IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    Не разбрах
    там отменихме ли елхата?
    или остана за следващата коледа
    няма да се очудя, ако и другия голям плювач - груев си е купил още 15 акции
    Все нещо не си разбрал и все се Очудваш
    Елхата временно бе отложена ,затова и налазих там (и съм ~30% вече) ,но елхата все още е възможна.
    6-7 месеца вече минаха и толкова обяснителни постове,надявам се да почнеш да загряваш най-накрая.Не за друго, а да спреш да се Очудваш
    Last edited by petrg5s; 13.02.2023, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Явно ще трябва да се изчака като Алтерко,там вече загладихме косъма с +30% със същите сигнали ,който виждаме и тук.

Не разбрах
      там отменихме ли елхата?
      или остана за следващата коледа
      няма да се очудя, ако и другия голям плювач - груев си е купил още 15 акции

Коментар

• Място за паника няма тук.
        Явно ще трябва да се изчака като Алтерко,там вече загладихме косъма с +30% със същите сигнали ,който виждаме и тук.
        Трябва да се изчака и 24-и (годишнината) и да се види ,че тази смешна руска офанзива не може да превземе даже и едно малко градче Бахмут вече 6 месеца,какво остава като дойдат Леопардите и 150км ракети
        Хубавите работи бавно стават (особено на БФБ )
        Last edited by petrg5s; 13.02.2023, 12:35.

Коментар

• Санду заявила: «На Молдову готовятся нападения. Планы на ближайшее время предполагают действия с участием диверсантов с военной подготовкой. Они будут атаковать здания и захватывать заложников. Так называемая оппозиция хочет сменить власть в Кишиневе».

Санду каза: „Подготвят се атаки срещу Молдова. Плановете за близко бъдеще включват действия с участието на диверсанти с военна подготовка. Те ще атакуват сгради и ще вземат заложници. Така наречената опозиция иска да смени правителството в Кишинев.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Ако, ако... А ако не е като кирчовото?!
            Ако пък е като на Тиквата или Радев по добре да се дават на Джуджето Путлер !

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Тяхното ако е като Кирчовото, по-добре да нямат за мен това е положително.
              Ако, ако... А ако не е като кирчовото?!

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                Доверието започва да ми вдъхва доверие!!!
                И Хима така ти вдъхваше доверие, накрая вдъхна та въздъхна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                  Днес правителството на Молдова подаде оставка. Странно за мен, предвид, че имат лек спад в инфлацията и намаляване на проблемите пред правителството...

https://dnes.dir.bg/svyat/moldovskot...podade-ostavka
                  Тяхното ако е като Кирчовото, по-добре да нямат за мен това е положително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                    Днес правителството на Молдова подаде оставка. Странно за мен, предвид, че имат лек спад в инфлацията и намаляване на проблемите пред правителството...

Жената каза ....множество кризи..
                    наще се блъскат да решават кризите, а в Молдова бягат. Да им пратим малко от наще.

Докато не се приключи с войната няма да има положителна развръзка. Лошото е, че края се не види

Коментар

• Днес правителството на Молдова подаде оставка. Странно за мен, предвид, че имат лек спад в инфлацията и намаляване на проблемите пред правителството...

Коментар

• Доверието започва да ми вдъхва доверие!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Перфектен възходящ канал

<Рибар си имаме, но виж шараните са вече кът... НАПРЕДВАШ с "пълзенето",- не може да се отрече

Коментар

• Перфектен възходящ канал

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Горещата фаза, още няколко месеца, но крякането и разправийте години...до следващия апокалипсис... нали знаеш как са... пандемия, война, астероид.. и т.н.. важно е да ни спасяват изродите!
                              Не знам, не виждам голямо бъдеще в тая война, както и в тази артишка
                              Инфлацията там е рекордна и налива кинти в банките, но ако замръзне бизнеса става обратен ефект. А при техните лихви .... май най-перспективен е сивият бизнес, тоест извън банките
                              На вайне как на вайне - дето има една дума...
                              Last edited by AF Debugger; 05.02.2023, 02:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

А кога ще е краят на войната, според онези форуми, които са познали началото?
                                Горещата фаза, още няколко месеца, но крякането и разправийте години...до следващия апокалипсис... нали знаеш как са... пандемия, война, астероид.. и т.н.. важно е да ни спасяват изродите!

Коментар

Working...
                                X