Първоначално изпратено от dimitrakis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепрез кой посредник се продава, някой има ли сделка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
На борсите няма такива неща като "трябваше". Който не ги е научил тези уроци си ги плаща по скъпата тарифа
Ръста ще е по-натам.. нека първо окапят зрелите круши. Така е било и така ще бъдеLast edited by спекуланта; 16.04.2024, 11:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
На борсите няма такива неща като "трябваше". Който не ги е научил тези уроци си ги плаща по скъпата тарифа
Ръста ще е по-натам.. нека първо окапят зрелите круши. Така е било и така ще бъде
Ръст може скоро да няма, всичко е според зависи :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТука след като завърши процеса по записването на облигациите не трябваше ли да има ръст?
Ръста ще е по-натам.. нека първо окапят зрелите круши. Така е било и така ще бъде
- 1 like
Коментар
-
Британски генерал: Сянката на поражението надвисва над Украйна
Украйна може да бъде изправена пред реална заплаха от поражение във война още през тази 2024 година
"Благодарение" на рижия ** ,акционерите тук ще изпитат силна болка.Last edited by X_Y; 15.04.2024, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеПо скоро 6-7лв.
И точно сега да се купува е голяма грешка !
А матряла стискаLast edited by Мечкан_Бикоядов; 12.04.2024, 19:25.
Коментар
-
"Корпоративни събития, при които цената на конвертиране ще бъде актуализирана и начин за актуализицията й: Дружеството предвижда възможност за актуализиране на конверсионното съотношение и конверсионната цена при настъпването на определени събития:издаване на обикновени акции при увеличение на капитала със средства на дружеството; промяна на номиналната стойност на обикновените акции; издаване на нови обикновени акции / увеличение на капитала на дружеството с парични средства /; изплащане на дивиденти, намаляване на капитала; преобразуване на дружеството."
из съобщението за сключен заем
По принцип съм съгласен с Poncho i Kaludov99, че каквото пише в одобрения проспект е меродавно, но между двата документа има противоречие според мен. Ще поставя въпроса на ОСА на облигационерите на 25.ти този месец.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
В проспекта пише така - факт, а в съобщението, заявено за вписване в търговския регистър, пише друго. Ще стане публично, когато / ако / бъде вписано след няколко дни. Инвестора не ми дава възможност да прикача pdf файла, защото превишавал като размер допустимото. Който има електронен подпис или пик на НАП може да го прочете в търговския регистър. И не говоря за увеличение на конверсионната цена, а за евентуално намаление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
В проспекта пише така - факт, а в съобщението, заявено за вписване в търговския регистър, пише друго. Ще стане публично, когато / ако / бъде вписано след няколко дни. Инвестора не ми дава възможност да прикача pdf файла, защото превишавал като размер допустимото. Който има електронен подпис или пик на НАП може да го прочете в търговския регистър. И не говоря за увеличение на конверсионната цена, а за евентуално намаление.
Тъй като в момента не мога да разгледам съобщението, ще бъда благодарен ако можеш да цитираш съответната част, в която се говори за промяна в конверсионното съотношение при дивидент. Това е всъщност един от факторите, които ме накара да си продам правата и да не запиша облигации, тъй като в проспекта пише, че дивидента не се отразява върху облигационерите.
А относно конверсионната цена, не оспорвам че говориш за намаление, но аз написах "конверсионно съотношение", което расте при спад на конверсионната цена. Пример: Конверсионната цена пада от 10 лв на 9 лв, а конверсионното съотношение расте от 10 до 11,11, тъй като една облигация вече следва да се обменя при съотношение 1 към 11,11.
- 1 like
Коментар
Коментар