Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ха дано повлече крак, та Макетата да се посипят с пепел и да си признаят диалекта за българгарски
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Аз като ви казвам, че тия ще се обединят до няколко месеца.. не си го измислям на прост език Доверие 20 лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Парламентът на Молдова прие законопроект за промяна на езика на официалните документи от молдовски на румънски.
https://www.jurnal.md/ro/news/d62bd002b2c558dc/vot-istoric-sintagma-limba-romana-va-lua-locul-limbii-moldovenesti-in-toate-legile-republicii-moldova-doc.htmlLast edited by petrg5s; 03.03.2023, 20:01.
Коментар
-
Изглежда жълтата зона е силна съпротива.Над нея лесно ще тества 10.00лв зоната и при успех върха от дек 2021
https://www.tradingview.com/x/z9EU3ftx
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Така е най логично,колко според теб акции на Доверие остават още в Донев без да броим Фармата
Коментар
-
И целта каква е ? да се отчете някъде,че имало обем ,така ли
И на тоя тънък пазар викаш,ще почне да продава на загуба само и само на нас свят да ни се завие
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него,както го правят едни малки риби ,които плуват под акулите ако си гледал
Ако този рекорден обем е на някакъв връх,разбирам да се притесняваш,но тук товарят самосвалите !
п.п Yori,ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Стоев продаде част от акциите на софарма, отделно направи репо на всичките си акции на доверие
и сега донев му прехвърля акции на доверие
Коментар
-
И целта каква е ? да се отчете някъде,че имало обем ,така ли
И на тоя тънък пазар викаш,ще почне да продава на загуба само и само на нас свят да ни се завие
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него ,в неговата посока.Това много важно умение
и сега донев му прехвърля акции на доверие
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеЧичо кой друг да е? .. купува продава, прибира си ги, размества ги.
Не го мисли Чичо ,а плувай скришом под него,както го правят едни малки риби ,които плуват под акулите ако си гледал
Ако този рекорден обем е на някакъв връх,разбирам да се притесняваш,но тук товарят самосвалите !
п.п Yori,ясноLast edited by petrg5s; 28.02.2023, 15:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеМай дойде времето...
или
“време разделно”
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСвършат ли с пазаруването,тогава.На мен ми е чудно откъде ги изкараха толкова акции тези два дена
Големи риби играят тук.Нещо което много ме радва,защото след това идват и големите движения
Коментар
Коментар