Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТоя ЕТФ ще гони влака ми се струва. само се надявам да е постепенно за една седмица един ръст от 20% на Софа да направят. Ама те си договарят пакетите я по Трейса я по холд Варна, така че те може да са се уговорили за тия пари и да чакат новите попълнения. Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
А ти как разбра кой е продавал?
Кои акции фонда е кеширал?
Ако намекваш ,че имам доп.инфо - нямам за съжаление
Просто следя пазара и новините и си правя съответните заключения,
А и купих по малко фарми на 3 пъти него ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Кого да омилостиви ?
Според мен просто им трябваше да обърнат част от акциите в кеш ?
Ама май продадоха прекалено много фарми.
Кои акции фонда е кеширал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенали разбрахте защо стана срива с цените на Софарма
точно фонда е направил гаф и за да го коригира /омилостиви някого/ набързо продава и смъква цената на дяловете
загубата познайте за кого остава???? можете да давате по един отговор само.....
Според мен просто им трябваше да обърнат част от акциите в кеш ?
Ама май продадоха прекалено много фарми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
в сайта на фонда http://www.expat.bg/bg/expat_sofix.html се виждат само настоящите данни
някъде могат ли да видят историческите данни за да се проследи всеки ден как са се изменяли нещата?
или всеки ден трябва да си сваляш информацията и да им правиш регистър за да проследиш каквото те интересува?Last edited by Petar; 28.11.2016, 16:32.
Коментар
-
аз не разчитам на фонда за да направя някой лев
по-скоро очаквам да пострадам от фонда защото те трябва да продават там където имам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз лично си разпечатвам отчета им всеки ден. Не можах да намеря исторически данни.
нищо не им пречи най-отдолу на страницата да дадат линкове по датиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
да вдигне цените и да купи скъпо
няма друг избор
всички сега на него разчитат да направят някой лев
по-скоро очаквам да пострадам от фонда защото те трябва да продават там където имам...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
в сайта на фонда http://www.expat.bg/bg/expat_sofix.html се виждат само настоящите данни
някъде могат ли да видят историческите данни за да се проследи всеки ден как са се изменяли нещата?
или всеки ден трябва да си сваляш информацията и да им правиш регистър за да проследиш каквото те интересува?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеИ в петък никви не са купували. само не разбирам по принцип сетълмента на дяловете колко време е защото тия 40К ги тътрят от 21ви.
или всеки ден трябва да си сваляш информацията и да им правиш регистър за да проследиш каквото те интересува?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
ами много ясно се вижда на графиката
когато кеша веднага се вкарва в акции фонда следва неотлъчно индекса, но откакто им влезнаха няколко милиона кеш с които не се купуват акции ножицата все повече се разкрачва и положението става безнадеждно за фонда
мдааааа ...... кеша тежи ...... много натежава
фонда трябва да се освободи от тази тежест максимално бързо
няма друг избор
всички сега на него разчитат да направят някой лев
Коментар
Коментар