Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
-
Удивително е колко много хора искат да приемат желаното за реално Включително много интелигентни такива! Удивително е и колко много хора, които иначе се наричат либерали, демократи и т.н. не желаят да зачетат чуждото мнение и са на принципа - или си с мен, или си копейка, рубладжия, ватник, орк и т.н. А най-удивителното е, че същите ни карат да приемем педалите, маймуните, рязаните и т.н. за неделима част от християнска Европа, но отирчат правото на съшествуване на цял един християнски и европейски народ (макар и ъъъ, как да го наречем този народ - със специфични потребности).
И за да не оспамвам темата - вече имам два баса, мога да предложа на всеки, който пожелае, нов бас, че до края на тази година Украйна няма да се върне до границите си от 2013, като Крим дори не го броя в уравнението. Донбас е загубен за Украйна и въобще цялата южна част на Левобережная и да се молят блядовете да се задоволят само с това, а да не искат и Одеса, че тогава ще стане вече доста весело. Това е моето мнение - който иска, може да го обори и/или да приеме баса ми.
И финално - удивително е как хора, които говорят за мултикултурен свят, искат такъв, който да е еднополюсен. Ми няма да стане, просто щото има и други неизвестни в уравнението. И не, не ми харесва, че Русия нападна Украйна и преначертава границите по военен път, но реалността е такава, каквато е и географията и историята са си география и история. Не ми се пише повече, макар да мога да драскам много, но то е малко или много офотопик спрямо темата, макар реално да не е - Молдова няма шанс да стане част от ЕС. А нашият шанс е да си вземем българите от там и от Украйна и да си оправим генофондаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПецата и той русороб.Чудно обаче защо иска да бяга в Уругвай,а не в майка русия
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония...
В България десетилетия ни облъчваха, че "дружбата ни със СССР е като въздуха и слънцето за всяко живо същество"
Гьобелсови работи...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
но това вече сме го чували от путя
а ние македония кога ще я нападаме, и сърбия да нападнем, и там имаме сънародници, които не се чувстват ок
и в гърция са останали някой, пък и бялото море да си вземем
опс, само ердо да не си поиска кърджалиите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Пеца, за да ги разбереш ти нещата спри да гледаш и слушаш Путлерската фашистска пропагандна машина !Last edited by petyob; 21.02.2023, 16:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
бъркаш ги нещата, Донбас вече е част от Руската територия, тя се яви като освободител на руското население там. Не казвам, че то е на 100% от цялото. Недей да се заблуждаваш по платените репортажи тук.
Големият проблем на Русия е, че губи млади хора, не само на бойното поле, но това е поне от 100 години. Кой иска да живее в авторитарна държава.
Колкото до заблудите, вероятно мнозина отъждествяват народ с власт.Last edited by 1984-; 21.02.2023, 16:51.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
- 6 Харесвания
Коментар
-
за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Дали?
"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)
Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.
- 1 like
Коментар
-
Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Един.
"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)
Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениено се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Батя, това с чашите в случая не върши работа. Не е и до манталитет, по-скоро мироглед. Едно е да повтаряш това дето ти го бълва пропагандата и което се смята за правомислещо друго е да имаш собствено мнение. Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Единствения правилен ход за ЕС е да се откаже от войната, защото няма да свърши добре за нас - или ще продължи дълго и изтощително или бързо и ескалиращо, съответно унищожително.
от тогава нещата станаха много по-зле ! И той самият вече е зомби. Аз няма да коментирам Молдова, защото толкова не ме засяга, но се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.
С какви измерения би бил един такъв дивидент?
Някой с прогноза?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар