Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенай - големия акционер в холдинга стои срещу нас и продава вече 3г. С този ресурс/обем акции срещу нас миноритарите, пазарната цена на ДоХ може да остане ирационална по-дълго, отколкото ние можем да останем платежоспособни, ако мога да перефразирам Кейнс.
Поздрави!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
ти си от смелите пилотиМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не виждам как ще расте в близкото бъдеще. Голям дивидент няма как да има преди да изтекат облигациите. Вероятно ни чакат още увеличения на капитала т.е разводняване. Има го и риска заради войната. Дългосрочно ще се спечели но дотогава има по-бързи коне
Поздрави!Last edited by tony1975; 05.06.2024, 19:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не виждам как ще расте в близкото бъдеще. Голям дивидент няма как да има преди да изтекат облигациите. Вероятно ни чакат още увеличения на капитала т.е разводняване. Има го и риска заради войната. Дългосрочно ще се спечели но дотогава има по-бързи конеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Опитах се да съм ироничен - явно неуспешно. Според мен тук не винаги пазара определя цената, но може и да си внушавам
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша - не съм толкова активен участник на пода на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеСъжалявам, загубил съм си блокчето за рисуване номер 4 с рисунките на елхички.
Иначе ще си все вътрешна гума
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
То е ясно,че не си никакъв нито трейдър нито инвеститор,но ако може да извадиш някакви графики или анализи отпреди 5години няма да е зле.
Най-добре някой отчет отпреди 10г и по него търгувайте
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Елементарно е и ви се каза 1000 пъти.Докато русия не загуби,тази акция няма как да расте.
Може поне да се упокояваш ,че не си сам в цивренето.Его и йорчо тъпото се е набърбуликал с AGH яко вътрешна гума,и тук греда и после само реване и космоса ви бил крив
Монопола на Чичо също е отрицателен фактор тук,но много по-маловажен от войната.
https://www.voanews.com/a/blinken-pl...s/7634024.html
Since Russia’s 2022 full-scale invasion of Ukraine, the United States has provided Moldova with $774 million in assistance, including $300 million through USAID, to support energy security.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениено точният тайминг на мен ми е труден (ясно ми е, че никът ми фактически си е съвсем грешен, щото не съм никакъв трейдър, ама не съм го сменял
Най-добре някой отчет отпреди 10г и по него търгувайте
Коментар
-
Опитах се да съм ироничен - явно неуспешно. Според мен тук не винаги пазара определя цената, но може и да си внушавам
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша - не съм толкова активен участник на пода на борсатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук мъката продължава - вече и аз не откривам причината!
Първо бе войната, после бе ЦБ на Молдова, след това очаквахме дивидент - за да се вкара дълга в приемливи нива, след това цената се застоя в очакване на облигациите, сега вече какво "чака тази цена" при получен дивидент и идващ втори съвсем скоро и аз вече изчерпах обясненията след 3 години очакване..., а пазара си расте :
Някой има ли разумно и разбираемо за малките акционери допускане?
Може поне да се упокояваш ,че не си сам в цивренето.Его и йорчо тъпото се е набърбуликал с AGH яко вътрешна гума,и тук греда и после само реване и космоса ви бил крив
Монопола на Чичо също е отрицателен фактор тук,но много по-маловажен от войната.
- 1 like
Коментар
-
Последните 3 години пазара опитва да отнесе цената нагоре, но се появява сила която охлажда ентусиазма. Може и да греша
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар