IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Фонда е уникален продукт за БФБ. Един вид супер компания и акция, която има потенциал да стане най-ликвидната позиция на БФБ. Само един Пеинсионен може да запише 10 милиона, като за закуска Гледайте тогава какво шоу става
    За мен всичко под 1.20 е промо за уникалния продукт и липсата на ликвидност, каквато напрактика се предлага под формата на този фонд, и е единтвен начин за лесно записване на голям пакет на ниска цена на Софикс Шоуто още не е започнало, днес беше само захранка за насъскване
    А бе ти на 1,20 ли си решил да излизаш???
    Цял ден го хвалиш, изчакай малко ще започнем да се съмняваме във фонда

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Фонда е уникален продукт за БФБ. Един вид супер компания и акция, която има потенциал да стане най-ликвидната позиция на БФБ. Само един Пеинсионен може да запише 10 милиона, като за закуска Гледайте тогава какво шоу става
      За мен всичко под 1.20 е промо за уникалния продукт и липсата на ликвидност, каквато напрактика се предлага под формата на този фонд, и е единтвен начин за лесно записване на голям пакет на ниска цена на Софикс Шоуто още не е започнало, днес беше само захранка за насъскване
      Цена 1.20 означава от текущите си нива SOFIX да дръпне с поне 20%. Няма как всичко под 1.20 да е промоция. По-скоро всичко под официалната цена за изкупуване на един дял е промоция.
      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Фонда е уникален продукт за БФБ. Един вид супер компания и акция, която има потенциал да стане най-ликвидната позиция на БФБ. Само един Пеинсионен може да запише 10 милиона, като за закуска Гледайте тогава какво шоу става
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
          Че то Софикс компании не пазарува само фонда,останалите играчори за нищо ли не ги броиш!
          ако не си разбрал, ETF-а репликира софикс, айде пак от прочети темата от началото

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            Отворих проспекта на фонда. Не бързайте да се радвате.
            Expense ratio-то всъщност е 2.50% Поне от това, което виждам!

http://www.expat.bg/uploads/Expat%20...ETF_KIID_1.pdf

Вижте графата - Общи оперативни разходи! 2.50% - Внимателно си помислете дали искате да влизате, това е изключително висок Expense Ratio!
            Ако съм разбрал правилно, но мисля че съм!
            поздрав и да е сладък салама на всички инвеститори

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              той може да е нагоре откакто е тръгнал преди седмица, но гледайки го ден за ден - днес сделките са нодоле, а Софикс здраво нагоре
              Че то Софикс компании не пазарува само фонда,останалите играчори за нищо ли не ги броиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                С надежда за нов и по-силен пазар стартира търговията на първия ETF в България

Очакванията ни са страната да излезе на световната инвестиционна карта, коментира Николай Василев, изпълнителен директор на Експат Капитал

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ariia--225265/
                По този повод някой от форума бе писал ...... UP UP 4000

Коментар

• С надежда за нов и по-силен пазар стартира търговията на първия ETF в България

Очакванията ни са страната да излезе на световната инвестиционна карта, коментира Николай Василев, изпълнителен директор на Експат Капитал

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ariia--225265/

Коментар

• Абе Лъки, това вече 8 пъти се обсъди по-надолу, моля те прочети да не въртим само една плоча

Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    Отворих проспекта на фонда. Не бързайте да се радвате.

Вижте графата - Общи оперативни разходи! 2.50% - Внимателно си помислете дали искате да влизате, това е изключително висок Expense Ratio!

Коментар

Що бе ....ЕТФ-а нали тръгва от 1лв ,нагоре си е той!
                      той може да е нагоре откакто е тръгнал преди седмица, но гледайки го ден за ден - днес сделките са нодоле, а Софикс здраво нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        що днеска Софикс повече от 1% нагоре, а ETF-а надолу?
                        Що бе ....ЕТФ-а нали тръгва от 1лв ,нагоре си е той!

Коментар

• Отворих проспекта на фонда. Не бързайте да се радвате.

The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• що днеска Софикс повече от 1% нагоре, а ETF-а надолу?

Коментар

Значи за да разреши такава търговия ИП-то първо трябва да ги има налични акции които да ти даде назаем,или първо трябва да ги е купило.......или да ги купи с твоите пари и да ти ги даде да ги продадеш.......не ми е съвсем ясно?
                              Трябва да ги намери от някъде и да ти ги даде назаем. Нямам идея как е уредено чисто технически в България. На запад може да са и негови, но по-често са на клиенти които са се навили да им дават акциите назаем, като срещу това разбира се си получават лихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Рано пиле рано пее Я гледай колко мечи настроени за нашата борса има - как човек да не им вземе по едни 5-6% годишна лихва за акции назаем
                                Значи за да разреши такава търговия ИП-то първо трябва да ги има налични акции които да ти даде назаем,или първо трябва да ги е купило.......или да ги купи с твоите пари и да ти ги даде да ги продадеш.......не ми е съвсем ясно?

Коментар

Working...
                                X