Имам усещането ,че някои хора мразят фонда..защо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...comment-newest
Много добър коментар от Експат!
А че завистниците и критикари в България с лопата да ги ринеш, си го знаем. Предприемчивите и находчиви хора успяват въпреки тях!
Смело напред и нагоре!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
"пазарните нива" !?!? Ще ми е интересно да те видя майсторе как продаваш 45Т акции по тази позиция без да мръднеш цената
Симпатяга!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Благодаря!
Колегите от форума вече Ви насочиха. Можете да се свържете със свой инвестиционен посредник, те ще Ви купят дялове от пазара.
Ако имате затруднения или Ви е нужна допълнителна информация, можете да се обадите и на нас. Телефонът ни е 02 980 1881.
Поздрави и успехи на пазара.
Н
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Не можеш бе човек. Само заради институционални могат да се емитират дялове. Иначе си купуваш на БФБ, и ако вземеш 20к примерно утре някой маркет-мeйкър може да пусне искане за издаване на нови дялове съоветстващи на бройката закупена от теб.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
"пазарните нива" !?!? Ще ми е интересно да те видя майсторе как продаваш 45Т акции по тази позиция без да мръднеш цената
Симпатяга!))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКъде мога да видя тарифата на фонда и през посредник ли мога да купувам дялове?Last edited by Petar; 18.09.2017, 08:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКъде мога да видя тарифата на фонда и през посредник ли мога да купувам дялове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеКакто обикновенно - най-добрите - продадоха Алкомет с 10% под пазарните нива!
Симпатяга!))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Montiда знаеш против уруки на борсата се използва китайски чесън ...много е лют! Лека!Уроки! )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
да знаеш против уруки на борсата се използва китайски чесън ...много е лют!
Лека!! Лека !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
По скоро ми се струва, че си гледал на китайски боб
Лека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Понеже гледам че се чудите какво става ,може би повечето са нови играчи , фондовете на Амро в последния ден преди ребаланса ,даже в последния аукцион пускаха изчислените тегла на акции и си балансираха за 6 м. напред.
ако нямаше ликвидност имаха 3 м. време да си опрвят балансировката...
Сега като гледам Софикс фонда, купи цялата Сирма и200 К от ИХБГ ,май Доверието ще остане без доверие от фонда...
Продадени са 90 % от хиката и капачките и цялата холдинг Варна е готова за продан...
така че ще има извозени душички и в двете посоки...
А софикса ще се стабилизара до края на месеца а после с начале, надоле...
това каза моя смилянски боб....
Коментар
Коментар