If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че аз да не би да хеитя някого? Боже опази. Просто казвам че има и друг вид "дългосрочни" не само долуцитираните. С което не казвам че няма и от тях. Затова е "около" .
Мир? Или ....... любов?
аз казвам какво виждам - нито хейтвам някого, нито се опитвам да манипулирам!
Съгласен съм, че фонда раздвижи БФБ-то, но показвам каква е цената. Нещо напротив?
Дано да стане, ще е полезно за всички - винаги е добре да има ръст и той да е продължителен. Успех и на теб - дано следващата година да има поне толкова ръст фонда, колкото за изминалата
Предполагам ще могат да продадат ЕТФа за бързи 20 млн евро когато ги листнат и свежа пара да влезе на БФБ. То и 20 млн евра са дребни пари за външни играчи но за пазара ще е МНОГО гориво. Ако след това ПФта вкарат нов лев ще и ще е въпрос на време ритейла да се включи след нов голям ръст.
П.С. Пък и тук всички сме спекуланти, когато печелим, и дългосрочни инвеститори, когато хванем късата клечка. Със здраве и успех - гледай Експат, помни Меком!
Моят пост не е към теб а по принцип. Вижда се ясна корелация на ръста и създаването на фонда та няма логика да хейтим в момента. Та нека първо да видим пара от чужди фондове а след години да го мислим за по голям спад. Успех!
Дано да стане, ще е полезно за всички - винаги е добре да има ръст и той да е продължителен. Успех и на теб - дано следващата година да има поне толкова ръст фонда, колкото за изминалата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Чак ме е страх какво ще стане ако този фонд стане много популярен ( с многомилионни записвания и тегления) .. Затова полека преливам от Софикс къмто извън него. Не много бързо, щото не ми се вярва да се случи, поне не утре, но все пак....
Брит'чед, твърде скоро си в този форум, за да определяш дали съм кибик, или не съм. Пари на БФБ се правят основно по 2 начина - с вътрешна информация или с много късмет. Понякога и с двете. Тук графиките не оказват абсолютно никакво влияние, но 2-3 туита могат да качват и свалят акции, като някои ги викат да пият кафе, а други се правят, че не са ги видели да пускат подобни неща. Та хайде, моля те, без излишен ентусиазъм, особено когато е неоправдан!
П.С. Пък и тук всички сме спекуланти, когато печелим, и дългосрочни инвеститори, когато хванем късата клечка. Със здраве и успех - гледай Експат, помни Меком!
Моят пост не е към теб а по принцип. Вижда се ясна корелация на ръста и създаването на фонда та няма логика да хейтим в момента. Та нека първо да видим пара от чужди фондове а след години да го мислим за по голям спад. Успех!
Какво може да стане в бъдеще е чиста спекула но пък виждаме какъв е ръста за 1 година и той е ОГРОМЕН !!!
Всички участници на БФБ трябва да сме благодарни че някои раздвижи пазара а кибиците нека си губят времето да хейтват но от това пара няма да изкарат.
Брит'чед, твърде скоро си в този форум, за да определяш дали съм кибик, или не съм. Пари на БФБ се правят основно по 2 начина - с вътрешна информация или с много късмет. Понякога и с двете. Тук графиките не оказват абсолютно никакво влияние, но 2-3 туита могат да качват и свалят акции, като някои ги викат да пият кафе, а други се правят, че не са ги видели да пускат подобни неща. Та хайде, моля те, без излишен ентусиазъм, особено когато е неоправдан!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Поздравява ги, защото без тях нямаше да има никакъв ръст на нашата борса, а той/тя нямаше да се бие в гърдите какъв невероятен спекулант е и как ги разбира нещата. Ефектът Експат в един щастлив момент ще стане дефект и ще отнесе борсата надолу със скоростта, с която я качи нагоре. Някои ще спечелят, други ще загубят, а те ще са си взели 8%, както и само отбеляза - уин-уин, а не самтаймс люн, самтаймс люз
Какво може да стане в бъдеще е чиста спекула но пък виждаме какъв е ръста за 1 година и той е ОГРОМЕН !!!
Всички участници на БФБ трябва да сме благодарни че някои раздвижи пазара а кибиците нека си губят времето да хейтват но от това пара няма да изкарат.
Коментар