Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПоел съм риска и съм купил, а за вас не знамПък вие си купувайте не-мутренски и не олигархични и не балончени като КТБ
Лошата е ,че ако се занимаваш активно може да си намериш доста по - доходни ( сигурни и ликвидни ) позиции според мен - даже и в Софикс.
Поздравления ,че си останал в Енерго -про.
Още ме е яд на гадовете там ,че ми прибраха акциите принудително.
Last edited by vale1; 10.01.2017, 14:54.
Коментар
-
Поел съм риска и съм купил, а за вас не знамПък вие си купувайте не-мутренски и не олигархични и не балончени като КТБ
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]temp_8088_1484037718153_841[/ATTACH] Имаме новина - за последния месец ЕТФ (+2,61%) бие SOFIX ( +2,49%)- дано това накара да се включат от щаба, че се натрупаха въпроси
ЕТФ +1.88%
СОФИКС +4.30%
http://www.investor.bg/companies/BGX/view/
http://www.investor.bg/indexes/index/235/17/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
иначе направо могат да се преименуват на "бисери и вицове":
Основният индекс на БФБ SOFIX продължава да стои без загуба през 2017 вече трета поредна серия.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Може да са чакали като им изтекат 2 месеца, да влезе нова голяма сума, че да имат още 60 дни за балансиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСофарма, Неохим .... тук да не би да имаме нови пари/акции от пенсионни фондове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеГоспода от Експат,
какво стана с балансиране на фонда Ви - вече сме 9 януари?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Тъй като колегата каза, че само балони ми се привиждат, и очевидно на някои хора им идвам много негативен, през 2017 повече няма да пиша във форума и ще си пазя мненията лично за себе си.
Василев каза че си е научил урока от Амро ,ще видим.....там шест сертификата затвориха.
За мен това е патерица на ПФ да качва акциите им в края на тримесечията с малки обороти....
В много от тях ПФ вече имат максимум акции и са под наблюдения а фонда е по изящния начин.......
ИХБГ е една от тях който са под наблюдения от дневник.......
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемного ясно че се създава балон. само един пример - индустриален холдинг беше на 75 стотинки септември преди етф-а, сега е на левче. как са резултатите на компанията? ами загубата за деветмесечието се утроява, а приходите падат с над 10%“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Оооооо, моля ти се! Както винаги, така и сега, всеки нов балон е скроен по различен начин, нали?!
Винаги съм си задавал въпроса защо ПФ купуват дялове във фондове като този ЕТF. Каква е причината да не пазаруват директно акции или други активи, и защо не си управляват директно парите те. Какви ли са причините? Може да е:- липса на подготвен персонал;
- договорки със съответния фонд;
- пълна липса на загриженост за парите на вложителите си;
- законодателство;
- друго.
Коментар
Коментар