IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Благодаря, че ни светваш
    но това вече сме го чували от путя
    а ние македония кога ще я нападаме, и сърбия да нападнем, и там имаме сънародници, които не се чувстват ок
    и в гърция са останали някой, пък и бялото море да си вземем
    опс, само ердо да не си поиска кърджалиите
    Личи си умнокрасивата школовка, но на тема история нивото е ниско (това наистина е последно от мен, а и след малко оставам без нет, че в Йордания ми е набутвация). Държава Украйна няма, точно както няма и държава северна фиромия. И да, следваше да направим нещо през 90-те години - и с комунетата, и с макетата, докато траеше войната в Югославия. Ама не направихме и затова получихме умнокрасивитет 30 години по-късно, който се отличава от родителите си само по вида з@дници, които лиже - родителите на сесесерету, децата - на ЕСесесерету. Традиция, кво да правищ. Айде успех в тази хартия и чакайте Михаля, пардон честния частник от беуграду
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Удивително е колко много хора искат да приемат желаното за реално Включително много интелигентни такива! Удивително е и колко много хора, които иначе се наричат либерали, демократи и т.н. не желаят да зачетат чуждото мнение и са на принципа - или си с мен, или си копейка, рубладжия, ватник, орк и т.н. А най-удивителното е, че същите ни карат да приемем педалите, маймуните, рязаните и т.н. за неделима част от християнска Европа, но отирчат правото на съшествуване на цял един християнски и европейски народ (макар и ъъъ, как да го наречем този народ - със специфични потребности).

И за да не оспамвам темата - вече имам два баса, мога да предложа на всеки, който пожелае, нов бас, че до края на тази година Украйна няма да се върне до границите си от 2013, като Крим дори не го броя в уравнението. Донбас е загубен за Украйна и въобще цялата южна част на Левобережная и да се молят блядовете да се задоволят само с това, а да не искат и Одеса, че тогава ще стане вече доста весело. Това е моето мнение - който иска, може да го обори и/или да приеме баса ми.

И финално - удивително е как хора, които говорят за мултикултурен свят, искат такъв, който да е еднополюсен. Ми няма да стане, просто щото има и други неизвестни в уравнението. И не, не ми харесва, че Русия нападна Украйна и преначертава границите по военен път, но реалността е такава, каквато е и географията и историята са си география и история. Не ми се пише повече, макар да мога да драскам много, но то е малко или много офотопик спрямо темата, макар реално да не е - Молдова няма шанс да стане част от ЕС. А нашият шанс е да си вземем българите от там и от Украйна и да си оправим генофонда
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Пецата и той русороб.Чудно обаче защо иска да бяга в Уругвай,а не в майка русия
        Е как защо, навремето нацистите нали са бягали и те в тази посока, Аржентина и Уругвай !

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония...
          Пропагандата в Македония е промила мозъците им, че Сърбия им е дружка.
          В България десетилетия ни облъчваха, че "дружбата ни със СССР е като въздуха и слънцето за всяко живо същество"
          Гьобелсови работи...

Коментар

• Пецата и той русороб.Чудно обаче защо иска да бяга в Уругвай,а не в майка русия

Коментар

за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
              Благодаря, че ни светваш
              но това вече сме го чували от путя
              а ние македония кога ще я нападаме, и сърбия да нападнем, и там имаме сънародници, които не се чувстват ок
              и в гърция са останали някой, пък и бялото море да си вземем
              опс, само ердо да не си поиска кърджалиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Пеца, за да ги разбереш ти нещата спри да гледаш и слушаш Путлерската фашистска пропагандна машина !
                как да я гледам и слушам като ги спряха всички програми?!? Кажи ми, моля те, къде може да се гледат?
                Last edited by petyob; 21.02.2023, 16:53.

Коментар

бъркаш ги нещата, Донбас вече е част от Руската територия, тя се яви като освободител на руското население там. Не казвам, че то е на 100% от цялото. Недей да се заблуждаваш по платените репортажи тук.
                  Даже и да задържи нещо от завладените територии, "освободените" ще последват пътя на "освободителите" .
                  Големият проблем на Русия е, че губи млади хора, не само на бойното поле, но това е поне от 100 години. Кой иска да живее в авторитарна държава.
                  Колкото до заблудите, вероятно мнозина отъждествяват народ с власт.
                  Last edited by 1984-; 21.02.2023, 16:51.

Коментар

за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим
                    Пеца, за да ги разбереш ти нещата спри да гледаш и слушаш Путлерската фашистска пропагандна машина !

Коментар

• за да ги разберете нещата - Украйна е много подобна на Македония, като основната разлика е, че там има няколко милиона компактно население с руско самоопределение, иска да си говори на руски език и т.н. и която беше тероризирана(и убивана!) от украинския ултра националистически режим

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Дали?
                        "Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
                        Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)

Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
                        Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
                        Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.
                        бъркаш ги нещата, Донбас вече е част от Руската територия, тя се яви като освободител на руското население там. Не казвам, че то е на 100% от цялото. Недей да се заблуждаваш по платените репортажи тук.

Коментар

Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Един.
                          Дали?
                          "Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата"
                          Две ядрени сили го разбраха в Афганистан(подкрепян от различни коалиции)

Путин и придворните му са в позицията на начинаещ трейдър, комуто е провървяло в началото(Крим, Сирия)
                          Повярвал си е и решил, че е време за нещо голямо.Пуста алчност и суета.
                          Време е Путин да се прекръсти на Бездорожный, но осъзнаването на реалността отнема време.

Коментар

но се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.
                            От какво искаш да бягаш,че не става ясно ?

Коментар

Батя, това с чашите в случая не върши работа. Не е и до манталитет, по-скоро мироглед. Едно е да повтаряш това дето ти го бълва пропагандата и което се смята за правомислещо друго е да имаш собствено мнение. Макар и да искам ЕС да победи, защото съм там, това няма да стане. Единствения правилен ход за ЕС е да се откаже от войната, защото няма да свърши добре за нас - или ще продължи дълго и изтощително или бързо и ескалиращо, съответно унищожително.
                              в допълнение "НАТО е в мозъчна смърт!", казва го френският президент 2019г. - https://www.svobodnaevropa.bg/a/30259527.html
                              от тогава нещата станаха много по-зле ! И той самият вече е зомби. Аз няма да коментирам Молдова, защото толкова не ме засяга, но се замислям дали да не емигрирам някъде далече, в неутрална държава, Южна Америка, Уругвай например? Макар че нямам никакви познати там.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кой знае къв джънк и шитни държиш ами
                                ... я ги кажи тези сигурни акции с които си се набълбукал,че ми ми стана интерсно колко са сигурни.

С какви измерения би бил един такъв дивидент?
                                Някой с прогноза?
                                Набълбукал съм се до козирката само със шитни и джънкове, няма да са ти интересни !

Коментар

Working...
                                X