Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеликвидацията на еларг, един определен фонд може само да мечтае да му слагат етикет наивник във въпросната ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Вие сериозно ли смятате че ПФ са били омаяни с празни приказки? И са се съгласили? Защото парите не са лично техни а "наши"? Не мога да го повярвам, отделно ако някои от ПФ-тата иска да излезе може да го направи по всяко време срещу 2%. Не защитавам никой ама ги изкарвате наивници в тия ПФ-та като моите хлапета. Искаш ли близалка и те директно да я вземат без да питат?!? Мисля, че подценявате хората работещи там, ако пък се окажа в грешка и ПФ-тата са пълни с наивници и тия вложения потънат някъде значи всичко може да се повтаря в годините и всички го смятат за легално, всички обичат да бъдат лъгани и да носят розови цайси защото истината не им харесва.
Възможно е със едно листване в Лондон и едно покачване на Софикс със още едни 30% за 2017 ПФ-тата да излязат и да остават "Черния Петър" на някой друг, може и това да е опция . Не е препоръка за нищо написаното от мен просто си разсъждавам.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Май и ти и Монти объркахте темата! Фиктивните сделки са на Експат, НЕ на пенсионните фондове! Подкрепям идеята за по-висока доходност, че то и аз ще съм пенсионер някой ден /ако доживеем, че както я качват до 70 ще се работи/, но как да "подкрепят" пенсионните фондове пазара, като той стана за 5 лева маркет кап целия, а техните активи растат с милиони на година? В какво да се инвестира? Ето затова си мисля, че пен. фондове инвестираха във фонда, но май объркаха, защото това не ги експоузва към СОФИКС, а ги експоузва към номерата и финансовата комбинаторика и игрички на Ники Василев и Никола Янков, което си е друго!?!?!?
Възможно е със едно листване в Лондон и едно покачване на Софикс със още едни 30% за 2017 ПФ-тата да излязат и да остават "Черния Петър" на някой друг, може и това да е опция . Не е препоръка за нищо написаното от мен просто си разсъждавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТия ПФ-та ни цакат прекалено много и това го знаем много добре. Трябва дори много по стабилно да подкрепят нашият пазар и фонда че да ни е малко по малко яд за тези такси които взимат за никаква доходност. Фондът е много нужен но да не прекаляват с игратаIM d best
Коментар
-
Тия ПФ-та ни цакат прекалено много и това го знаем много добре. Трябва дори много по стабилно да подкрепят нашият пазар и фонда че да ни е малко по малко яд за тези такси които взимат за никаква доходност. Фондът е много нужен но да не прекаляват с играта
Last edited by SoHo; 17.02.2017, 22:53.
- 1 like
Коментар
-
Балансите на застрахователите и пенсионните фондове ще минат външна проверка
Последна промяна в 15:19 на 17 фев 2017, 903 прочитания, 7 коментара
Комисията за финансов надзор (КФН) реши да възложи на независими външни експерти да проверят балансите на застрахователите и презастрахователите и на пенсионни фондове към 31 декември 2016 г.
Комисията за финансов надзор (КФН) реши да възложи на независими външни експерти да проверят балансите на застрахователите и презастрахователите и на пенсионни фондове към 31 декември 2016 г.
Последният преглед на балансите - към 30.06.2016 г., беше публикуван на 3 февруари 2017 г. Затова КФН очаква независимите външни експерти да отчетат настъпилите промени в периода между 30 юни и 31 декември 2016 г.
Резултатите от проверката за застрахователите на индивидуална основа следва да бъдат представени в КФН до 22 май 2017 г. За застрахователите на ниво група срокът е 3 юли 2017 г. Резултатите за пенсионните фондове трябва да са готови до 31 март 2017 г....
Като гледам тези фиктивни сделки като вносител за втора пенсия в Алианц който е дал над 5 милиона лева в Софикс фонда и партидата ми е над 18 к в лева , ми става едно приятно ,веднъж да ме точат там и веднъж тука..... ами и водеща акция на Алианц не е попълнена за разлика на конкурентни фондове
Като крава рекордьорка ли да се чувствам..... или като коледна пуйка....ша взема да попитам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Забравяте, че по света има и брокерски комисиони.IM d best
Коментар
-
1Last edited by Black and white cat-foot; 17.02.2017, 21:00.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
честито на акционерите тогава, ей така се прави доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ами те хората го казаха преди време, че за тях не са важни таксите за УДIM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
По-добре не се занимавай! Тук някои хора са като счупени грамофони, други пък чуват само, това което искат да чуят. Не се хаби.
Бях се притеснил за 30 К Брефа ама и те са минали отново...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
в какъв смисъл да го правят ако им се наложи?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар