IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Муцка, не ме трий, че тоя смешник Монти, целия форум му се смее. Монти още ли сме в корекция бе? Палячо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не мисля така, цялата ни борса е само за спекуланти. Ако беше за спестители нямаше да гледаме по 50 бона оборот години наред.
      За спестители е тоя фонд. А форума е за инвеститори или спекуланти. Всеки, който вкара пари в такъв фонд храни конкурент.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Как според вас ще се отрази върху търговията смяната на цената на изпълнение в 15:00 часа?

Коментар

Има нещо сбъркано тук. Активите в горната таблица са 424 хиляди в долната 110 хиляди

а датата е една и съща.
          Утре ще видиш че са 600 -700 к...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Това е фонд за спестители а не за инвеститори .... Кой от вас е толкова луд да вкара пари в конкурент за малкото читави акции на БФБ?!?!?!?
            Не мисля така, цялата ни борса е само за спекуланти. Ако беше за спестители нямаше да гледаме по 50 бона оборот години наред.

Коментар

• Това е фонд за спестители а не за инвеститори .... Кой от вас е толкова луд да вкара пари в конкурент за малкото читави акции на БФБ?!?!?!?
              Life won't wait for you.

Коментар

Иначе най-големия плюс е че и всички фондове ориентирани към БФБ ще им се наложи да почнат с покупките не фондове в акции да държат по 50% кеш . Иначе индексния ще ги бие като маче у дувар - и то с много и с по-ниски такси.
                ами то истински пазар става когато има конкуренция
                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Иначе най-големия плюс е че и всички фондове ориентирани към БФБ ще им се наложи да почнат с покупките не фондове в акции да държат по 50% кеш . Иначе индексния ще ги бие като маче у дувар - и то с много и с по-ниски такси.

Коментар

• Има нещо сбъркано тук. Активите в горната таблица са 424 хиляди в долната 110 хиляди

а датата е една и съща.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      малии ами то се получава, че над 35% от книжата на фонда са минали днес
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Да, стилът му е като от преди десетилетие, няма да се учудя, ако не е пипан от лето 2008-о, много несериозно.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Някой беше пуснал линк с табличка със структурата на ETF и набраните средства, може ли съдействие и пак да пуснете линка, че не мога да се ориентирам в сайта на Експат.
                            сайта е ужасен - ето!

Коментар

• Някой беше пуснал линк с табличка със структурата на ETF и набраните средства, може ли съдействие и пак да пуснете линка, че не мога да се ориентирам в сайта на Експат.

Коментар

• Значи като няма да разпределя дивиденти би трябвало да расте повече от индекса с времето. Сега го погледнах тоя индекс софикс да го видя какви компании има е аз имам само в две.

Коментар

Working...
                                X