ал. 2 се изменя така:
„(2) В търговската кореспонденция и на интернет страницата на дружеството се посочват:
1. фирмата;
2. седалището и адресът на управление;
3. единният идентификационен код;
4. номерът на банковата сметка на дружеството.“
§ 2. В чл. 9 се правят следните изменения:
1. Ал. 5 и 6 се отменят.
2. Създават се нови ал. 7 и 8 със следните текстове:
„(7) Капиталът на дружеството може да се увеличава и по решение на Управителния съвет на дружеството до размер, не по-голям от 100 000 000 лв. (сто милиона лева), чрез издаване на нови акции. Капиталът може да се увеличава по този начин до 5 (пет) години от вписване на това изменение на устава в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ. При извършване на увеличаване Управителният съвет вписва изменения капитал в устава на дружеството.
(8) Решението на Управителния съвет по горната алинея трябва да съдържа цялата необходима информация съгласно Търговския закон, Закона за публичното предлагане на ценни книжа и актовете по прилагането им. Управителният съвет избира инвестиционен посредник, който да обслужва увеличението на капитала.“
§ 3. В чл. 10, ал. 1 второто изречение се изменя така:
„Право да участват в увеличението имат лицата, придобили акции най-късно 5 работни дни след датата на публикуване на съобщение за предлагането съгласно изискванията на ЗППЦК.“
§ 4. В чл. 11, ал. 4 думата „обнародването“ се заменя с „обявяването в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ“.
§ 5. В чл. 20, ал. 2 думите „на съда“ се заменят с „и регистър на ЮЛНЦ“.
§ 6. В чл. 25, т. 9 думите „ал. 7“ се заменят с „ал. 9“.
§ 7. В чл. 27 се правят следните изменения:
1. В ал. 1, изр. първо след думите „Търговския регистър“ се добавя „и регистър на ЮЛНЦ“;
2. В ал. 3 думата „обнародване“ се заменя с „обявяване в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ“.
§ 8. Създава се нов чл. 27а със следния текст:
„Чл. 27а. (1) Общото събрание на акционерите може да се провежда и чрез използване на електронни средства, посредством една или повече от предвидените в ЗППЦК форми, както и чрез съчетаване на присъствено заседание с някоя от тези форми.
(2) При спазване изискванията на ЗППЦК, правото на глас в общото събрание на акционерите може да се упражни и преди датата на провеждането на съответното заседание чрез кореспонденция, като се използва поща, включително електронна поща, куриер или друг начин, определен в приетите от дружеството Правила за гласуване чрез електронни средства и кореспонденция.
(3) Независимо от предвидените в този Устав възможности, Управителният съвет определя начина на провеждане на общото събрание на акционерите и начина на упражняване правото на глас за всяко отделно заседание на общото събрание, като съответната информация се предоставя на акционерите в поканата за свикване на общото събрание.
(4) Правилата за гласуване чрез електронни средства и кореспонденция се приемат от Управителния съвет.
§ 9. В чл. 30, ал. 5 и 6 след думите „Търговския регистър“ се добавя „и регистър на ЮЛНЦ“.
§ 10. В чл. 33, ал. 1 и в чл. 37 навсякъде думите „чл. 116а“ се заменят с „чл. 116а1“.
§ 11. Чл. 38а се отменя.
§ 12. Създава се нов чл. 38б със следния текст:
„Чл. 38б. Управителният съвет приема правила за гласуване на общо събрание на акционерите чрез пълномощник, с които се уреждат изискванията към съдържанието на образеца за гласуване, начините за получаването му от акционерите и условията за идентификация на акционерите.“
§ 13. В чл. 39, ал. 3 следhttp://forexnews.bg
- 2 Харесвания
Коментар
-
1.как разбра кой не притежава? 2. Как път прозря и мотивацията. 3. струва ми се обидно да ги наричаш "злобари"
ПП вместо за анализирате/обиждате хората, що не се съсредоточите в/у дружеството?Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тава вече е мега хейт срещу всеки който изкаже някакво съмнение в растежа на артията, ето затова почнах да вярвам на Груйката, че си имаме работа със секта
Ти на горното анализи ли им казваш или съсредоточаване в дружеството?
И какво е тогава ако не е злобарство, защото остана опцията да е хейт.?
Да взема да те цитирам - "вместо да анализирате/обиждате или дразните хората, защо не се съсредоточите в дружествата, които харесвате???Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Кой съм аз да казвам къде и какво да се пише?!
Анализирах мотивацията на пишещите тук, които не притежват акции.
ПП вместо за анализирате/обиждате хората, що не се съсредоточите в/у дружеството?Last edited by petyob; 03.12.2020, 14:38.
Коментар
-
Значи твоята логика е да пишат само хората които имат акции, т.е. да се пишат само хвалебствия ?!? Ами защо не са я написали темата да е , (оптимистична) и да има една (песимистична)
Кой съм аз да казвам къде и какво да се пише?!
Анализирах мотивацията на пишещите тук, които не притежват акции.
Коментар
-
15%,
няма да адвокатствам на никого. Но аз поне съм убеден, че няма човек никъде по земята дето да прави само успешни сделки. Ясно е, че и dddd има куци сделки, даже доколкото помня се обясняваше на някого сравнително наскоро къде бил изгубил. Въпросът е като теглиш чертата на тотала какво показва.
Но не мисля че има голям смисъл да си мерим доходностите. Важното е да има повече участници, за да има наистина пазар трябват повече купувачи и повече продавачи. Когато има повече участници и бизнеса може да търси по-често финансиране през пазара.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар