If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е интересно защо фондът прави толкова малки сделки и продава Неохим на BID ?
През последните дни продава по 57бр. (29.09.2017), 36бр. (28.09.2017) и 100 бр. (21.09.2017).
Да, резонно питане. Но те отдавна така си играят и гласят с цените. Даже съм ги засичал да правят сделки с по 1 бр. по дадени позиции.
“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Много ми е интересно защо фондът прави толкова малки сделки и продава Неохим на BID ?
През последните дни продава по 57бр. (29.09.2017), 36бр. (28.09.2017) и 100 бр. (21.09.2017).
Това е леко намигане към Пратчет. Там в "Нощна стража" май беше хората като правеха революцията се обединяваха под лозунга "За Свобода, Равенство, Братство, Любов по спазарени цени и Твърдо сварено яйце" ....
Инак тълкуванието на Грую не е вярно
Само дето е "около" правдиво. . Аз примерно имам непипани от 2006 Монбатки. И за други знам.
Пък аз да знаеш колко народ познавам, дето си държи акции от ИПО-та - това дървени храни на 4,4 ли бяха, фибанката на 10,80, билборд на 5, за кака Мони, дето клати балкони, дори няма и да споменавам и т.н. Просто тези хора са купили и са "забравили". А имам и един познат с хим почти на върха от 17,80 - още ги държи, то няма и смисъл да ги продава. Имам и други, дето продават през 20% и после пак купуват или пък чакат. Та така - светът е шарен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Че аз да не би да хеитя някого? Боже опази. Просто казвам че има и друг вид "дългосрочни" не само долуцитираните. С което не казвам че няма и от тях. Затова е "около" .
Мир? Или ....... любов?
Коментар