If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е така чичо може да се понапрегне малко и както прави във формите да поизкупи до 10 да кажем...
Обаче ми се струва, че все още не е дошло времето за тази акция в плановете на чичо.
Май беше никито през бенча.. и в тая връзка никито на салам
Ако е така чичо може да се понапрегне малко и както прави във фармите да поизкупи до 10 да кажем...
Обаче ми се струва, че все още не е дошло времето за тази акция в плановете на чичо.
Все съм си мислил, че най-банковата акция на БФБ е фибанкасъту, сисибанката или в краен случай цветибанк, но щом казваш, че е някаква финансова институация, оперираща на пазар с големината на София, няма да споря. Здраве и успехи желая и дано войанат ви заобиколи, а на теб лично - леко и безпроблемно сливане с ОББ и дано оставят вас, а не ексмаляките
Благодаря! Да сме живи и здраве, другото каквото стане!! Нищо не е на всяка цена!
Честит банкерски празник на всички акционери в най-банковата акция на БФБ!!!
Все съм си мислил, че най-банковата акция на БФБ е фибанкасъту, сисибанката или в краен случай цветибанк, но щом казваш, че е някаква финансова институация, оперираща на пазар с големината на София, няма да споря. Здраве и успехи желая и дано войанат ви заобиколи, а на теб лично - леко и безпроблемно сливане с ОББ и дано оставят вас, а не ексмаляките
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар