850K браво!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНякой от вас колеги купил ли си е от тоя ЕТФ
Аз лично нямам и намерение
и аз като теб просто питам....?Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеНякой от вас колеги купил ли си е от тоя ЕТФ
Аз лично нямам и намерение
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеВ Управителния съвет на фонда има лице на име Хари Тилев - син на небезизвестния /мошенника/ Атанас Тилев. По- старото поколение знаят кой е Атанас Тилев и с какво е известен
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеот една страна тази статия е манипулация, а от друга страна е скрита реклама на фонда
в статията четем: "Фонда има 22 578 акции в Софарма АД, 501 в Неохим АД, 19 197 в ЦКБ, 4 161 в Индустриален холдинг България АД и т.н." след 2 дни на покупки, а само днес се изтъргуваха
Софарма АД - 153 314
Неохим АД - 650
ЦКБ - 129 792
Индустриален холдинг България АД - 28 632
все още ли мислите, че Софикса лети на крилете на фонда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеSOFIX лети с 3,38% на крилете на Expat SOFIX ETF
А беше с още +1% почти до края на сесията. Утре също се очертава интересно.
в статията четем: "Фонда има 22 578 акции в Софарма АД, 501 в Неохим АД, 19 197 в ЦКБ, 4 161 в Индустриален холдинг България АД и т.н." след 2 дни на покупки, а само днес се изтъргуваха
Софарма АД - 153 314
Неохим АД - 650
ЦКБ - 129 792
Индустриален холдинг България АД - 28 632
все още ли мислите, че Софикса лети на крилете на фонда?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнение..... в интерес на пълната прозрачност и в подкрепа на дребните инвеститори, които са в по-непривилегирована информационна ситуация......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеСчитано от днес, в интерес на пълната прозрачност и в подкрепа на дребните инвеститори, които са в по-непривилегирована информационна ситуация, взехме решение да публикуваме информация за постъпилите поръчки за покупки (емитиране) и продажби (обратно изкупуване) на дялове на първичен пазар. Това ще ориентира по-добре пазара какви нетни парични потоци влизат или излизат в или от фонда. Който може - да си прави сметката и изводите.
С тези темпове активите на фонда ще минат един милион лева още утре.
Коментар
-
SOFIX лети с 3,38% на крилете на Expat SOFIX ETF
Това е най-силното повишение от 27 месецаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар