Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее да де, ама аз се надявах да бутнат цените със свеж кеш -- толкова готино беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНали това им е идеята, която обясняваха надълго и наширокоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНали това им е идеята, която обясняваха надълго и нашироко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря, да но това не е много добре за нас!
Аз очаквах във фонда да влезе кеш, който да купува и бута индекса нагоре, а то....
Те ще станат големи за сметка на врътки! Реално това е добре за фонда - такси и стават привлекателни за межд инвеститори. Т.е. хубавото ще дойде чак, ако някой навън вече почне да го харесва и вземе да купува със свеж кеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕТФ-а е! Обема на пакетите отговаря на теглата в Софикс. Явно менкат с някой институционален.
след 2 дни всеки един от институционалните участвали в днешното прехвърляне ще получи "индекса"НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБлагодаря, да но това не е много добре за нас!
Аз очаквах във фонда да влезе кеш, който да купува и бута индекса нагоре, а то....
Те ще станат големи за сметка на врътки! Реално това е добре за фонда - такси и стават привлекателни за межд инвеститори. Т.е. хубавото ще дойде чак, ако някой навън вече почне да го харесва и вземе да купува със свеж кеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНай-вероятно! Пакета който мина сега при Хим поставя сметките на друга основа.. за общо към 20М постъпление в ЕТФ-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНай-вероятно! Пакета който мина сега при Хим поставя сметките на друга основа.. за общо към 20М постъпление в ЕТФ-а
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеСлед тази голяма репо сделка , борсата ще е само нагоре с толкова много кеш!
ех, експерте, експерте ............. супер си...
направо супер експертНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеуау човек да не подремне!!!
Момчета какво става - на кратко. Фонда ли върти пакети срещу дялове????
Коментар
Коментар