Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Добре де, да ви питам нещо, тука щом държите от тоз дирижабъл може би знаете защо и какви очаквания имате - Не ви ли съмнява че това тук вече е сериозно надценено и дори надхвърли с 10милиона лв капитализацията на ЦКБ?? А след увеличението дали няма да е още по напомпено спрямо ЦКБ? Имайки предвид и това, че ЦКБ все пак е с прегледани баланси пред ЕЦБ и е с много повече активи от банка молдован ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Всеки акционер /баба/ може да си ги потъси до изтичане на 5 г. давност. Не вярвам повече от 1% да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Да, но са си нашиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко разчитаме на тия 2,5-3 млн. слeд пет години .... значи много сме го закъсали
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМоже би покрай вдигането на цената ще се появят акции от боновите книжки. Навремето тъщата така си продаде нейните по 14 лева.
Аз не знам, парите от търга за незаписаните права директно ли отиват в Доверие или има срок, в който да си ги вземат акционерите?
Щото това са си едни може би 2,5 - 3 млн. пара..., които идват в холдинга.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеПо темата колко и какви са акционерите на Доверие - ето акционерната структура на холдинга. Тези, които реално могат да търгуват с недоговорени поръчки и да движат пазара, са точно 250.
"Бабите" имат много солиден дял, който може би трябваше да бъде "дилютнат" още повече още сега. Надявам се след увеличението да видим поне 15% контрол у миноритарите с 1001 до 100,000 акции, т.е. търгуемият флоут да стане малко повечко.
[ATTACH=CONFIG]n3783837[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Mда, нацелил си ключа от баракатаТо и затова в Халтурко се крепи яко и с цената на всичко (щото там просто се случи, то друго обяснение няма, ако изобшо някой даде, че обикновено никой не дава - качва се, щото се качва - чиста акция отвсякъде), че тръгне ли надолу, как беше - скай ис дъ лимит, ама наобратно. Отлично знаеш, че не харесвам чичикака и врътките му, но с всичките условности за молдова, що баш на чичикака я дадоха, екселските печалби и т.н., ако трябва да избирам между само две акции и те са халтурко и недоверие, то бих влязъл на 100% при чичикака. В реалността не съм влязъл в нито една от двете, затова считам, че мнението ми не е субективно, а реалистично
Нал и тях прокле и анатемоса. Да се свети най-името чичоолу
Коментар
-
Може би покрай вдигането на цената ще се появят акции от боновите книжки. Навремето тъщата така си продаде нейните по 14 лева.
Аз не знам, парите от търга за незаписаните права директно ли отиват в Доверие или има срок, в който да си ги вземат акционерите?
Щото това са си едни може би 2,5 - 3 млн. пара..., които идват в холдинга.
Коментар
-
По темата колко и какви са акционерите на Доверие - ето акционерната структура на холдинга. Тези, които реално могат да търгуват с недоговорени поръчки и да движат пазара, са точно 250.
"Бабите" имат много солиден дял, който може би трябваше да бъде "дилютнат" още повече още сега. Надявам се след увеличението да видим поне 15% контрол у миноритарите с 1001 до 100,000 акции, т.е. търгуемият флоут да стане малко повечко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Айде поредният многоников трол и/или на хранилка към яхтата да не се мъчи да ми дава наклон на курасона и ешпинадата. Аз, за разлика от много тук, нямам задни мисли и винаги съм бил много коректен в изказа си. Може да не съм бил прав, но не съм лъгал. Гласувал съм за Да, България, което малко трудно ще се нарече чалга, ма нищо, няма лошо. патриот съм до степен, която е нереална за 99% от народонаселението - и си познавам историята, и си знам приоритетите пред себе си и пред държавата ни. Емигрант не съм, бил няма и да бъда - осигурявам се на максимума, макар да мога на минимума, и имам и моралното право да давам оценки на този или онзи. Акции в Доверие никога не съм имал, еВана съм ги проклел и оттогава не са прокопсали, с Химчето се наших, но грешни преценки всеки прави, Софарма никога не съм имал, имах за кратко Трейдинга, продаден на минимална загуба. От Халтурко имам 15 акции, купени на 12 лева и чакам да стана милионер с тях. Позиции в момента имам само в чез електро (освен 15-те акции в халтурата), като през децата и жена ми имам на мое име акции (доста) и в Брефчето, което считам за единствената струваща си акция на тези цени на БФБ. Толкоз.
Бъди здрав и успешен, като най-искрено ти желая да не остане при теб черния петър в театралната постановка, граничеща с халтура, че там и втория антракт мина и идва ред на гърмеж на пушката, както е казал класикът Чехов
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение1. "Не среляйте по пианиста, той толкова си може" ....
2. Аз го изронизирах Харко, но като ти прочетох поста се замислИх.... и си горе-долу прав за съжаление....+/- няколко десетки човека не е от значение.Борса само за ценители, а понякога и мазохисти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение1. харисън е за спорта, не е лошо момче, но има фикция към фибанкасъ. Обаче тамошния чичо явно играе друга игра от този чичо тук, иначе и аз като него считам, че ако вярваме на екселите, перЕспективите пред фибанкасъ са по-големи от тези тук. Ма ексел ли бе да го опишеш.
2. П.С> Също като теб смятам, че активните на БФБ сме около 200 човека, а още толкова се включват при нужда. Не ми се рови, но едно време имаше колко са кубУксите като бройка, не знам сега как е и не съм търсил.
П.П.С. И считам, че повечето, дето драскаме в инвестора, сме от тези 200 човека
2. Аз го изронизирах Харко, но като ти прочетох поста се замислИх.... и си горе-долу прав за съжаление....+/- няколко десетки човека не е от значение.Life won't wait for you.
Коментар
-
„Доверие – обединен холдинг” АД и на упълномощения инвестиционен посредник „София Интернешънъл Секюритиз” АД Начало на търговията с права на БФБ и на записването на новите акции 30.07.2021 Последен ден на търговията с права на БФБ 09.08.2021 Изтичане на периода за прехвърлянето на правата 11.08.2021 Служебен аукцион на БФБ за продажба на неупражнените права 13.08.2021 Крайна дата за записване на акции 23.08.2021 Регистрация на емисията нови акции и увеличението на капитала в Търговския регистър 08.09.2021 Регистриране на новите акции по сметки на инвеститорите в Централния Депозитар 23.09.2021 Начало на търговията с новите акции на БФБ 25.10.2021
- 1 like
Коментар
Коментар