IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KZ sa trajno up

до стейт,,,,,,,а и да те питам от къде накъде реши че акциите на бтк ще са блу чип и бтк ще е само ногаре, след като падна монопола за телефонията ,,,,,,,,,,,,ето ти цитат от вчерашните новини

От днес в София официално стартира предлагането на услугата Triple Play на телекомуникационната компания Кейбъл Тел, която включва кабелна телевизия, интернет и телефон, които се предават през един кабел, съобщи Рон Финли, главен изпълнителен директор на компанията.

Компанията ще предложи на клиентите си избор между три пакета – Старт, Хоби и Мания, които са насочени към различен тип потребление, като ценовите отстъпки за пакетите достигат до 25% в сравнение със стандартните цени на всяка една от предлаганите услуги. Цената на трите пакета е съответно 29, 49 и 69 лв. без ДДС.

Коментар

• KZ sa trajno up

Некой, наистина е интересно да сравним след един месец каква печалба би имал оттук нататък, ако запазиш КИ и ако ги продадеш и купиш акции. Но за целта трябва да кажеш какви акции би купил и с какво разпределение.

Коментар

• KZ sa trajno up

до стейт това ми е ясно как ще се купуват акциите на бтк, аз ще печеля от позиции в акции,,,,и то от печалбата ми от компенсаторките, чат ли си пич

Коментар

• KZ sa trajno up

И още нещо много важно - колкото по-евтино си купил КИ, толкова повече ще можеш да си позволиш да наддаваш с висока цена за БТК. Защото както знаете цената за БТК ще бъде обявена в левове номинално, но платима в КИ.

Коментар

• KZ sa trajno up

imam predvid 4e tezi niva me ottarvat)

Коментар

• KZ sa trajno up

do 70 .ni6o lo6o ne kazvam,prosto ne sum viarval 4e do tuk 6te se stigne,az su6to imam pkb sum go pazaruval na 22-23,pazex go za BTK,no sega se zamisliam dali da ne go pusna na tezi niva

Коментар

• KZ sa trajno up

некой, преди два или три дена подробно отговорих на този въпрос
                порови се в архива, че нямам време да повтарям.

само едно сега ще ти кажа - ако предварително смятаме че нямаме шанс да участваме в търгове, то тогава защо участвахме в търговете за ЗЛП, БТХ, Нефт, ДЗИ и толкова други от 2 години насам??

Коментар

• KZ sa trajno up

Shte gi prodae na 18%
                  Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• KZ sa trajno up

до стейт,,,,,,,,а приятелю ако не се класираш в търга за бтк,какво ще ги правиш тези компенсаторки да те питам аз

Коментар

• KZ sa trajno up

Бях ви написал и друго нещо, сега ще го повторя. То е за тези които чисто психологически не могат да свикнат с новите цени на компенсаторките.
                      Спомнете си колко акции последните две години се вдигнаха за кратко време двойно и тройно, че и повече. Защо не гледате на компенсаторките като на акции в този смисъл - тогава този ръст няма да ви се стори изненадващ. Дори 100% са постижими!
                      Не забравяйте че зад ръста на компинсаторките стоят фундаментални причини, докато при повечето акции дори ръстът е трудно обясним.

Коментар

• KZ sa trajno up

Pardon, prodali sa se nad 10 miliona KI ob6to, ot koito 5 miliona KZ.

Коментар

• KZ sa trajno up

аде ще говорим след нова година -аз влизам с печалбата ми от записите в позиции на акции

Коментар

• KZ sa trajno up

Kak da ne e istinska be,... prodali sa se nad 5 miliona. Ili za tebe istina e samo tova koeti ti ottarva!

Коментар

• KZ sa trajno up

taia cena ne e istinska)

Коментар

• KZ sa trajno up

А ако компенсаторките достигнат 70% или повече?
                                Плюс това не виждам защо се отказваш от най-готиното нещо което някога ще дойде на пазара - БТК. За да си купиш от БТК обаче ще ти трябват компенсаторки. На колко % ще ги купуваш след един месец знаеш ли?

Коментар

Working...
                                X