Първоначално изпратено от NikolayVassilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
г-н Василев, явно ви извикаха на вечеря точно за моя въпрос, да опитам пак:
Утре влизаме във втората "празнична" половина от последния месец на годината, та надявате ли се все още на подкрепа от останалите големи на БФБ?
Защо Лондон точно пред брекзит и всички негативи след него? Надявате се БГ общността там да покаже носталгия? Останах с впечатление че г-н Янков бе по-навит за Германия....
отговора може и на лични
Защо Лондон? Това е намерението ни в момента, защото традиционно Лондон е най-големият център за търговия за глобалните развиващи се пазари. Ако намерим аргументи, може да се насочим към друга борса. Но към днешна дата е Лондон. Пък и пишат ли ни се документи на други езици...?
Поздрави, Николай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеHVAR
Кюфте и при Велграф ...
Корекцията може и да се отложи ...Last edited by Protokol; 15.12.2016, 17:34.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Аз преставам да пиша в тази тема. Просто няма смисъл. Последно отговарям на теб и това не е заяждане.
Точно ти няколко мнения надолу рева що фонда не репликирал Софикс напълно. Дадох ти пример, че и други фондове не репликират напълно индекса. Отделно при положение, че има 40% + 5% правило + наличности в кеш този фонд, как аджеба фонда да репликира СОФИКС напълно? Ти знаеш ли колко не знаешИли толкова знаеш, че всъщност нищо не знаеш, макар, че провила ти е на знаещ...
Отделно тука има един трол - птицата, дет се изс*ра постоянно в няколко теми, ей така, има и други един лъки, да не изброявам. Изглежда това сте хора, дето нямате пукната акция и/или пари и ви е яд, че другите правят некой леф в момента. Друго обяснение нямам - проста човешка злоба + комбинация от селска простотия и липса на знания.
Правете квото искате тролове. То верно най-правилната стратегия е да не отговаряш на такива селски субекти.
Обидите ти няма да ги коментирам. Дано си ме разбрал този път.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнениетук информацията още не може да се оправи, та камо ли ефективност да се гони, какъв ще е ефекта от фонда,
учудвам, че чак сега от фонда са изпратили запитване до "Европата" относно ограниченията и трябва ли да се спазват когато има ЕТФ върху индекс
мисля, че тези уточнения трябва да се направят преди ЕТФ-а да стартира, а едва вчера никиту обяви, че сега направили запитване
смятам, че от фонда едва сега се учат и е нормално те също да са неориентирани и да се лутат ................ слабата им подготовка наслагва напрежение...
ще стане работата, ама не се знае кога и какНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
напълно прав е знаещия
толерантен съм към ЕТФ върху софикс и не веднъж съм апелирал да се спрат нападките по фонда и личностите които го управляват (да не се припомнят постоянно техни стари грешни действия), но още от първия ден никитата трябваше ясно да заявят, че:
- ЕТФ-а върху софикс не е софикс и доходността ще се различава
гледаш, че фонда стана на почти 3 месеца, а
- още не могат да се изяснят сроковете в които ще се изразходва постъпилия кеш
- още не са обяснили от фонда, че доходността на ЕТФ няма да бъде такава каквато е на Софикс и респективно при спад на Софикс ЕТФ ще спада с по-малки темпове защото не го копира
- наличието на кеш изнервя шепата спекуланти които имат да продават там където фонда ще купува
не препоръка --- имам само ХИМ от акциите в ЕТФ-а
характеристиките за да се квалифицира така този пазар са в учебника по финансово посредничество!!! И така !!!
Коментар
-
Аз преставам да пиша в тази тема. Просто няма смисъл. Последно отговарям на теб и това не е заяждане.
Точно ти няколко мнения надолу рева що фонда не репликирал Софикс напълно. Дадох ти пример, че и други фондове не репликират напълно индекса. Отделно при положение, че има 40% + 5% правило + наличности в кеш този фонд, как аджеба фонда да репликира СОФИКС напълно? Ти знаеш ли колко не знаешИли толкова знаеш, че всъщност нищо не знаеш, макар, че провила ти е на знаещ...
Отделно тука има един трол - птицата, дет се изс*ра постоянно в няколко теми, ей така, има и други един лъки, да не изброявам. Изглежда това сте хора, дето нямате пукната акция и/или пари и ви е яд, че другите правят некой леф в момента. Друго обяснение нямам - проста човешка злоба + комбинация от селска простотия и липса на знания.
Правете квото искате тролове. То верно най-правилната стратегия е да не отговаряш на такива селски субекти.
толерантен съм към ЕТФ върху софикс и не веднъж съм апелирал да се спрат нападките по фонда и личностите които го управляват (да не се припомнят постоянно техни стари грешни действия), но още от първия ден никитата трябваше ясно да заявят, че:
- ЕТФ-а върху софикс не е софикс и доходността ще се различава
гледаш, че фонда стана на почти 3 месеца, а
- още не могат да се изяснят сроковете в които ще се изразходва постъпилия кеш
- още не са обяснили от фонда, че доходността на ЕТФ няма да бъде такава каквато е на Софикс и респективно при спад на Софикс ЕТФ ще спада с по-малки темпове защото не го копира
- наличието на кеш изнервя шепата спекуланти които имат да продават там където фонда ще купува
не препоръка --- имам само ХИМ от акциите в ЕТФ-аНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Правете квото искате тролове. То верно най-правилната стратегия е да не отговаряш на такива селски субекти.Самият факт, че давам практически съвети какво точно трябва да направи фонда, говори, че аз отлично познавам механизмите на такива фондове, именно защото инвестирам в такива. Не в България, разбира се!
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Не знам с какво ни беше полезно това включване като си имаме правила на български на нашия ЕТФ и говорим за него, а не по принцип.
Правете квото искате тролове. То верно най-правилната стратегия е да не отговаряш на такива селски субекти.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става тук нали всичко бе ток и жица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеУсещам нездравословен песимизъм и липса на доверие в управлението на фонда. Спрете се бе хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеУсещам нездравословен песимизъм и липса на доверие в управлението на фонда. Спрете се бе хора!нека пишат хората, имат нужда от трибуна
Коментар
Коментар