If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоро идваха в министерството от Доверие и като опънали едни графики ,като направили извадки от доходността на Алианц и Доверие...
Едни машинки и проверяват веднага кой къде участва и като ги зарибяват с разни дрънкулки и намаления.....
Питам ги къде участват с акции и облигации не знаят ама давали доходност повече от ЦКБ ,Съгласие и Алианц....
Така че Алианц ако четат ,ще загубят мнооого ако допуснат загуби и тази година...
Само при нас поне 35 човека от Алианц минаха в Доверие .....
Ами капитализъм бе Монти,конкуренция и кой на когото може.
E как недей така, идва края на годината, борим се за доходност. И за такси разбира се. Иначе народа отива при другите.
Скоро идваха в министерството от Доверие и като опънали едни графики ,като направили извадки от доходността на Алианц и Доверие...
Едни машинки и проверяват веднага кой къде участва и като ги зарибяват с разни дрънкулки и намаления.....
Питам ги къде участват с акции и облигации не знаят ама давали доходност повече от ЦКБ ,Съгласие и Алианц....
Така че Алианц ако четат ,ще загубят мнооого ако допуснат загуби и тази година...
Само при нас поне 35 човека от Алианц минаха в Доверие .....
Според мен ETF-a и ПФ почнаха една размяна на акции, с цел надуване на цените средносрочно. Накрая малките ще се окажат изненадани, независимо дали са във фондовете или при пенсиите.
вчера е купил ( акции) - 305 Неохим-а, 28752 ЦКБ-та и 5200 Монбат-аа
днес може пак почивка, а може да добави ако изпадне на добра цена Монбат
Според мен ETF-a и ПФ почнаха една размяна на акции, с цел надуване на цените средносрочно. Накрая малките ще се окажат изненадани, независимо дали са във фондовете или при пенсиите.
май чакаме някой с много пари отвън за не е в час какви чуруци стоят в Софикс и въпреки това на сляпо да купува от продънената бъчва....
ще и останем с чакането.....
стига си плюл тука, де ............ не ти ли омръзна?
ходи чакай чичо ти оги да ти каже на коя дата лятото да вкараш пари в увеличението на капитала за да може декември да си получиш дивидента...
Такава всенародна лИбоф към тоз фонд, таквоз чупене на пръстите...
Фонда пръдна... Веднага десетки коментари - защо пръдна? Има ли разстройство? Хемороиди? Дали е ял боб? Нее. Леща с много чесън.
Не е ял леща с много чесън - лука е бил малко... А дали са слагали сланина в боба? Сигурно има запек. Не няма, откакто тръгна тоз фонд го следя и в тефтера записвам колко пъти е ходил до тоалетна....
Люти чушки? Развалени яйца? Не са развалени яйца - аз знам откъде фонда си купува яйцата, там никога не са развалени...
Ма точил пенсиите на пеленачетата през пенсионните фондове....
Салама лютял на очите... Розови прасета в космоса... Мътят в гнездото и не дават на никой да мъти до тях...
Сега сериозно: освен в темата "Бисери и Вицове" не бях се смял толкова на форумни мнения от друга тема.
Коментар