IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

.... не препоръчвам нищо, макар че и аз събирам усърдно.
    Умните и предвидливи пчелички събираме мед тук, а после ще го разтоварваме на разни търтеи, управляващи чужди пари наготово

Един пример - в последно време засичам като напорист купувач при варантите на Софарма, ЦКБ. Предполагам са посредник на някое тимаджийско ПФ, където със закъснение от 1,5 г. са узряли че тия варанти са яко далавера. И съответно пчеличките, които събирахме варантчета на 30-40 ст., сега им даваме наготово медеца, но разбира се със сочна премия за нашето усърдие

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

А какво го подбужда към подобни действия?
      Ще видим как ще се промени фрий флоута след вчерашните сериозни обеми.
      Според мен е вероятно продавачът да е Донев / чрез Донев инвестмент холдинг /, а купувачът - Калиман РТ / защото има право да купува в този период за разлика от фирмите на Стоев /.
      Причината вероятно е, че на Чичо му трябва още кеш, за да упражни всичките си варанти. Намалява си прякото участие в Доверие, но ще си го увеличи индиректно чрез по-големия си дял в Софарма, така че няма да изпусне златната кокошка Доверие.

Това са само разсъждения - нямам никаква информация и не препоръчвам нищо, макар че и аз събирам усърдно.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
        Прилича ми на прехвърляне от единия в другия джоб на Чичо.
        А какво го подбужда към подобни действия?

Коментар

• Върти, върти..... и после яко ъп, ъп.....

Коментар

Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Обемите са интересни. Някой има ли догадки кой маха акции? Клиент на ИП СИС ми удовлетвори днес една поръчка, предполагам, че оттам е "случаен минувач".
            През целия ден продаваше СИС.. щипках си редовно.. да видим.. имам хубави спомени след такива дни

Коментар

Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Обемите са интересни. Някой има ли догадки кой маха акции? Клиент на ИП СИС ми удовлетвори днес една поръчка, предполагам, че оттам е "случаен минувач".
              Прилича ми на прехвърляне от единия в другия джоб на Чичо.

Коментар

• Лесно няма на тоя свят, особено пробиви нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Стъпи на здрава основа.
                  Готов е за полет.
                  >8.50 излита

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png

Очаквам лесен пробив на 8.50 и до края на годината тест на предишния връх от 11.50. При дивидент от Молдова насам теста ще е пробив и таргет 15 лв.

Коментар

• Стъпи на здрава основа.
                    Готов е за полет.
                    >8.50 излита

https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля. Имат си обективна причина за тази забрана. А и не е много разумно да влизаш в безпринципни спорове с държавата в която си направил подобна инвестиция и тя печели добре. Търпение.. трупа се дивидента, даже според мен и се "олихвява" на чудесна ставка
                      Печалбата расте брутално.... доходността може да сравни с тази на БГ банките преди 15-20 год.

Коментар

• Вероятно след разрешение ще изплащат дивидент както у нас Уникредит прави

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Чудя се, ако пак забранят на банката да изплати дивидент към собствениците си, дали има опция да се съди Молдова?
                          Някакъв съд, арбитраж...?
                          Не мисля. Имат си обективна причина за тази забрана. А и не е много разумно да влизаш в безпринципни спорове с държавата в която си направил подобна инвестиция и тя печели добре. Търпение.. трупа се дивидента, даже според мен и се "олихвява" на чудесна ставка

Коментар

• Чудя се, ако пак забранят на банката да изплати дивидент към собствениците си, дали има опция да се съди Молдова?
                            Някакъв съд, арбитраж...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Не мисля че има новина.. просто пружината беше адски натегната от нескопосаните продажби на Алианц. И след като се усети, че вероятно приключиха с бройките си...

Иначе голямата новина която чакаме тук, за истинско изригване, е капитулацията на бункерния диктатор!
                              8 лева е смешна цена и някои хора го знаят много добре!

Коментар

• Не мисля че има новина.. просто пружината беше адски натегната от нескопосаните продажби на Алианц. И след като се усети, че вероятно приключиха с бройките си...

Иначе голямата новина която чакаме тук, за истинско изригване, е капитулацията на бункерния диктатор!

Коментар

X