If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дреме им на Руснаците за Молдова.. На тази война се знаеше 2 седмици преди това точната дата на започването и.. ама като ми го пишеха / има и други форуми по света, не е само инвестора / не им вярвах, същите тия казваха още тогава, че се знае горе долу и кога ще приключи, ама аз пак не им вярвам... но тая година ще е...
Нещо като Ковида е ) много шум за нищо / от наша гледна точка ./ .. само, че като приключи да не стане .. защо нямам акции
А кога ще е краят на войната, според онези форуми, които са познали началото?
Ако си прав, тук трябва да разпродаваме на пожар.. щото следващата в списъка на Путлер е Молдова.. не ти ли светва?
Но аз лично залагам, че си много далече от истината!
Дреме им на Руснаците за Молдова.. На тази война се знаеше 2 седмици преди това точната дата на започването и.. ама като ми го пишеха / има и други форуми по света, не е само инвестора / не им вярвах, същите тия казваха още тогава, че се знае горе долу и кога ще приключи, ама аз пак не им вярвам... но тая година ще е...
Нещо като Ковида е ) много шум за нищо / от наша гледна точка ./ .. само, че като приключи да не стане .. защо нямам акции
Малко, гладна кокошка просо сънува... Ще тръгне като се разберат, демек разделят Украйна, тя така или иначе малко и остана... Скоро ще е.
Ако си прав, тук трябва да разпродаваме на пожар.. щото следващата в списъка на Путлер е Молдова.. не ти ли светва?
Но аз лично залагам, че си много далече от истината!
Най-вероятно до 10 дена макс ще почне нова вълна,ако не още и с началото на февруари след американските лихви на 1-ви
Единственото условие е цената да стои над червената линия
Най-вероятно до 10 дена макс ще почне нова вълна,ако не още и с началото на февруари след американските лихви на 1-ви
Единственото условие е цената да стои над червената линия
Коментар