If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пич на търга няма да участвувам ще видя каква цена ще се върже и мога да си ги купя после вторично,щото за търга мога да не се класирам,тия дет купуват колосалните количества КИ много по-добре от тебе и мене знаят на каква цена да си купят акции на бтк щото и там търга няма да е баш "скрит аукцион" -нали се сещаш става дума за мноооооого пари ама много
до стейт ,,,,,,,,,,абе ние ако знаехме кво ще се случва по пазарите немаше да си пишеме тука с тебе а щяхме да сме на някой яхта, да си лежим, да си пушим пурите, да си пием малцовото питие, да ловим мерлин в компанията на красиви девойки :-))
А, некой, ако смяташ че БТК няма да е блучип, преставам да коментирам с теб. Явно много се различаваме.
Това за кейбълнет не ми го пробутвай. Ако познаваш нещата ще знаеш че вече втора година, или дори трета, пазарът в БГ е либерализиран. Освен Кейбъл се появиха и други. Което не значи че БТК не си остава и скоро няма да си остане Номер1. Добави и новият много печеливш бизнес - мобилния им оператор, кодето се очаква агресивно да навлезе.
В крайна сметка има и една проста истина - Кейбъл нет няма да се появи на борсата ни, така че нямаме много избор освен да купуваме от БТК
до стейт,,,,,,,а и да те питам от къде накъде реши че акциите на бтк ще са блу чип и бтк ще е само ногаре, след като падна монопола за телефонията ,,,,,,,,,,,,ето ти цитат от вчерашните новини
От днес в София официално стартира предлагането на услугата Triple Play на телекомуникационната компания Кейбъл Тел, която включва кабелна телевизия, интернет и телефон, които се предават през един кабел, съобщи Рон Финли, главен изпълнителен директор на компанията.
Компанията ще предложи на клиентите си избор между три пакета – Старт, Хоби и Мания, които са насочени към различен тип потребление, като ценовите отстъпки за пакетите достигат до 25% в сравнение със стандартните цени на всяка една от предлаганите услуги. Цената на трите пакета е съответно 29, 49 и 69 лв. без ДДС.
до некой
чат съм пич, но явно се различаваме в очакванията си с тебе - за мен предстоящ ръст на КИ и след това на акциите на БТК е по-вероятен и общо ефектът ще е по-голям отколкото при която и да е акция, която купиш днес.
освен ако не ми посочиш тази акция
до стейт,,,,,,,а и да те питам от къде накъде реши че акциите на бтк ще са блу чип и бтк ще е само ногаре, след като падна монопола за телефонията ,,,,,,,,,,,,ето ти цитат от вчерашните новини
От днес в София официално стартира предлагането на услугата Triple Play на телекомуникационната компания Кейбъл Тел, която включва кабелна телевизия, интернет и телефон, които се предават през един кабел, съобщи Рон Финли, главен изпълнителен директор на компанията.
Компанията ще предложи на клиентите си избор между три пакета – Старт, Хоби и Мания, които са насочени към различен тип потребление, като ценовите отстъпки за пакетите достигат до 25% в сравнение със стандартните цени на всяка една от предлаганите услуги. Цената на трите пакета е съответно 29, 49 и 69 лв. без ДДС.
Коментар