IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стратегии за търга

Неграмотен, и аз бях писал за този кофти вариант, но сега ми си струва малко възможен. Това е така защото големия ще трябва да изразходи доста КИ на вятър за да ни вдигне средната цена първия ден на 300-350 КИ. Просто около минималната цена от 100 КИ ще има достатъчно много оферти които пък да дърпат средната цена надолу. Почти е сигурно че на цени между 100 и 120 КИ на акция ще се заявят поне 1 млн. акции, така че големия за да ни качи средната на 300 КИ ще трябва да вкара оферта за примерно 1 млн. акции на 500 КИ - което е практически невъзможно защото прави 500 млн. КИ които ги няма пък и не би ги изръсил.
    Рискът идва ако горното ми предположение за заявени много акции на близка до минималната цена се окаже невярно. Аз лично обаче ще приема този риск. Просто няма друг печаливш ход (при положение че не искам да си продавам КИ и да се крия след това от данъчните).
    Добрият, стар Батя

Коментар

• Харе ъп, ъп ...а честито

Ne , Bonovete si gi darza oste ama sa malko!

Коментар

neg, pogledni si maila, pisal sum tam.

Коментар

Gosheto-ti li srina v petak cenata na Ibonovete s prodajbi na okolo 100 000

Коментар

• Харе КИ ъп, ъп

Jak Restitut, видя ли как е протекал аукциона за ДЗИ? Притеснява ме ако пуснем пазарни поръчки дали големия СиБрат няма да изчака да се налудуваме, а и евентуално да пусне някоя лимитирана поръчка на висока цена, така че всички линитирани да са удволетворени а среднопретеглената цена да е примерно 350 КИ/акция. И след като ние си изразходим КИ на следващия СиБродер да се напазарува на 100 КИ/акция?
            Примерно:

Ден 1: пускат се 2 869 500 акции
            Изпълнени са всички лимитирани на средна цена около 350 + пазарни изпълнени на същата цена
            200 000 000 КИ -> 600 000 акции

Ден 2: пускат се останалите 2 270 000 акции (останал е само големия, другите сме се налудували през миналия ден)
            лимитирани на минимална цена
            227 000 000 КИ -> 2 270 000 акции.

Ден 3 - няма

Големия дава лимитирана поръчка за Ден 1 така че да ни вдигне цената на пазарните до 350 КИ, а неговата средна излиза 105. общо са използвани 427 мил. КИ.

Струва ли ти се реален този вариант?

Коментар

• Харе КИ ъп, ъп

Za 6 meseca Riviera pravi 420% a PKB 350% Ne znam ve4e dali si struva nervite i 4akaneto!

Коментар

• Харе КИ ъп, ъп

V dalbokata provincia neshtata shte srabotiat po bavno kakto pisa i Tribva vreme da go osmisliat a takova niama. Ama nadushat li blood za drugia motars shte stane smrad! Taka mislia de)

Коментар

• Харе КИ ъп, ъп

Ot koga se priemat poruchki za turga za BTK?

Коментар

• Харе КИ ъп, ъп

И майка ми преравяше някакво чекмедже и намери една папка с неголям брой IBON. Там са били от 2000-та. Много са хората, на които не им се занимава и са забравили.

Коментар

E nali za tova sutrinta pisah 4e bat`boiko sabudi mishkite i ni barka v nervita s tia izkazvania!!

Коментар

Kompensiran, prav si. Skoro suvetvah edni rodnini (neikonomisti) i s tqh hodih v edna obstina v obslast Sofia. Susto vidqh edna pachka nepoturseni PKB-ta...
                        No nali tochno ot tova pechelim. Nqma losho.

Коментар

Az puk ne zanulih nito edin account. A sum ot 1998 na nqkolko pazara..

Коментар

Здравейте. Да разкажа днес какаво видях. Отидох в дълбоката провинция да уредя едни позабравени ПКБ.
                            Влизам в съответната служба и обяснявам за какво става въпрос. Двете служителки казаха изчакайте малко да намерим
                            депозитарните разписки за полагаемите ви се ПКБ.След което
                            извадиха два топа разписки всеки с дебелина около 2 сантиметра
                            и започнаха усърдно да търсят.
                            За има няма пет минути ги намериха и за осхте десет минути
                            оформихме получаването. Едва като излезнах осъзнах че пред мен са стояли депозитарни разписки поне 400 бройки. За да речем средно 2000 ПКБ.
                            Пред службата нямаше никакава опашка и очевидно нямаше бог знае какъв интерес към това съкровище.
                            По-късно роднините ми нехайно ме попитаха тези ПКБ кога ще стигнат номинала си.
                            Накратко провинциална безметежност.
                            Вероиатно това е така не само там.
                            И много е вероятно едно наистина огромно количество КИ да ис дремят в съответните служби.

Коментар

Abe Strandja, po-leko be momche )
                              "ако не се закача с лимитирана до тези нива няма смисъл да купувам. А пазарната е само за гъдулки и галоши"
                              Az na galosh li ti prilicham?!!!! Ti kato si goljam trompet, pusni edna limitirana na 110 i izchakaj 11:10 za da razberesh, che s KI, koito ti ostavat moje da se zaburshesh! Taka, che ne mi se pravi na vseznajko!
                              Voobste v tova sitche ima njakoj hora deto napraviha po 20-30% i pomisliha, che sa "igrachi" )))
                              Igrach stavash edva kato zanulish purvia si portfeil, do togava si kusmetlia!!! Horata ot bransha znajat kakvo imam predvid!

Коментар

заради осредняването два пъти получавам марджин кол на форекса

Коментар

Working...
                                X