Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Колко е тя? Сутринта видях новината за увеличението , но не съм чел още подробности по нея, затова цитирах колегата, който спомена за 5% под пазарната.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какво имаш предвид? Има цена на увеличението и тя е фиксирана, както винаги.
П.С. Сега прочетох подробностите. Не съм разбрал правилно написания коментар. Успех.Last edited by realista; 10.03.2021, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Със сигурност позитивна новина. Позитивното е също, че няма фиксирана цена на увеличението. Пазарната може да бъде всякаква.Сегашната може да се окаже подценена. Ще видим.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНещо ме гложди, че е начин да се осигури стъпването на нов акционер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧислото, което чакахме всички... 5% под пазарната цена, както намекна г-н Донев.
Не вярвам да видим, цени под цитираните 4,2лв близките дни, месеци, а защо не и години
Ще запиша - интерсно ми е по-скоро дали правата на бабешките акции ще направят така, че правото да не поскъпва...скоро ще разберем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеНай накрая...разводняването е минимално което е супер но да се пита човек за 13 млн набрани средства ли е цялата хемалогия...странна работа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Най-вероятно така ще стане. Аз очаквам че на аукциона ще отидат между 40% и 45% от правата и според мен, който иска да влиза ще чака аукциона
А и чичо се позабави и не можа да яхне възходящия импулс успешно като на Биодит. Като че ли малко му избяга тайминга- покрай продажбите от ПФ, индексът може да е в мини-предизборна корекцийка (не че ще е нещо съществено като стойност, колкото като време, особено ако не се получи правителство от първия път и се омотаем цяло лято с временно правителство ... т.н..). А отложеното търсене е възможно да остане отложено и до аукциона, примерно и ...без препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧислото, което чакахме всички... 5% под пазарната цена, както намекна г-н Донев.
Не вярвам да видим, цени под цитираните 4,2лв близките дни, месеци, а защо не и години
Ще запиша - интерсно ми е по-скоро дали правата на бабешките акции ще направят така, че правото да не поскъпва...скоро ще разберем!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
След изтичане на давност остават за дружеството. Но това са трохи, не си заслужва смятането!
Хайде колеги, имаме вече официално обявени параметри.. че бяхте се размечтали тия дни.. 5 лв. , 6 лв... Трай бабо за хубост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеА какво става с парите, които ще дойдат от правата за хората с малко акции - примерно 25-50 бр.? Примерно 50 права по 2 ст. - 1 лев. Ако не си ги потърсят, а то няма да се потърсят, къде отиват парите?
Хайде колеги, имаме вече официално обявени параметри.. че бяхте се размечтали тия дни.. 5 лв. , 6 лв... Трай бабо за хубост!
- 1 like
Коментар
Коментар