IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
    ... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.

С какви измерения би бил един такъв дивидент?
    Някой с прогноза?
    Набълбукал съм се до козирката само със шитни и джънкове, няма да са ти интересни !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
      Успех ви желая ! Аз тук не пипам, прекалено е рискова за мен !
      Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
      ... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.

Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
      което подобрява още повече капиталовата адекватност, а това е предпоставка за много сериозен дивидент към БГ след края на извънредното положение
      С какви измерения би бил един такъв дивидент?
      Някой с прогноза?
      Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Аз лично, отново ще го кажа, не виждам, вариант, в който Украйна остава цяла след тази война, като големият въпрос е с или без достъп до Черно море ще е (Азовско отдавна е чао). Ако е без достъп до Черно море, то и Молдова е чао - е, не териториално, достатъчно е да е с проруски режим.
        Болен мозък русороб .Мнението ти може да служи само за забавление и като много силен контра индикатор

Точка 1 ,войната.
        Нали Киев щеше да падне за 3 дни? 1 година по-късно,нищо от това което казвахте не стана,а половината военна мощ на русия е унищожена от десетократно по -слаба армия и тя НИКОГА вече няма да бъде голяма военна сила.Никога !
        Освен това, 100 000+ орка наторяват плодородния украински чернозем за тоя където духа.Бързо забравихте и контраофанзивата на Украйна,която си върна територия колкото БГ и руснаците бягаха през глава и оставяха всякакви тежки оръжия.В момента пък тече някаква смешна и последна за тях офанзива на орките,но освен едно село с цената на живота 20-30к орки ,нищо не са направили.
        До месец два идват Леопардите и 150 км ракети и тогава ще бягат през глава,както бягаха и лятото.Пълно изриване без Крим,разпад на 20 държавици репарации 50-100г и бавно и мъчително демократизиране ви чака

По точка 2.Грюуови прогнози за акции.Квичиш от август 2021 ,че брефа щял да стане х6 когато ти казах,че там е върха.От 2.30 тогава,вместо 13.80 което е х6 ,цената даже е паднала с 10% и е 2.10. И то на 50% шарлатанска инфлация

Както казах и в началото, мнението ти може да служи само за забавление и като много силен контра индикатор
        Last edited by petrg5s; 21.02.2023, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Моя грешка, гледал съм друго.. да при курс 0,098 лв., печалбата за Януари е 12 млн. лв.

Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!
          Батя, това с чашите в случая не върши работа. Не е и до манталитет, по-скоро мироглед. Едно е да повтаряш това дето ти го бълва пропагандата и което се смята за правомислещо друго е да имаш собствено мнение. Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Единствения правилен ход за ЕС е да се откаже от войната, защото няма да свърши добре за нас - или ще продължи дълго и изтощително или бързо и ескалиращо, съответно унищожително.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

122,278,690 леи - по какъв курс да го смятаме?
            Моя грешка, гледал съм друго.. да при курс 0,098 лв., печалбата за Януари е 12 млн. лв.

Груйчо, отново виждаш чашата наполовина празна! Явно такъв си ти е манталитета и философията за живота. Аз пък я виждам наполовина пълна.. Путлер ще претърпи пълен крах, Украйна ще възвърне цалата си територия, а Молдова в блъзко бъдеще ще бъде част от ЕС. РФ най-вероятно ще се разпадне и вече няма да притежава ядрени оръжия с които да заплашва света!

Коментар

• Време е утре да върне твърдо над 8-ичката и да се запъти към 9-ката, над която й е мястото в момента

Коментар

И тук си имаме такива дето ги карат с автобуси на жълтите павета, че и им дават по 20-30 лв. да вдигат джабала. Спонсорите им са същите като на тези в Молдова. Да не забравяме, че партията Шор е на този дето източи банковата система и е машата на Путлер за Молдова. Хубавото обаче е, проевропейската управляваща партия има 60% в парламента и политическа криза не е на дневен ред. И да - инфлацията в момента е много висока, но очакванията са да спадне до около 5% в края на годината, доходите растат макар и тръгвайки от много ниска база, безработица на практика няма. Освен Кремъл да инициира някой пуч, друга опасност не виждам.
                Успех, аз също не пипам тук - има предостатъчно биткойни, ако търсиш хазарт. Аз лично, отново ще го кажа, не виждам, вариант, в който Украйна остава цяла след тази война, като големият въпрос е с или без достъп до Черно море ще е (Азовско отдавна е чао). Ако е без достъп до Черно море, то и Молдова е чао - е, не териториално, достатъчно е да е с проруски режим. Ама пък това може да е добре за честния частник от беуграду.

Апропо, бунтовете в Молдова са същите като у нас през 1997 - и в двата случая платени от някой, възползващ се от бедността на народа, дето иска да свали законната власт, но да не отплесвам и за това. Още веднъж - успех
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
                  Пада, беше 30% преди 2 -3 месеца
                  централната банка започна и да сваля основния лихвен процент
                  всъщност молдова може да е големия печеливш от войната
                  има възможност да скъса със съвеЦкото минало и да си реши приднестровския проблем
                  ЕС и щатите явно са твърдо решени да не я оставят в ръцете на путя

Коментар

27.3 % за януари на годишна база - висока е, но не е невиждана. Прогнозата на централната банка - постепенно намаляване до 5% в края на годината. Да не забрявяме, че курсът на леята към евро/долар почти не е мръднал през последната година.
                    Успех ви желая ! Аз тук не пипам, прекалено е рискова за мен !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

А инфлацията смятате ли ? Даже е трудна да се намери в нета, че е плашеща !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

https://www.dnes.bg/rusia/2023/02/20...-rusiia.560761

без коментар - всеки сам си преценЯ
                        И тук си имаме такива дето ги карат с автобуси на жълтите павета, че и им дават по 20-30 лв. да вдигат джабала. Спонсорите им са същите като на тези в Молдова. Да не забравяме, че партията Шор е на този дето източи банковата система и е машата на Путлер за Молдова. Хубавото обаче е, проевропейската управляваща партия има 60% в парламента и политическа криза не е на дневен ред. И да - инфлацията в момента е много висока, но очакванията са да спадне до около 5% в края на годината, доходите растат макар и тръгвайки от много ниска база, безработица на практика няма. Освен Кремъл да инициира някой пуч, друга опасност не виждам.

Коментар

• Тук Путлер толкова натяга пружината, че ако войната има добър край за Украйна /нещо за което се моля и надявам/, ще отплесне с невиждани за моите очи скорост. Ще учим знакът умножение, а не събиране . Доброто е на наша страна, а ние трябва да вярваме в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

По среден курс за месеца го смятам на 11.7 млн.лв
                            А инфлацията смятате ли ? Даже е трудна да се намери в нета, че е плашеща !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
                              Момента в Молдова Черния Петър не за изключване от тестето карти!
                              https://www.dnes.bg/rusia/2023/02/20...-rusiia.560761

без коментар - всеки сам си преценЯ
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

1993г. и мен ме навиваха да купувам 25% дял от банка в Украйна за има няма 30К$=!!!
                                Момента в Молдова Черния Петър не за изключване от тестето карти!
                                Рискувам Черния Петър да остане в мене - при това съотношение цена/качество на акцията, смятам че рискът си заслужава. Не препоръчвам нищо - разбира се, че има достатъчно инвестиционни възможности с по-нисък риск и аз притежавам не малко такива активи.

Коментар

Working...
                                X