IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

С твойте 5 хил. лева можеш да се набиеш навсякъде
    Тук сте се събрали само смешници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Успех.
      Не си мисли, че аз съм ти посрещнал каприза, просто ти задоволи дребен мерак у мен,а други са те подкрепили достойно за следващата спирка около деветката+
      -подобрявах си средната
      dOvh хх465x3,334=
      Last edited by inta53; 20.07.2021, 23:51.

Коментар

• Предпочитам да сравнявам Молдинко с ОББ като мащаби и филиали. Името и също начева с О като чичо Оги. Все пак първи картов оператор в Бес-Арабия.
        Last edited by Кисимов; 20.07.2021, 23:45.

Коментар

Тук продадох. Успех колеги.
          Сега ще мисля освен в Алтерко, къде другаде да се навръ.
          С твойте 5 хил. лева можеш да се набиеш навсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Значи все пак сме оскубали костенурка,- няма да те чакаме и потегляме към следващият хълм!
            Успех.

Коментар

Тук продадох. Успех колеги.

Значи все пак сме оскубали костенурка,- няма да те чакаме и потегляме към следващият хълм!

Коментар

• Тук продадох. Успех колеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Защото на БФБ всичко е измама. Защото не очакваха влизането за Чакалнята, защото на БФБ се купува измамата - лов за шарани. Фундамента не значи нищо.
                  Добре но какъв е фундаментът тука. ?
                  С какво е по-голям от фундамента на ЦКБ?
                  Не е ли това Холдинг, който без банката може да се окаже на загуба. ?
                  И какво общо има БФБ за резултатите и фундамента?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                    Добре де, да ви питам нещо, тука щом държите от тоз дирижабъл може би знаете защо и какви очаквания имате - Не ви ли съмнява че това тук вече е сериозно надценено и дори надхвърли с 10милиона лв капитализацията на ЦКБ?? А след увеличението дали няма да е още по напомпено спрямо ЦКБ? Имайки предвид и това, че ЦКБ все пак е с прегледани баланси пред ЕЦБ и е с много повече активи от банка молдован ??
                    Защото на БФБ всичко е измама. Защото не очакваха влизането за Чакалнята, защото на БФБ се купува измамата - лов за шарани. Фундамента не значи нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Няма как да разбереш нещата от вътре ако не си от бизнеса - не само банковия. Ще я караш както много участници по борсите - цифрички и на късмет.
                      Не се надувайте много като пуяци, защото не е здравословно. Пример - кафеджиите от кафетата на Софарма Трейдинг вървяха чудесно с бодряшките подвиквания до 9лв! Глътнаха ли водата после ? Глътнаха я естествено до 5лв. Кел файда от големите познания по "бизнеса", "отвътре".
                      Само припомням, че всеки балон рано или късно си отива на мястото въпреки всички форумни изяви от разбирачи и неразбирачи
                      Както знаем всички участници, никой не е по-силен от пазара, Ии да, сега се надувате, а в друг момент ще се снишавате както стана при "най" великия трейдинг.
                      След всяко набалончване следва разбалончване.
                      В това се състои борсовата красота.
                      Банкерите не го разбират това.

Коментар

• Цената си отива на 10 лв. както и да го магерим

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Прав си, че това е холдинг но що за холдинг е, ако без банката едва се държи над водата и може дори да се окаже на загуба?
                          Няма как да разбереш нещата от вътре ако не си от бизнеса - не само банковия. Ще я караш както много участници по борсите - цифрички и на късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            Сравняваш банката ЦКБ с холдинга Доверие. Сравнявай с Молдинконтбанк. Ето една разлика - банката на Доверие ще гласува дивидент, който е около 20 % от платената за нея сума, при това оставяйки повечето печалба за себе си. ЦКБ колко дивидент ще разпредели тази година? ЦКБ е подценена според мен, имам малко акции от нея, но явно нещо пречи за подобаваща оценка.
                            Прав си, че това е холдинг но що за холдинг е, ако без банката едва се държи над водата и може дори да се окаже на загуба?

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Сравняваш банката ЦКБ с холдинга Доверие. Сравнявай с Молдинконтбанк. Ето една разлика - банката на Доверие ще гласува дивидент, който е около 20 % от платената за нея сума, при това оставяйки повечето печалба за себе си. ЦКБ колко дивидент ще разпредели тази година? ЦКБ е подценена според мен, имам малко акции от нея, но явно нещо пречи за подобаваща оценка.
                              Да не говорим, че ЦКБ от 10 години, че и повече не е давала дивидент.

Коментар

• Сравняваш банката ЦКБ с холдинга Доверие. Сравнявай с Молдинконтбанк. Ето една разлика - банката на Доверие ще гласува дивидент, който е около 20 % от платената за нея сума, при това оставяйки повечето печалба за себе си. ЦКБ колко дивидент ще разпредели тази година? ЦКБ е подценена според мен, имам малко акции от нея, но явно нещо пречи за подобаваща оценка.

Коментар

Working...
                                X