If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си мисли, че аз съм ти посрещнал каприза, просто ти задоволи дребен мерак у мен,а други са те подкрепили достойно за следващата спирка около деветката+
-подобрявах си средната
Защото на БФБ всичко е измама. Защото не очакваха влизането за Чакалнята, защото на БФБ се купува измамата - лов за шарани. Фундамента не значи нищо.
Добре но какъв е фундаментът тука. ?
С какво е по-голям от фундамента на ЦКБ?
Не е ли това Холдинг, който без банката може да се окаже на загуба. ?
И какво общо има БФБ за резултатите и фундамента?
Добре де, да ви питам нещо, тука щом държите от тоз дирижабъл може би знаете защо и какви очаквания имате - Не ви ли съмнява че това тук вече е сериозно надценено и дори надхвърли с 10милиона лв капитализацията на ЦКБ?? А след увеличението дали няма да е още по напомпено спрямо ЦКБ? Имайки предвид и това, че ЦКБ все пак е с прегледани баланси пред ЕЦБ и е с много повече активи от банка молдован ??
Защото на БФБ всичко е измама. Защото не очакваха влизането за Чакалнята, защото на БФБ се купува измамата - лов за шарани. Фундамента не значи нищо.
Няма как да разбереш нещата от вътре ако не си от бизнеса - не само банковия. Ще я караш както много участници по борсите - цифрички и на късмет.
Не се надувайте много като пуяци, защото не е здравословно. Пример - кафеджиите от кафетата на Софарма Трейдинг вървяха чудесно с бодряшките подвиквания до 9лв! Глътнаха ли водата после ? Глътнаха я естествено до 5лв. Кел файда от големите познания по "бизнеса", "отвътре".
Само припомням, че всеки балон рано или късно си отива на мястото въпреки всички форумни изяви от разбирачи и неразбирачи
Както знаем всички участници, никой не е по-силен от пазара, Ии да, сега се надувате, а в друг момент ще се снишавате както стана при "най" великия трейдинг.
След всяко набалончване следва разбалончване.
В това се състои борсовата красота.
Банкерите не го разбират това.
Сравняваш банката ЦКБ с холдинга Доверие. Сравнявай с Молдинконтбанк. Ето една разлика - банката на Доверие ще гласува дивидент, който е около 20 % от платената за нея сума, при това оставяйки повечето печалба за себе си. ЦКБ колко дивидент ще разпредели тази година? ЦКБ е подценена според мен, имам малко акции от нея, но явно нещо пречи за подобаваща оценка.
Прав си, че това е холдинг но що за холдинг е, ако без банката едва се държи над водата и може дори да се окаже на загуба?
Сравняваш банката ЦКБ с холдинга Доверие. Сравнявай с Молдинконтбанк. Ето една разлика - банката на Доверие ще гласува дивидент, който е около 20 % от платената за нея сума, при това оставяйки повечето печалба за себе си. ЦКБ колко дивидент ще разпредели тази година? ЦКБ е подценена според мен, имам малко акции от нея, но явно нещо пречи за подобаваща оценка.
Да не говорим, че ЦКБ от 10 години, че и повече не е давала дивидент.
Коментар