Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Как би протекла процедура за увеличен брой на участващите компании в Софикса?Срокове - време ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Липсва му трейс и холдинг варна, защото първото е по-вероятно да напусне индекса, а второго няма ликвидност! Как да купи Холдинг Варна като няма акции! Може да очакват че ФФ на ИХб и БРЕФ ще се увеличи! Над 11% имат, но в 6-мес период ще ги приведат в норма! Ако Алкомет или Соф. трейдинг влезнат и има ликвидност не виждам какво ще им пречи!
Как би протекла процедура за увеличен брой на участващите компании в Софикса?Срокове - време ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
като е пасисивен, защо му липсват трейс и холдинг варна и защо има прекалено много Индустриален Холдинг България и БРЕФ? защо теглото на софарма и на химимпорт e над 11%?
т.е. въпроса ми е защо не си спазват правилата и кога ще започнат най-после да си ги спазват? тоя кеш докога ще седи, защото тук в тази тема бяха казали как нямало да държат много кеш
ако алкомет влезе в софикс, ще купуват ли или ще дават избирателно като трейс и холдинг варна?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Фондът е "пасивен"
т.е. въпроса ми е защо не си спазват правилата и кога ще започнат най-после да си ги спазват? тоя кеш докога ще седи, защото тук в тази тема бяха казали как нямало да държат много кеш
ако алкомет влезе в софикс, ще купуват ли или ще дават избирателно като трейс и холдинг варна?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Предлага пенсионните фондове да му изкупят акциите, защото явно други купувачи не се намират за тях .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Няма да се излагаме пред чужденците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Какво е смешното.....
Коментар
-
Не искаш да водиш дебат със служители на фонда, тогава не се обръщай към Николай Василев!
Служителя за 100 евро и майка си ще продаде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеха ха ха ха ха ха ха ха хайде принуди фонда да купува де, купи тия 100 к
Коментар
-
Аз със служители на фонда не искам да водя дебат...
те са пристрастни и субективни ,и са агресивни маниаци като тиквата....
Коментар
-
Хаха, 70 К оборот, с Холдинг Варна и Гагарин ли го направи ли го направи? Гледай малко по-оптимистично, колкото и да е трудно с тези компании които имаш, все пак и те може да поскъпнат някога! Не се предавай!
те са пристрастни и субективни ,и са агресивни маниаци като тиквата....
Коментар
-
Господин Василев ,
Без да се обиждате ,но последния месец какво правихте на БФБ/ не вие лично но вашия фонд и десетките му служители,който предполагам получават заплата / , без да наблягаме на сайта , който е приемлив,но таблиците и данните са важни.. ...
През януари аз със 500 пъти по малко средства имам над 70 К оборот...
А вие....
Не смятате ли че от фактор на БФБ вече сте един от хилядите наблюдатели ....
това ли е целта на фонда ...
Поздрави!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМонти,
предлагам ти да купиш ония 100 000 бр. на аска..... така ще вдигнеш оборота следователно фонда ще бъде принуден да купува...... действай друже
лошото е че и от най големите защитници никой не си и купил дялове .........още.
След първоначалния усрем нещата влезнаха в лежерен приспивен стил...
Значи нещо куца....
Коментар
Коментар