IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Може,
    но винаги след такива коментари обръща... върнинсе назад в темата виж и в Хим...
    Както и да е не беше заяждане...
    Надявам се да сте прави за позицията, пълен съм, дано и за целия пазар да се отнася.
    И за Хима е прав.Най-подценената акция и технически и фундаментално.
    Рано или късно и на нея ще и дойде реда.
    Иначе няма за какво да се притесняваш тук.Всичко е булиш.
    Last edited by petrg5s; 11.01.2023, 08:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Напротив,човека е машина в анализите и се е доказал.Поне аз съм го признал.Трябва с него тандем да направим ТА+ФА Където държим двамата ,все се блажили от кацата

И няма как да обърне тук,всичко е булиш.А и да обърне,ще стане бавно,дни и седмици
      По -интересното е ,че до 10лв няма никаква съпротива.Чиста писта за полет .Няма друга такава акция в момента с толкова свободно пространство пред нея.
      Може,
      но винаги след такива коментари обръща... върнинсе назад в темата виж и в Хим...
      Както и да е не беше заяждане...
      Надявам се да сте прави за позицията, пълен съм, дано и за целия пазар да се отнася.

Коментар

Не се спря с тези предсказания.......винаги, когато напишеш нещо такова и пазара обръща
        Напротив,човека е машина в анализите и се е доказал.Поне аз съм го признал.Трябва с него тандем да направим ТА+ФА Където държим двамата ,все сме блажили от кацата

И няма как да обърне тук,всичко е булиш.А и да обърне,ще стане бавно,дни и седмици
        По -интересното е ,че до 10лв няма никаква съпротива.Чиста писта за полет .Няма друга такава акция в момента с толкова свободно пространство пред нея.
        Last edited by petrg5s; 11.01.2023, 08:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
          Както е тръгнало, утре може и 8.50 да тестваме..... предишния връх от края на миналата година
          Не се спря с тези предсказания.......винаги, когато напишеш нещо такова и пазара обръща

Коментар

• Както е тръгнало, утре може и 8.50 да тестваме..... предишния връх от края на миналата година

Коментар

• Ако булиш вълната на БФБ продължи, което е много вероятно,така го виждам за момента.
              После може да стане и нещо много силно Всеки преден връх досега са го били с около 100%
              Не е препоръка както винаги.Чертежите са само с обучителна цел

https://www.tradingview.com/x/oLvl4UnE

Коментар

• [QUOTE=petrg5s;n4009481]Още един силен булиш знак.В Доверие ,след CCB и Софарма трейдинг(те преди няколко месеца) имаме така нареченото "Златно пресичане" .Това е когато 50 дневната пълзяща средна мине над 200 дневната.В едно 70-80% (съдейки от опита ми) това значи започване на възходящо движение.
                Докато ДОВ е над тези две пълзящи средни е булиш с тенденция изригване.

Напълно съм съгласен с теб! Има една приказка: "Който разбира тук се спира" От миналия месец DUH-ът от бутилката е изкочил и е готов да изпълнява желания, на желаещите да печелят Не е препоръка, само констатация...

Коментар

• Още един силен булиш знак.В Доверие ,след CCB и Софарма трейдинг(те преди няколко месеца) имаме така нареченото "Златно пресичане" .Това е когато 50 дневната пълзяща средна мине над 200 дневната.В едно 70-80% (съдейки от опита ми) това значи започване на възходящо движение.
                  Докато ДОВ е над тези две пълзящи средни е булиш с тенденция изригване.

https://tvc-invdn-com.investing.com/...e81726cc4a.png

Коментар

• Цената се движи в ~7 годишен бичи канал.След всеки отскок от долната линия (жълтите кръгчета) DOV е пускал съответните %.
                    И като време също има повтарящ се модел .Всяко жълто кръгче се случва през около 2 год.

Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...eda1fcc5bb.png

Last edited by petrg5s; 09.01.2023, 16:49.

Коментар

• За много години девойчета

Тук съм заредил здраво .Потенциала е голям,а единствената пречка и то по- скоро психо такава, е войната.Нагоре до към 10лв съпротиви почти няма и мисля,че трябва да го видим това ниво през 2023.
                      По -късно ще постна и някой чертеж.

Коментар

• Чакаме резултатите за Декември. Над 90 милиона печалба за 2022г., като има сериозен шанс и за 95 милиона. Безумно евтина акция.....

Коментар

• Кво да прави, иначе скоро ще стигнат до Москва
                          Русия иска да сложи край на войната и колкото по-бързо се стигне до преговори, толкова по-добре. Това заяви в четвъртък президентът Владимир Путин, предадоха световните агенции. Той направи изявление пред журналисти след заседание на Държавния съвет. Изявата му дойде на фона на посещението на...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Печалба 83 949 377лв
                            Много добре!!!

Коментар

• Печалба 83 949 377лв

Коментар

Няма чичо, няма тяга.
                                Края на войната е червената линия тук.
                                Седим и чакаме.
                                Успех.
                                Така изглежда, позицията е нещо като кой първи ще мигне

Коментар

Working...
                                X