IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на ТЕМАТА ...

още 5,28% за днес нагоре и една усмихната свещичка за тортата на рожденниците от "Харе, компенсаторки ъп,ъп..."...надявам се създателите на темата да нямат нищо напротив -
    Обявявам (16-20 май) за седмица на национални тържества в чест на компенсаторката :-)))
    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Abandano,
      Nice to hear you again.

Коментар

Честита Годишнина на Дискусионната Тема - "Харе, компенсаторки ъп,ъп..." !!!
        Наздраве, Приятели, на всички Вас, които пишете и четете в този топик! Ето от мен един камион с леденостудена бира : :о))

|^^^бира^^\|""\_,_
        |___________||___|__|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Специални благодарности за state, truly, Negramoten, ветерана, RAI, Abandano, Al., vendeur и всички останали, които остават с добро сърце и верен поглед в постовете си!
        Успех и занапред!

Коментар

• Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Ooo Abandino, ti nadushi krav i se poiavi )
          Majete znaiat koga!

Коментар

Тръгнаха и без Кики, какво ли ще стане като се появи той! Ъп, ъъъъъъъп!

Коментар

Николай ВАСИЛЕВ обеща при втори мандат на БФБ да излязат освен прословутите 30% от БМФ и 33% от акциите на всички енергоразпределителни дружества, както и миноритарен пакет от БДЖ-Товарни превози. Това стана по време на дискусия на основните политически сили за бъдещето на българския капиталов пазар, проведена вчера. Разделянето на жп превозвача в две дружества - за товарни и пътнически превози, трябва да стане през есента. До месец и половина ще се финализира сделките за ТЕЦ - Варна и Топлофикация - Русе.
              .......................///////////////////...........................///////////////////.......................................
              *.**.* ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА КОМПЕНСАТОРИЕВИ!
              I Преди година бяхме на 25%, днес последни сделки на 75%, като бяхме на върха 113%!
              W Поздрави от state ,той скоро ще бъде тук за новото изкачване нагоре :-)...дотогава слушайте Неграмотен и ветерана, тъй ми рече :-) Аз пък отивам да си пия портокаловия сок...отново съм заел позиция (съвет от state) в компенсаторки , успех и здраве на всички!
              :-)

Коментар

да си призная и аз съм от учениците на state :-) и на мен нещо обаче не ми се пише напоследък...и аз съм принципен оптимист относно компенсаторките :-)

Коментар

Асторе, достатъчно лъга по форумите няма кой да се хване

Коментар

Дискусия: Сделките с акции без данък, още активи срещу компенсаторки
                    11.05.2005 18:14

Да няма данък върху печалбите от сделки с акции, сключени на Българска фондова борса – София, както и да се предложат още държавни пакети срещу компенсаторни инструменти. Това бяха основните тези, около които се обединиха почти всички участници в дискусия за бъдещето на капиталовия пазар в България, проведена днес в хотел Шератон.

Дискусията бе организирана от клуба на журналистите ААА, като на нея бяха поканени да участват представители на по-големите политически сили, за които се очаква, че ще вземат и най-много гласове на предстоящите парламентарни избори. В залата обаче присъстваха само вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев, като представител на НДСВ, Георги Кадиев от гражданската квота на БСП, Величко Клингов от Новото време и Петкан Илиев като представител на ОДС-Гергьовден.

Георги Кадиев каза, че неговото лично мнение, което не бива да се свързва с БСП е, че капиталовите печалби трябва да бъдат облагани, ако акциите са дължани по-малко от година. Той допълни, че в икономическата програма на партията няма обърнато специално внимание на капиталовия пазар, но в момента работна група работи по този въпрос.

Според Николай Василев, ако НДСВ спечели изборите, ще се продължи с политиката за подкрепа на капиталовия пазар чрез пускане на нови пакети за продажба срещу компенсаторки или левове, както и че ще се направи всичко възможно за скорошно решаване на реституционния проблем. Той допълни, че е напълно възможно чрез борсата да бъдат приватизирани освен очаквания пакет от БМФ, така и остатъка от електроразпределителните дружества, част от товарните превози на БДЖ, а също и части от Булгаргаз и електропреносната мрежа.

Величко Клингов добави, че трябва да се направи сметка какъв е максимума до който може да достигне номиналът на компенсаторните инструменти и да се види какво може да се предложи срещу тях.

Всички присъстващи представители на политически сили казаха, че ще направят усилия за привличане на нови емитенти на борсата, като според Клингов трябва да се попита бизнеса какво иска той и защо не идва на борсата и тогава да се търси решение.

Защитата на миноритарните акционери трябва да остане и да не се намалява чрез промени в законите, бе друга обединяваща всички представители теза. Друго общо мнение бе, че държавата вече е изиграла своята роля като акционер във фондовата борса и централния депозитар и участието й вече трябва да бъде приватизирано.

Коментар

Само че като те гледам тебе Асторе ти май си ex Кики. Е щом си тук се предполага че ще има яко UP.

Коментар

Астор33,
                        пази си жлъчката,че нещо сам се давиш в нея,човече.......какво става с комповете гледай и не лапай мухи от 4 май до днес близо 10% нагоре :-), а за state историята е известна на ветераните от форума :-)...на сукалчетата кат теб, гънките им няма да стигнат за повече от плювки...всъщност върху себе си!
                        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Астор33 пак изопачава истината!

10% са платими с КИ при подписване на договора т.е. тогава ще се купят 51% (41% с пари 10% с КИ). След това ще има увеличение на капитала и след това увеличение "ЕЕС Росии" ще притежава 67%, а останалите 33% може да плати по-късно, като се начислява лихва.

Коментар

• Ветерана

Ветеранче,разкриха ли те мишка смешна.
                            Стана преди смешен с простотииките та смени ника.
                            Да те светна за да не забълбукаш като предният пър с БТК.
                            Руснаците имат по договор възможност да платят 10-те% в компове в следващите...............2 години.
                            Та споко с покачването на 95.
                            По скоро ще има 50% около изборите.
                            А едно врабче ми каза че при едно сериозно мнозинство на БСП.........знаеш ,15% и "живели"!

Коментар

state ? :-)
                              ..."Да" ученик съм негов :-)

Коментар

Към ветерана:
                                ветерана = ex state
                                познах ли?

Коментар

Working...
                                X