IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Молдованите дават мило и драго, за да се пакетират с Украйна за прием в ЕС
    Санду обикаля света за да проси пари и има голям успех
    Мислиш ли че точно в момента ще каже на ЕС, че ще им обложи банките с допълнителен данък
    Дано не ги облагат! Но точно, когато се нуждаят от пари и ги има в банките - сигурен съм, че им минават такива идеи. А, ако трябва да платиш пенсиите и хората се разбунтуват - имидж ли.... Абе това са разсъждения. Времето ще покаже.
    Все пак често парите са при рисковете.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Професионалните румънци, като нищо може да ударят банката с някакъв данък "солидарност" и да осмучат от печалбите. Банката си е супер, но средата е неясна.
      Молдованите дават мило и драго, за да се пакетират с Украйна за прием в ЕС
      Санду обикаля света за да проси пари и има голям успех
      Мислиш ли че точно в момента ще каже на ЕС, че ще им обложи банките с допълнителен данък

Коментар

• Професионалните румънци, като нищо може да ударят банката с някакъв данък "солидарност" и да осмучат от печалбите. Банката си е супер, но средата е неясна.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Трудна година беше, запона война, централните банки рязко смениха политиката ...
          Доверие "скромно някак" си преизпълниха прогнозите за резултатите през 2022 г., с 81% биха прогнозата за печалбата.

Но нашият пазар си кефи много, знаем си го. Доверие дават в годишния си отчет прогноза за печалба от 107млн лв през 2023, а дружеството с пазарна капитализация от 172млн. Красиво!
          Колко ще заделят като дивидент - чичката, знаем, си е плащач и обича да дава, та тук колко ще даде - колкото в трейдинга или? Някои хора много обичат да неглижират риска (може от седенето на коленце да е, знам ли) - ми нали утре тази банка, щото доверие е само и единствено банката в Молдова, другото е талаш (някакви прахове, дето не знам дали още ги има и един бриколаж, дето дори в години на уникално търсене на всякакви строителни боклуци, едва излиза на печалба, докато конкурент като практикер прави 20-30 пъти по-големи печалби), та тази банка може да изчезне с едно подписче някъде си. Или това го няма в играта - всички знаем, че Молдова е една супер честна и некорупмирана страна-членка на ЕС, от чийто правов ред попиват и си водят записки стари демокрации като Германия и Франция, а за Молдинещоси банк имаше таква опашка от купувачи, че се наложи чичо да вдигне 3 пъти офератата си, за да я купи, докато един мармот.....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Трудна година беше, запона война, централните банки рязко смениха политиката ...
            Доверие "скромно някак" си преизпълниха прогнозите за резултатите през 2022 г., с 81% биха прогнозата за печалбата.

Но нашият пазар си кефи много, знаем си го. Доверие дават в годишния си отчет прогноза за печалба от 107млн лв през 2023, а дружеството с пазарна капитализация от 172млн. Красиво!
            Last edited by BSEtrader; 11.05.2023, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Защо само 2-3 месеца. Какво очкаваш да се случи тогава?
              Аз мисля, че ще е поне 5-6 месеца..... да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Зелен светофар за БФБ ще свети още малко,2-3м ,дотогава квото расте да расте ,че после ще стане не много приятно
                Защо само 2-3 месеца. Какво очкаваш да се случи тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                  Ако му я повдигнем на чичо до 9 през май, то още през юни може да видим 10-сетката
                  И аз мисля,че 10-и номер е много вероятен....ако тръгне.
                  Зелен светофар за БФБ ще свети още малко,2-3м ,дотогава квото расте да расте ,че после ще стане не много приятно

Коментар

Над 8 е със запалени двигатели и всеки момент Операторът може да натисне бутона СТАРТ
                    Така че ...умната

.............

Бавно и сигурно катери 14 мес. вече ...в един момент обаче може да стане и бързо и вертикално.
                    Докато е над зеленото,това е логичното развитие

https://www.tradingview.com/x/rYJIYnHI

Ако му я повдигнем на чичо до 9 през май, то още през юни може да видим 10-сетката

Коментар

Готов е за полет.
                      >8.50 излита
                      https://tvc-invdn-com.investing.com/...3a0f2c7cac.png
                      Над 8 е със запалени двигатели и всеки момент Операторът може да натисне бутона СТАРТ
                      Така че ...умната

.............

Бавно и сигурно катери 14 мес. вече ...в един момент обаче може да стане и бързо и вертикално.
                      Докато е над зеленото,това е логичното развитие

https://www.tradingview.com/x/rYJIYnHI

Last edited by petrg5s; 10.05.2023, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, може и да съм субективен донякъде, понеже и петте са ми в портфейла.. макар че не бих ги нарекъл точно спекулантски.. по скоро най-интересни и горещи..

Нека погледнем обективен показател - Софикс последните 7 сесии е все зелен
                        Пожелавам ти все така акциите ти да светят в зелено!

За мен и 5-те са рискови. Аз държа само една от тях. Не ми се рискува с повече.

Да Софикса е стабилен. Няма как да пада. Но ми се струва че и за нагоре хич, ама хич няма сили. Поне на този етап. Имам чувството че всички в света чакат украинското настъпление...
                        Last edited by Здравко; 10.05.2023, 19:18.

Коментар

Хич не е грешен. Петте спекулантски позиции светят в зелено. Всичко друго е тежко натиснато в калата.

Но рано или късно горещите пари свършват.
                          Е, може и да съм субективен донякъде, понеже и петте са ми в портфейла.. макар че не бих ги нарекъл точно спекулантски.. по скоро най-интересни и горещи..

Нека погледнем обективен показател - Софикс последните 7 сесии е все зелен

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Грешен извод, погледни активните позиции по пазара и помисли пак
                            Хич не е грешен. Петте спекулантски позиции светят в зелено. Всичко друго е тежко натиснато в калата.

Но рано или късно горещите пари свършват.

Коментар

Разпродажбите по Доверието изсмукаха и без това жалкия ресурс на цялата борса!

А спада на ликвидността сочи само една възможна посока - надоле!
                              Грешен извод, погледни активните позиции по пазара и помисли пак

Коментар

• Разпродажбите по Доверието изсмукаха и без това жалкия ресурс на цялата борса!

А спада на ликвидността сочи само една възможна посока - надоле!

Коментар

Working...
                                X