IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харе ъп, ъп ...

А Иван да не е собственик на СИ Банк, та е сигурен за понеделник. Изобщо защо мислите, че някой е чакал до сега, за да си купи. Адванс Инвест например си ги купиха на 25-30, още лятото. Чудно ми е кой ще купува на 150% например, за да се надцаква с тях...

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Аз също влизам с различни никове. Въпросът беше, че тази тема най-много от всички изби на пропаганда. И постоянно е най-отгоре, та ми се набива в очите. За мене отдавна минаха нивата, които можеха да интересуват потенциалните инвеститори в БТК. Оттук натам останалите просто трябва да изберете момента, в който да се разкешите.
      Само гледайте да не е едновременно и след като СИ Банк ги няма като купувач.....

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Е за това става дума.

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Алеаторче, радвам се че се убеди да не ме бъркаш с дядо ти (да е жив и здрав).
          А тази тема е за КИ и тях коментраме тук. Аз съм активен и в други теми, но никът ми за компенсаторките е специален.
          Относно сравнението между печалбите от Синергон и КИ след като си излязъл от последните на 82 - прочети пак какво ти написах за портфейла и трябва да разбереш. Не си глупаво момче.
          От някои позиции се печели и се губи, рисковете са различни и т.н. На всеки е лесно да отчита нещо със задна дата. Защото пък аз мога да те контрирам и с по-печеливши за периода от Синергон, но няма смисъл.
          Ако обаче изцяло си излязъл от КИ, значи си се отказал да играеш на търговете за БТК, така ли? Това е също специална тема.... Та затова ние дето сме купили евтинко КИ им се радваме. Да са ни живи и здрави.

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Ами в средата на декември излезнах от КИ на 82% и влезнах в Синергон.
            Сравнение:
            От 82 до 110 = 34% ръст /пропусната печалба/
            От 4.25 до 8.45 =99% ръст /реализирана печалба/.

34% < 99% !!!
            Не, че първото е малко!

Естествено и аз имам портфейл. Дадох ви само пример как продажбата на КИ на ниво от 82% релно ме доведе на печалба!

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Това, че компенсаторките са чудесна позиция не го разбраха малцината около Кикито. Но ние си го чакахме прескачането на номинала и не сбъркахме, защото в понеделник /другият хубав ден/ ще има здрав ъп, ъп до 120 %, където ще е последната малка за компенсаторките преграда. Но цунамито и нея с лекота ще я отнесе като колибка в Шри Ланка /чудесно сравнение отпреди няколко седмици в поста/. Само споко!

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Ами защото по екстаза ви ми приличате на дядо ми, когато го информирам за цената на неговите КИ и как богатее всеки ден! Щом имате портфейли /а не само някакви реститутски КИ/ е добре. Коментирайте и тях, те ще съществуват и след 2007, нали?

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Алеаторче и останалите,
                  А защо мислиш че не съм се включил И в холдингите отдавна
                  Балансиран портфейл означава освен всичко друго и това:
                  а) да имаш повече от една позиция
                  б) да имаш инвестиции с различна степен на риск
                  в) да имаш комбинация от дългосрочни и краткострочни инвестиции
                  Ето защо в моя портфейл има място и за КИ (ура, ура, ура!!!) и за холдинги и за малко БТК.
                  А който иска друг портфейл, прав му път.
                  Ние от компенсаторките сме много доволни и отдавна ви разправяхме да влезете вътре!!! Който на 50 на 70 или на 90 мрънкаше че е скъпо, сам си е виновен.
                  Поздрави на всички интелигентни братя и сестри от голямото семейство Компенсаториеви!!!

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

А ти защо мислиш,че участвам само в КИ?Или ти си много по-умен,а?

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

))) така е Алеатор
                      все пак портфейл означава да имаш и от двете

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

стейтче, да не стане твърде дългосрочна тази инвестиция.... много е важно на какви нива ще влезеш щото бтк не струва майка си и баща си а ти доста високо летиш... Имаше един лаф - "buy and hold" goes to "buy and hope". Аз предпочитам да видя отчета на БТК и тогава ще си направя сметка колко струва реално... ако не се закача с лимитирана до тези нива няма смисъл да купувам. А пазарната е само за гъдулки и галоши

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

stateplus,
                          Стига ревете колко сте велики с тия КИ! Докато правехте последните си 10% профит, някои /вкл и аз/ направихме по 100% от други позиции /Синергон, Доверие, Биовет, ИХЛБЛ...../
                          Та мисълта ми е, че не сте чак такива играчи....

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

Здравейте колеги.
                            Не знам за гениалния state на когото всички ние дължим много, но аз (ex state+) съм си тук и се радвам на прекрасно инвестиционно здраве!
                            Честито на всички инвестирали в КИ... Нашите мечти са на път да се сбъднат окончателно! Изправени сме пред сладкия избор дали да продаваме КИ на рекордни нива и да приберем тлъсти профити, или да придобием акции от най-доброто, което някога нашата борса е виждала.
                            При интелигентна стратегия, няма начин да не вземем акцийки от БТК (особено тези от нас, които са купували КИ евтинко). Пък после това ще бъде наша дългосрочна и стабилна инвестиция.
                            А за първата възможност - дали да не продадем КИ - само едно ще ви кажа: 110 е все още евтино и рано за продажба!!!
                            В обобщение - между двете сладки възможности, истината е някъде по средата (както би казал някой мъдрец).
                            Поздрави на всички търпеливи и интелигентни братя и сестри от голямото семейство Компенсаториеви!!!

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

ами той се загуби state(+) някъде. Къде си state, нуждаем се от теб ...

Коментар

• Харе ъп, ъп ...

pi4ove - k`voto i da si prikazvate, nai-dobria si ostava "state+++++++". Ako 6te prognozirate - pitaite po-dobre 4oveka

Коментар

Working...
                                X