IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Абе мумифицирани дирижабли......
    Написах, че съм луд и админите ме изтриха, тъй като съм се заяждал! С кой бе, със себе си ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

юни също може да пазаруват
      Да, сроковете ги притискат ако искат да се вместят. Дано успеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Ок, може и да е така. Поне е сигурно, че донев инвестмънт може да не купува права ако попадне в забранителния период, което подкрепя моята теза, че може и емитента да се бави, за да хване позволен период като септември например.
        юни също може да пазаруват

Коментар

• Абе мумифицирани дирижабли......
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Нещо много желаещи се появиха отляво
            Може би са колегите дето преди месец ни пишеха как правата щели да бъдат по 1-2 ст.

Коментар

• Нещо много желаещи се появиха отляво
              Last edited by al4en; 21.04.2021, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

Огнян Донев не е свързан с Иван Донев (реално е, но формално не е). Може да провериш, кога е последно репортвана сделка на Огнян Донев. Донев инвестмънтс холдинг репортва сделките защото Иван Донев е в Съвета на директорите му.
                Ок, може и да е така. Поне е сигурно, че донев инвестмънт може да не купува права ако попадне в забранителния период, което подкрепя моята теза, че може и емитента да се бави, за да хване позволен период като септември например.

Коментар

Да, имах предвид през цялото време за търговията с правата. Отделно, не съм убеден, че донев не е несвързан, но да видим.
                  И защо тогава Донев инвестмънтн пуска обявленията за сделки с доверие точно по регламента, а лицето Иван Донев май е в надзора на Доверие. Огнян Донев, свързан ли е с Иван Донев и т.н. и т.н.
                  В забранителния период гледам че доневи не търгуват.
                  Огнян Донев не е свързан с Иван Донев (реално е, но формално не е). Може да провериш, кога е последно репортвана сделка на Огнян Донев. Донев инвестмънтс холдинг репортва сделките защото Иван Донев е в Съвета на директорите му.
                  http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Чел съм го колега, бъди сигурен! Но виж ти какво пишеш по-долу.. "..и да не могат да записват акции".
                    Нали правиш разлика между търгуване на права и тяхното записване!?
                    Отделно ти е обърнато внимание че Софарма АД и Огнян Донев не попадат под забраните... така че помисли пак над тезата си
                    Да, имах предвид през цялото време за търговията с правата. Отделно, не съм убеден, че донев не е несвързан, но да видим.
                    И защо тогава Донев инвестмънтн пуска обявленията за сделки с доверие точно по регламента, а лицето Иван Донев май е в надзора на Доверие. Огнян Донев, свързан ли е с Иван Донев и т.н. и т.н.
                    В забранителния период гледам че доневи не търгуват.
                    Last edited by top; 21.04.2021, 14:22.

Коментар

Не може да се търгуват правата по време на забранителния период. Май не си чел регламента.
                      Чел съм го колега, бъди сигурен! Но виж ти какво пишеш по-долу.. "..и да не могат да записват акции".
                      Нали правиш разлика между търгуване на права и тяхното записване!?
                      Отделно ти е обърнато внимание че Софарма АД и Огнян Донев не попадат под забраните... така че помисли пак над тезата си

Коментар

• Увеличението тежи. Без него цената щеше да гони десетката. Юни и г-н Донев може да извади маркуча... Много интересна позиция.

Коментар

• И спомням случая с геймстоп от по-рано през годината, като ги питаха защо не са направили увеличение на капитала при високите цени и те отговориха, че тогава е бил забранителен период преди отчет и затова са решили да не предлагат акции тогава. Може и да не е така. Само размишлявам.

П.с. имам акции и ще си запиша правата.
                          Last edited by top; 21.04.2021, 13:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

А кои според теб са свързаните лица които не могат? Не са ли мажоритерен собсвеник (такъв няма) и борда на директорите (Огнян Донев не е в него)?
                            Може и така да е. Не знам. Просто знам, че забраната е за лицата с висши ръководни функции и свързаните с тях.

Коментар

Не може да се търгуват правата по време на забранителния период. Май не си чел регламента.
                              А кои според теб са свързаните лица които не могат? Не са ли мажоритерен собсвеник (такъв няма) и борда на директорите (Огнян Донев не е в него)?
                              http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Само времето знае.. как са ските мажеш ли ги Аз лично бих сменил Лашперко за Доверие.
                                Но ти.

Коментар

Working...
                                X