Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 15.04.2024, 23:18.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКато се замисли човек точно в такива моменти е добре да се купува!
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЕвреите потвърдиха ,че ще отговорят на 100-те плюс балистични ракети изстреляни срещу тях.
Как мислите,добре ли е сега да се купува ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Отрезвяването ще е тежко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А какво да чета.. руските Телеграм канали ли? То според тях още преди 2 години руснаците трябваше да маршируват в Берлин
Не знам какво точно значи "изравняват", но това което виждаме е че с цената на десетки хиляди жертви и стотици единица техника, отвреме на време превземат някое напълно разрушено село или малко градче. И докога ще им стигнат силите за подобно "изравняване"!? А през това време укрите им съсипаха нефторафиниращата индустрия с евтини дронове. На мен ми се струва че ако продължава така, скоро гиганта на глинени крака ще рухне.. Ще стискат палци да спечели Тръмбона, че да им предложи по-малко унизителна сделка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Може ли да видим линк ,понеже в темата всеки очакваше 10-12лв ....
Сега изведъж се оказва,че всички очаквали спад видиш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПросто когато няма основателна причина за спад, а паникьорите продават, се купува. После като са превъзбудени от 50-100% ръст, им се продава. Класика! 23 г. го отигравам и не спира да работи
И дай дефиниция за основателна и неоснователна причина за спад ??? Стига сме разтягали локумиLast edited by X_Y; 15.04.2024, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз си добавям при всеки спад, пък ще видим какво зависи.. после пак ще ме обвиняват че съм получавал СМС-и и затова съм печелел
Просто когато няма основателна причина за спад, а паникьорите продават, се купува. После като са превъзбудени от 50-100% ръст, им се продава. Класика! 23 г. го отигравам и не спира да работи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Батя, руснаците изравняват със земята Украйна, каква новина ти трябва, ама ти чети дневник.
Не знам какво точно значи "изравняват", но това което виждаме е че с цената на десетки хиляди жертви и стотици единица техника, отвреме на време превземат някое напълно разрушено село или малко градче. И докога ще им стигнат силите за подобно "изравняване"!? А през това време укрите им съсипаха нефторафиниращата индустрия с евтини дронове. На мен ми се струва че ако продължава така, скоро гиганта на глинени крака ще рухне.. Ще стискат палци да спечели Тръмбона, че да им предложи по-малко унизителна сделка
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Ще отиде под 8 лв, то се знаеше ;-)
Ръст може скоро да няма, всичко е според зависи :-))))
Просто когато няма основателна причина за спад, а паникьорите продават, се купува. После като са превъзбудени от 50-100% ръст, им се продава. Класика! 23 г. го отигравам и не спира да работи
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе намирам новина от Молдова оправдаваща този спад.. Може би просто си одрусваме крушата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеЩе отиде под 8 лв, то се знаеше
Сега изведъж се оказва,че всички очаквали спад видиш ли
Коментар
Коментар