Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Не че има значение, но тук съм напълно съгласен с Вас.
Развиваме виждания и там са противоречията или там трябват да бъдат а не в личните обиди.....
Който явно се харесват на дадена част във форума....
Интересно колко е голяма ,че от 2007 до сега доста с е увеличила....
С тези плюсове на лични обиди , е голяма анкета на качеството на форума във момента/ така наречените таксиджии/.. аз доста често правя анализи колко инвеститори имат с овче нагласи на борсата ,колкото повече ,толкова повече таксиджии .........
Повтарям постове с лични обиди а не развити виждания и анализи....Last edited by Монти; 20.01.2017, 14:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Их, какъв спекулат щеше да бъдеш само
За дех същото важи
До сега не съм видял някой да харесва лошите новини , но те съществуват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Монти, явно искаш фонда да прави действия от които ти да печелиш безрисково.. и защото не става както ти се иска тука ги оплюваш...така ми изглежда на мен
Разбира се че искам да печеля от появата на фонда и съм спечелил. но това е вече минало време.....
сега е един от многото фонда и ИП на маркета ..
Нито купува ,нито продава....
С какво се различава от мен ами аз от нова година имам 10 пъти повече оборот...
Само , че като се загуби предвидимостта ,губи се доверието а оттам и тези който вярват във фонда и като купувачи и като продавачи и като вложители в дялове и спекулантите който купува пред акции който се предполага че ще купува фонда и продавачите сваляха поръчки.....
Сега да виждаш нещо такова.....
Един въпрос колко дяла се записаха последните 30 дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е че изчезна придвидимоста на фонда....
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е че изчезна придвидимоста на фонда..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е че изчезна придвидимоста на фонда. За фондовете на Амро се знаеше на 23 март правеха опит за 100% балансировка и продаваха старите и купуваха новите , после същата процедура на 23 септември....ако нямаха купувачи се бавеха с няколко дни...а сега не е така...
Тези с парите поръчват Мамбото....
И още аз очаквам някой стари приятели на Милен Велчев/ а и защо не и той с руската банка/ и Василев да го запишат и те да определят правилата ,да се надяваме че интересите на ПФ и новите записващи ще са еднакви щото излизането на ПФ от фонда ще стане големо Бонго....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Интересно......значи ние българите не щем да го купуваме този фонд ,а очакваме чужденците да го правят.....не е ли малко наивно.Те лесно могат да направят справка за това каква е акционерната структура.Ако искат нашите да пробият навън първо трябва да си размърдат там "нещата" и да понапълнят тук,иначе аз някак си не ги виждам нещата!Явно само с реклама във Фейсбук няма да стане,даже излиза че от там никой не се е зарибил!
Тези с парите поръчват Мамбото....
И още аз очаквам някой стари приятели на Милен Велчев/ а и защо не и той с руската банка/ и Василев да го запишат и те да определят правилата ,да се надяваме че интересите на ПФ и новите записващи ще са еднакви щото излизането на ПФ от фонда ще стане големо Бонго....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Освен 4-те известни Пф дялове в този ЕТФ към 30.12. има само още 1 - за около 150 х.лв.Ако искат нашите да пробият навън първо трябва да си размърдат там "нещата" и да понапълнят тук,иначе аз някак си не ги виждам нещата!Явно само с реклама във Фейсбук няма да стане,даже излиза че от там никой не се е зарибил!
Last edited by спекуланта; 20.01.2017, 13:32.
- 1 like
Коментар
-
Интересно защо няма оферти продава на смислено ниво около NAV. Маркет-мейкърите им не са ли длъжни да поддържат такива. Не ми изглежда нормално.
edit
Глупости пиша. Всъщност спреда не е чак толкова голям, но все пак аз бих очаквал да мога да си купя от маркет-мейкър на NAV, при положение, че и без това ИП ще ме одрънка със стандартните комисионни.Last edited by margen; 20.01.2017, 12:07.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...taniia-232352/
в добавка към статистика - кеш на ЕТФ, след спад на 17.1 от 53450 лв , е с ръст от 53212 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Че кое му е смешното, разбира се че ще продаде и Трейс и ХВ, за какво са му като най-вероятно ще излезнат от индекса!
Е еее , това вече не е подгрявка,- а си е направо ФЛАМБЕ !!!
Коментар
Коментар