Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Елементарно е и ви се каза 1000 пъти.Докато русия не загуби,тази акция няма как да расте.
Може поне да се упокояваш ,че не си сам в цивренето.Его и йорчо тъпото се е набърбуликал с AGH яко вътрешна гума,и тук греда и после само реване и космоса ви бил крив
Монопола на Чичо също е отрицателен фактор тук,но много по-маловажен от войната.
https://www.voanews.com/a/blinken-pl...s/7634024.html
Since Russia’s 2022 full-scale invasion of Ukraine, the United States has provided Moldova with $774 million in assistance, including $300 million through USAID, to support energy security.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениено точният тайминг на мен ми е труден (ясно ми е, че никът ми фактически си е съвсем грешен, щото не съм никакъв трейдър, ама не съм го сменял
Най-добре някой отчет отпреди 10г и по него търгувайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Опитах се да съм ироничен - явно неуспешно. Според мен тук не винаги пазара определя цената, но може и да си внушавам
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша - не съм толкова активен участник на пода на борсатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук мъката продължава - вече и аз не откривам причината!
Първо бе войната, после бе ЦБ на Молдова, след това очаквахме дивидент - за да се вкара дълга в приемливи нива, след това цената се застоя в очакване на облигациите, сега вече какво "чака тази цена" при получен дивидент и идващ втори съвсем скоро и аз вече изчерпах обясненията след 3 години очакване..., а пазара си расте :
Някой има ли разумно и разбираемо за малките акционери допускане?
Може поне да се упокояваш ,че не си сам в цивренето.Его и йорчо тъпото се е набърбуликал с AGH яко вътрешна гума,и тук греда и после само реване и космоса ви бил крив
Монопола на Чичо също е отрицателен фактор тук,но много по-маловажен от войната.
- 1 like
Коментар
-
Опитах се да съм ироничен - явно неуспешно. Според мен тук не винаги пазара определя цената, но може и да си внушавам
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Какво значи да нямат късмет. Като цяло е странно купувачите на дадена позиция да се сърдят на продавачите.
За мен поне, ако съм сигурен, че има стойност в дадена компания, която смятам, че ще се покачи още в бъдеще, какъв ми е проблема да има продавачи - ще си увеличавам още акциите във времето и другото е търпение. Неприятно е ако си скочил в 1-2 позиции и само чакаш, но този тип инвестиране аз никога не съм го разбирал. Моят опит е показал, че дългосрочно може да се предвиждат нещата, но точният тайминг на мен ми е труден (ясно ми е, че никът ми фактически си е съвсем грешен, щото не съм никакъв трейдър, ама не съм го сменял).
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша - не съм толкова активен участник на пода на борсатаLast edited by tony1975; 05.06.2024, 15:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
Ми онази кака Захарова ли се казваше, преди известно време я чух да казва, че и в Молдова имало нацисти...
алкохолна халюциноза
Коментар
-
Вероятно сте прав - доста време измина и все се появява някаква причина(извинение), нещо нямат късмет инвестиралите в СФТРД и ДОХ
Успех!
За мен поне, ако съм сигурен, че има стойност в дадена компания, която смятам, че ще се покачи още в бъдеще, какъв ми е проблема да има продавачи - ще си увеличавам още акциите във времето и другото е търпение. Неприятно е ако си скочил в 1-2 позиции и само чакаш, но този тип инвестиране аз никога не съм го разбирал. Моят опит е показал, че дългосрочно може да се предвиждат нещата, но точният тайминг на мен ми е труден (ясно ми е, че никът ми фактически си е съвсем грешен, щото не съм никакъв трейдър, ама не съм го сменял).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вероятно сте прав - доста време измина и все се появява някаква причина(извинение), нещо нямат късмет инвестиралите в СФТРД и ДОХ
Успех!Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Може да е заради влошаващите се на годишна база резултати от банката, може да е защото ще има нови облигации или варанти, може да е защото дребните инвеститори им писва да чакат и искат по-бързоразвиващи се позиции, може да е нещо четвърто или комбинация от всички. Но реално погледнато си е пазар, повече предлагане, отколкото търсене и това е резултата. Пазар ...
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...сега вече какво "чака тази цена" при получен дивидент и идващ втори съвсем скоро и аз вече изчерпах обясненията след 3 години очакване..., а пазара си расте
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук мъката продължава - вече и аз не откривам причината!
Първо бе войната, после бе ЦБ на Молдова, след това очаквахме дивидент - за да се вкара дълга в приемливи нива, след това цената се застоя в очакване на облигациите, сега вече какво "чака тази цена" при получен дивидент и идващ втори съвсем скоро и аз вече изчерпах обясненията след 3 години очакване..., а пазара си расте
Някой има ли разумно и разбираемо за малките акционери допускане?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първо бе войната, после бе ЦБ на Молдова, след това очаквахме дивидент - за да се вкара дълга в приемливи нива, след това цената се застоя в очакване на облигациите, сега вече какво "чака тази цена" при получен дивидент и идващ втори съвсем скоро и аз вече изчерпах обясненията след 3 години очакване..., а пазара си расте
- 1 like
Коментар
-
Някой има ли разбираемо за малките акционери допускане?
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар