Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеУспех ви желая ! Аз тук не пипам, прекалено е рискова за мен !
... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениекоето подобрява още повече капиталовата адекватност, а това е предпоставка за много сериозен дивидент към БГ след края на извънредното положение
Някой с прогноза?Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 11:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз лично, отново ще го кажа, не виждам, вариант, в който Украйна остава цяла след тази война, като големият въпрос е с или без достъп до Черно море ще е (Азовско отдавна е чао). Ако е без достъп до Черно море, то и Молдова е чао - е, не териториално, достатъчно е да е с проруски режим.
Точка 1 ,войната.
Нали Киев щеше да падне за 3 дни? 1 година по-късно,нищо от това което казвахте не стана,а половината военна мощ на русия е унищожена от десетократно по -слаба армия и тя НИКОГА вече няма да бъде голяма военна сила.Никога !
Освен това, 100 000+ орка наторяват плодородния украински чернозем за тоя където духа.Бързо забравихте и контраофанзивата на Украйна,която си върна територия колкото БГ и руснаците бягаха през глава и оставяха всякакви тежки оръжия.В момента пък тече някаква смешна и последна за тях офанзива на орките,но освен едно село с цената на живота 20-30к орки ,нищо не са направили.
До месец два идват Леопардите и 150 км ракети и тогава ще бягат през глава,както бягаха и лятото.Пълно изриване без Крим,разпад на 20 държавици репарации 50-100г и бавно и мъчително демократизиране ви чака
По точка 2.Грюуови прогнози за акции.Квичиш от август 2021 ,че брефа щял да стане х6 когато ти казах,че там е върха.От 2.30 тогава,вместо 13.80 което е х6 ,цената даже е паднала с 10% и е 2.10. И то на 50% шарлатанска инфлация
Както казах и в началото, мнението ти може да служи само за забавление и като много силен контра индикаторLast edited by petrg5s; 21.02.2023, 11:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Моя грешка, гледал съм друго.. да при курс 0,098 лв., печалбата за Януари е 12 млн. лв.
Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
122,278,690 леи - по какъв курс да го смятаме?
Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!
- 4 Харесвания
Коментар
-
И тук си имаме такива дето ги карат с автобуси на жълтите павета, че и им дават по 20-30 лв. да вдигат джабала. Спонсорите им са същите като на тези в Молдова. Да не забравяме, че партията Шор е на този дето източи банковата система и е машата на Путлер за Молдова. Хубавото обаче е, проевропейската управляваща партия има 60% в парламента и политическа криза не е на дневен ред. И да - инфлацията в момента е много висока, но очакванията са да спадне до около 5% в края на годината, доходите растат макар и тръгвайки от много ниска база, безработица на практика няма. Освен Кремъл да инициира някой пуч, друга опасност не виждам.
Апропо, бунтовете в Молдова са същите като у нас през 1997 - и в двата случая платени от някой, възползващ се от бедността на народа, дето иска да свали законната власт, но да не отплесвам и за това. Още веднъж - успехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
централната банка започна и да сваля основния лихвен процент
всъщност молдова може да е големия печеливш от войната
има възможност да скъса със съвеЦкото минало и да си реши приднестровския проблем
ЕС и щатите явно са твърдо решени да не я оставят в ръцете на путя
- 4 Харесвания
Коментар
-
27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
А инфлацията смятате ли ? Даже е трудна да се намери в нета, че е плашеща !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
По среден курс за месеца го смятам на 11.7 млн.лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
Момента в Молдова Черния Петър не за изключване от тестето карти!
без коментар - всеки сам си преценЯ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
Момента в Молдова Черния Петър не за изключване от тестето карти!
Коментар
Коментар