IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо много са са забързали дебелите бивши мажоритарници! Идва видьов ден и доста като Вас неосъзнали се ще им дирят сметка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu
      На двете офшорки им остават по-малко от 1,2млн.,което прави около 60хил. лева. С тези темпове до другата седмица са ги свършили.
      И като един истински реалист смятам, че за още една седмица,цената вече ще е поне 0,10лв.
      Наистина ли мислиш, че ще срещне подкрепа чак до там тая цена?На този етап си мисля, че трудно ще мине и 7ст!!! Не манипулирай и без това "прецакалите се" вече хорица.Факт е, че над 70-80% реализират само загуби по позицията.То тази позиция стана като ФОРЕКС търговия направо с тея обеми, само дето няма опция Short sell !!!

Коментар

• Bravo

Последна сделка: 1 бройка за 5 стотинки. Ще отида в KFC и ще събера пред касите 5 стотинки от по 1 стотинка и ще стана акционер в дружество, обявено в несъстоятелност...Къде има такъв гювеч>)Пълнолетен циганин спокойно и без много зор може да стане акционер в Химко>))

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
          Е Хане,и аз мисля да се набутам един обяд в гръцки ресторант!!!.
          Ееее прежали чак толкова, не е проблем..

Коментар

• Е Хане,и аз мисля да се набутам един обяд в гръцки ресторант!!!.

Коментар

• Отивате към 0.04ст днес

Коментар

• IMAITE O6TE MALKO TARPENIE
                ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Ако попиташ Валю Димитров що продава, аджеба, съм убеден че няма да може да ти даде смислен отговор. А и да съм казал, че той ще купува?!?!?[/quote]

а че те е яд че си се набутал си е твой проблем, аз си имам глава на раменете., за разлика от твоята която само стои там и не мисли логически

Коментар

• след две седмици пак ще си говорим!
                    Ако попиташ Валю Димитров що продава, аджеба, съм убеден че няма да може да ти даде смислен отговор. А и да съм казал, че той ще купува?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu
                      На двете офшорки им остават по-малко от 1,2млн.,което прави около 60хил. лева. С тези темпове до другата седмица са ги свършили.
                      И като един истински реалист смятам, че за още една седмица,цената вече ще е поне 0,10лв.
                      Да бе направо познахте, те сега бързат да продават на 5ст, за да може като свършат техните акции да си купуват на 10ст. Смях,смях
                      Голям си реалист да знаеш

Коментар

• На двете офшорки им остават по-малко от 1,2млн.,което прави около 60хил. лева. С тези темпове до другата седмица са ги свършили.

Коментар

• Тези двете фирми продават ,а кой тогава купи все пак ония прословут милион акции това би трябвало да бъде отразено това са близо 8% някой знае ли нещо

Коментар

• Да, бе, да, Той-ов - яхо-о-о-о, ама само в сънищата ви...
                            Прави хората да бягат - по-добре 135 бона, отколкото 0.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от той
                              Двете дружества притежават общо 19,876% според ЦД, което е малко повече от 2,708 млн. акции. Ако продължават да продават на цена от 5 ст. ще вземат 135 хил. лв. Да им е честито, но след това цената ще е яхоооооо.
                              ))))))))[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от той
                                Двете дружества притежават общо 19,876% според ЦД, което е малко повече от 2,708 млн. акции. Ако продължават да продават на цена от 5 ст. ще вземат 135 хил. лв. Да им е честито, но след това цената ще е яхоооооо.
                                Да бе те тия дружества трева пасът, че ще продават, ако наистина чакат да стане чудото като тебе и много други

Коментар

Working...
                                X