IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Батя, руснаците изравняват със земята Украйна, каква новина ти трябва, ама ти чети дневник.
    А какво да чета.. руските Телеграм канали ли? То според тях още преди 2 години руснаците трябваше да маршируват в Берлин

Не знам какво точно значи "изравняват", но това което виждаме е че с цената на десетки хиляди жертви и стотици единица техника, отвреме на време превземат някое напълно разрушено село или малко градче. И докога ще им стигнат силите за подобно "изравняване"!? А през това време укрите им съсипаха нефторафиниращата индустрия с евтини дронове. На мен ми се струва че ако продължава така, скоро гиганта на глинени крака ще рухне.. Ще стискат палци да спечели Тръмбона, че да им предложи по-малко унизителна сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Ще отиде под 8 лв, то се знаеше ;-)
      Ръст може скоро да няма, всичко е според зависи :-))))
      Аз си добавям при всеки спад, пък ще видим какво зависи.. после пак ще ме обвиняват че съм получавал СМС-и и затова съм печелел
      Просто когато няма основателна причина за спад, а паникьорите продават, се купува. После като са превъзбудени от 50-100% ръст, им се продава. Класика! 23 г. го отигравам и не спира да работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Не намирам новина от Молдова оправдаваща този спад.. Може би просто си одрусваме крушата
        Батя, руснаците изравняват със земята Украйна, каква новина ти трябва, ама ти чети дневник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
          Ще отиде под 8 лв, то се знаеше
          Може ли да видим линк ,понеже в темата всеки очакваше 10-12лв ....

Сега изведъж се оказва,че всички очаквали спад видиш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitrakis Разгледай мнение

Две сделки през Карол
            Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              през кой посредник се продава, някой има ли сделка?
              Две сделки през Карол

Коментар

• през кой посредник се продава, някой има ли сделка?

Коментар

На борсите няма такива неща като "трябваше". Който не ги е научил тези уроци си ги плаща по скъпата тарифа

Ръста ще е по-натам.. нека първо окапят зрелите круши. Така е било и така ще бъде
                  Поне знаем че чичо вече не "натиска" цената,"зрелите круши" не са страшни.
                  Last edited by спекуланта; 16.04.2024, 11:48.

Коментар

На борсите няма такива неща като "трябваше". Който не ги е научил тези уроци си ги плаща по скъпата тарифа

Ръста ще е по-натам.. нека първо окапят зрелите круши. Така е било и така ще бъде
                    Ще отиде под 8 лв, то се знаеше ;-)
                    Ръст може скоро да няма, всичко е според зависи :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                      Тука след като завърши процеса по записването на облигациите не трябваше ли да има ръст?

Коментар

• Тука след като завърши процеса по записването на облигациите не трябваше ли да има ръст?

Коментар

• Не намирам новина от Молдова оправдаваща този спад.. Може би просто си одрусваме крушата

Коментар

• Британски генерал: Сянката на поражението надвисва над Украйна

Украйна може да бъде изправена пред реална заплаха от поражение във война още през тази 2024 година
                            https://news.bg/int-politics/britans...d-ukrayna.html

"Благодарение" на рижия ** ,акционерите тук ще изпитат силна болка.
                            Last edited by X_Y; 15.04.2024, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
                              По скоро 6-7лв.
                              И точно сега да се купува е голяма грешка !
                              Пътува !
                              А матряла стиска
                              Last edited by Мечкан_Бикоядов; 12.04.2024, 19:25.

Коментар

• "Корпоративни събития, при които цената на конвертиране ще бъде актуализирана и начин за актуализицията й: Дружеството предвижда възможност за актуализиране на конверсионното съотношение и конверсионната цена при настъпването на определени събития:издаване на обикновени акции при увеличение на капитала със средства на дружеството; промяна на номиналната стойност на обикновените акции; издаване на нови обикновени акции / увеличение на капитала на дружеството с парични средства /; изплащане на дивиденти, намаляване на капитала; преобразуване на дружеството."

из съобщението за сключен заем

По принцип съм съгласен с Poncho i Kaludov99, че каквото пише в одобрения проспект е меродавно, но между двата документа има противоречие според мен. Ще поставя въпроса на ОСА на облигационерите на 25.ти този месец.

Коментар

Working...
                                X