IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ьпьп

Събрали са ги от началото на годината. Това обаче включва и тези за БТК, повечето от които са реализирани.
    Дори и по-голямата част от некласираните за БТК да са у тях, това пак са под 30 млн КИ.
    Така че все още предстои повишено търсене.

Коментар

• ьпьп

абе един ден само имаше 6-7 млн на блок минаха
      тогава някой видя ли кой беше купувача-ING ли пак

Коментар

• ьпьп

Малинката, последните 3 месеца ИНГ са купили по-малко от 8 млн. КИ
        8 млн. не са и 10% от необходимите 95 млн.

70% са близо 70 млн КИ. Последните 3 месеца са изтъргувани (не събрани, а изтъргувани) по-малко от 46 млн. КИ
        Така че невиждам как е възможно да са събрани въпросните 70 млн. КИ.

Коментар

• ьпьп

В деня в който мине този пакет не бих искал да имам компенсаторки и за 5 лева!

Коментар

• ьпьп

Компенсаторките са страшно рискова позиция! Съвсем скоро очаквам да мине през блоков сегмент един пакет от над 100 милиона и след това цената ще се срине...
            Още малко имат да купуват, но пътят надолу е доста по голям от този нагоре...

Коментар

• ьпьп

аха, има логика, нищо чудно, но все пак не са си ги набавали, пак ще сме свидетели на покачване, макар и по-малко от очакваното до сега.МОЖЕ БИ

Коментар

• Голям праз.

Голям праз.

Коментар

• ьпьп

Че са двете най-големи холандски банки

Коментар

• ьпьп

малинка драсти приятел
                    извинявай за глупавия вьпрос
                    ама какво е общото между двете банки, иначе ясно че ING имат много вече

Коментар

• ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на ТЕМАТА, ПРИЯТЕЛИ!

над 70% от тези 100 млн вече са купени. Който има инфо нека засече къде отиват всички компенсаторки купени през последните два месеца..... казва се ИНГ Банк. А знаете ли как се казва консултанта на РАО за ТЕЦ - АБН Амро. Е който може да си направи изводите. Бъдете много внимателни тук. Успех на всички

Коментар

До очакваната дата на сделката остават по-малко от 30 дни.
                        "ЕЕС Росии" трябва да започне да купува съвсем скоро, защото се получават по 3,4 млн. КИ на ден.

Коментар

Последния месец броя на КИ е нарастнал с 25 млн. КИ. (от тях над 22 млн. търгуеми)
                          PKB17 млн.
                          KZ 4,4 млн.
                          GKZL 2,65 млн.
                          GKZ 0,88 млн.

След БТК са издадени 71 млн КИ (43 млн. PKB, KZ и GKZ и 28 млн. GKZL).

40 млн. КИ не се класираха за БТК.

40+43=83 млн. търгуеми КИ.
                          На "ЕЕС Росии" им трябват 95 млн. КИ. Следователно до сделката ще се издадът поне още 12 млн. КИ.

Коментар

Отдавна не съм влизал във форума /Ви/, други ветрове ми промениха /малко/ живота /и интересите/, но днес Ви посетих - на 13- от число и то - в петък! Приятно съм изненадан от впечатлението, което съм оставил с моите постове, които съвсем не са претенциозни, но СПОРЕД МЕН, винаги са защитавали най- близката до здравия разум теза /въпреки, че това определение е доста относително/!
                            Няма да философствам излишно, благодаря на приятелите /ако мога така да се изразя/ и на опонентите /които също са приятели/ за суперлативите! Очевидно има здавомислещи хора в тази страна, на които може да се разчита! Аз съм оптимист- нещата ще се оправят, независимо от политическата сила, която е на власт.
                            ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на ТЕМАТА , ПРИЯТЕЛИ!!! ;-)))))

...И благодарско за студената бира, с която бяхме почерпени- жестът е важен! ;-)

Al.

Коментар

• ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на ТЕМАТА ...

Честито и от мен, приятели! Наздраве по повод новите нива, а също и за годишнината. :-)
                              Аз в момента се боря с някакви летни вируси, но скоро ще се присъединя отновно с всички сили към вас.

truly, Нег, теодор, state, ветерана, Abandano, Al., vendeur, Marto et al, нека продължаваме да се поддържаме в това отношение, да обменяме информация и да не се поддаваме на безпочвените провокации на недоброжелателите! :-)
                              Честито и благодаря ви за подкрепата!!!! ;-)

Коментар

• ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на ТЕМАТА ...

И както казва state:
                                Добре дошли на ниво 80%

Коментар

Working...
                                X